Môžem byť tehotná napriek nepravidelnej menštruácii?
Dobrý večer ... 🙋
Chcem sa spýtať niektorých žien či nemajú skúsenosti z tým čo prežívam teraz ...
Menštruáciu mám nepravidelnú úplne rozhádzanú odjakživa, niekedy vôbec nepríde aj 2 mesiace inokedy zasa príde a nevie kedy má skončiť 🤦🤔 ... O bábätko sa snažíme už dlho máme jedno dieťa 7ročné a mám za sebou žial 2x potrat 😔🥺 ... No idem k podstate mojej otázky tento mesiac som dostala menštruáciu no bola krátka trvala 2dni a bola slabšia než inokedy. Mávam pred ms krče bolia ma vždy prsia a tak to bolo aj tento krát no keď sa mi ms spustila bolesť pŕs aj brucha ustúpila no za 2dni som od ms som začala pociťovať opäť bolesť pŕs aj podbruška prsia mám ako keby ťažšie keď si dám dole podprsenku a svrbia má aj bradavky. Po pravde test som si nerobila pretože som už taká sklamaná z toho a nechcem si robiť opäť nádeje toľko testov čo som si už urobila zbytočne.
prepac, ale tieto "babke" symptomy su skor psychickeho razu ako tehotenstva. sorry
@dada767 to mavam aj ja a tehotna nie som. Urob si test
Píšeš, že si nechceš robiť nádeje, napriek tomu sem píšeš ... žiadna tu Ti nepovie, či si/nie si tehotná ... načo je dobrá takáto neistota? ... veď si urob test, pokiaľ máš takéto stavy a si tehotná, test Ti už ukáže //.
@dada767
@dada767 prečo neriešiš ten rozhádzaný cyklus? Takto sa môžete "snažiť" do aleluja a šanca na dieťa je mizivá. To jedno čo máte je za takýchto podmienok doslova dar z neba.
Choď k doktororvi, nech ťa dá dohromady a môžeš byť kľudne tehotná aj na prvý šup a nie sa tu trýzniť na koníkovi. Podľa mňa tehotná nie si, pripadá mi to skôr ako hra strápenej mysle, ktorá po dieťati veľmi túži.

@dada767 mna svrbia prsia a tehotna nie som. Vestecku gulu nemame. Urob test zistis