icon

Môžem byť tehotná napriek nepravidelnej menštruácii?

dominicka1111
28. nov 2024

Ahojte, potrebujem poradiť , resp., či tu niekto nemá podobnú skúsenosť.
V poslednej dobe som mala v práci stres..meškala mi menštruácia 16.dní, a ona nakoniec prišla , ale bola veľmi slabá , čo ma prekvapilo, pretože ja mám dlhé roky silnú menštruáciu.
Uistovala som samu seba , že asi to zrejme bude tým stresom v práci. No stalo sa to, že dnes je to 5. deň , čo mám po menštruáciu úplne mokro v nohavičkách, akokeby som sa "pocikala"..
včera mi to už nedalo , tak som si urobila testy tehotenské ,
lenže jedna je silná čiarka a druhá ako sa to tu nazýva " duch".
V pondelok idem ku gynekologičke , a chcela som len vedieť , či mám očakávať ,že môžem byť tehotná alebo to pustiť z hlavy a nechať tak.
Ďakujem

Strana
z2
dominicka1111
autor
29. nov 2024

@tinka_1807 ja už sa neviem dočkať pondelka , kedže v pondelok idem , dnes ma začali bolieť kríže , ale tak veľmi, že som myslela ,že na sekne ..do plaču mi je z toho ..

paulina291
29. nov 2024

@dominicka1111 to je zvláštne, že digi je negatívny. Niektoré písali, že občas mamatesty ukážu zle, ale toto mi prišlo ako moc silná čiarka na to. Najmä ak to ukázalo viacero testov aj inej značky. Som zvedavá. A na paličkovom bola dnes silnejšia čiarka alebo rovnaká?

dominicka1111
autor
29. nov 2024

@paulina291 práveže rovnaká farba , chcela som, že si ešte kúpim testy na víkend , ale nechala som to tak, a uvidím v pondelok ..naozaj som zvedavá , čo z toho bude

tinka_1807
2. dec 2024

@dominicka1111 potom daj vedieť, ako si dopadla. Držím palce, aby to nebolo mmt.

dominicka1111
autor
2. dec 2024

@tinka_1807 nebolo vidiet nic , tak mi vzala krv ..cize nechapem tomu

dominicka1111
autor
2. dec 2024

Mna uz od vcera nenormalne bolia krize , panva a boky , mi je do placu, ze ani neviem ,co mi v skutocnosti je , zapal nieje ziaden , vsetko je v poriadku , pockam este na vysledok krvi zajtra

paulina291
2. dec 2024

@dominicka1111 držím palce aby to dopadlo tak, ako si praješ❤️ daj vedieť, keď budeš mať výsledok z krvi

dominicka1111
autor
2. dec 2024

@paulina291 dakujeem❤️

dominicka1111
autor
3. dec 2024

@paulina291 krv mam negatívnu, neviem si vysvetliť tieto testy, že prečo vyšli pozitívne.. som smutná, gynekologička vravela ,že to mohlo byť kľudne biochemicke alebo čo, prípadne ,že sa môže uhniezdovať, že si mám ešte urobiť o týždeň/ dva test, a ak budu čiarky mám prísť, že budeme hľadať po príčine.

Strašne ma bolia kríže , panva , boky, a to nehovorím o prsiach , že začali byť nejaké bolestivé.. ja som tehotná nebola , ale toto ma zaráža , som v strese ..

paulina291
3. dec 2024

@dominicka1111 rozumiem, je mi to ľúto. Tie testy mi prišli dosť pozitívne a plus keď ti rôzne značky ukázali pozitivitu, nejde mi do hlavy, že by šlo o chybné testy. Možno ozaj biochemické, kedže čiarky nesilneli.

tinka_1807
3. dec 2024

@dominicka1111 No celé to máš veľmi zvláštne. Aj to, že máš negatívne hodnoty HCG.... Keď ťa bolí panva, nemôže to byť už psychika? Alebo možno naozaj začínajúce tehotenstvo ... No zvláštne to je. Každopádne sleduj sa, stále mi v hlave ide či to nemáš mmt, švagriná to mala podobne, ale jej to krv ukázala, že mala vysoký HCG hormón, tak neviem.
Každopádne držím palce, aby to bolo dobre. 🙂

dominicka1111
autor
3. dec 2024

@tinka_1807 ja ani veľmi nato byť mamou niesom pripravená ešte ..,ale určite sa budem sledovať .. len som v strese ,že čo sa z toho vykľuje ..

ysseba
3. dec 2024

@dominicka1111 no zvlastne vyjadrenie gynekologicky. Pozitivne testy vychadzaju az po uhniezdeni. Takze nemohla si mat pozitivne testy a vajicko by sa len teraz uhniezdovalo. A tiez keby si mala biochemicke, tak by si nejaku hodnotu hcg v krvi mala. Takze cele divne od nej.

dominicka1111
autor
4. dec 2024

@ysseba no je to celé divné , idem dnes k svojej obvodnej, pretože mám take bolestí v krížoch, v panve , boky , že nech sa na mňa pozrie , pretože je to taká bolesť, že neviem poriadne ani chodiť 😭

dominicka1111
autor
4. dec 2024

Baby , ako naozaj vazne , ja uz prestavam vsetkemu rozumiet, mam zapal obliciek , seknuta som v krizoch a obvodna to vyhodnotila ,ze moj tehotensky test mohol byt skresleny na zaklade zapalu..tak ja uz neviem ..idem od zajtra na infuzie , mam lieky , budem cakat do najblizsej menstruacie

jankak055
4. dec 2024

@dominicka1111 tak to isto nie 😆 beta HCG v krvi ti len tak nestupne bez toho aby si bola tehotna...

katie253
4. dec 2024

@dominicka1111 tehotenstvo zo začiatku môže sprevádzať aj zápal močových ciest. Urob si o dva dni znova testy.

jankak055
4. dec 2024

@katie253 zapal mocovych ciest vyvolavaju bakterie nie tehotenstvo...

dominicka1111
autor
4. dec 2024

@katie253 urobim si testy,a do skoncenia PN snad aj nieco zistim, kedze ja som 4 roky nebola PN odkedy som nastupila do prace , a uz mam na stole aj vypoved , pretoze som si dovolila ist na PN, a nema ma kto zastupit , cize mam teraz dalsi stres 🙈

katie253
4. dec 2024

@jankak055 ja som napísala, že tehotenstvo môže sprevádzať aj zápal močových ciest, nie že ho vyvoláva... čítaš čo som napísala?
Aj moja švagriná mala pri všetkých troch tehotenstvach na začiatku zapal močových ciest....

katie253
4. dec 2024

@dominicka1111 skvelý zamestnávateľ 🙈

jankak055
4. dec 2024

@katie253 si predstav ze citam. Ale co ma spolocne tehotenstvo a zapal mocovych ciest? A uz vobec nie skresleny test navrub zapalu...

dominicka1111
autor
9. dec 2024

Ahojte baby, ktore ste tu so mnou, vecer som bola na pohotovosti, kedze som mala silne bolesti brucha , velmi kŕčovité , akokeby som mala dostať menštruáciu, a už som to nemohla vydržať.
A chcem sa opýtať, ako je možné , že lekár na pohotovosti mi povie , že som v 5tt ? Keď výsledok z krvi bol negatívny a lekárka nič nevidela ?
Veď to hcg som už musela mať zvýšené ..ja som z toho prekvapená.

Myslíte , že sa mohli nejako testy zameniť ? Nespala som ani v noci , pretože mi to vŕta hlavou ..

paulina291
9. dec 2024

@dominicka1111 ahoj. Mne sa marí, že mi niekto z rodiny/ známa hovorila, že mala krvý test negatívny, paličkové pozitívne a tehotná bola. Takže určite to možné je. Lekárka vtedy čo si bola nemusela ešte na sone nič vidieť. A aj ti lekár na pohotovosti povedal viac? Na základe čoho určil že si v 5tt? Určite by som dnes kontaktovala gynekologičku, aby zopakovala krvné testy a ultrazvuk. Drž sa❤️

dominicka1111
autor
9. dec 2024

@paulina291 no na základe toho to zhodnotil, že videl vačok , ale naozaj mi to nejde do hlavy...celá som z toho vyklepaná , potrebujem to spracovať , aj sa mi chce tešiť aj plakať😀

paulina291
9. dec 2024

@dominicka1111 myslím si, že je určite šanca, že krvné testy pochybili. Kontaktovala si svoju doktorku? Skúšala si si ešte robiť test?

dominicka1111
autor
9. dec 2024

@paulina291 testy som už nerobila , a lekárka dnes v ambulancii nieje , je tam iná , tak budem volať v stredu. Tak som zvedavá , čo mi nato vlastne povie..

katie253
9. dec 2024

@dominicka1111 tak nech ti to dobre dopadne hlavne. Držím prsty, daj potom vedieť.

dominicka1111
autor
12. dec 2024

Bola som včera u gynekologičky , a poplietli sa výsledky,pretože sme boli 2 , ktoré sme mali rovnaké priezvisko 😀 , a najlepšie natom celom je , že tetuška , ktorá ma 60 rokov jej vyšlo ,že je tehotná , a ona mala môj výsledok a ja som mala jej výsledok 😀 čiže prišlo sa na problém 😆

katie253
12. dec 2024

@dominicka1111 a to nebolo tej doktorke a sestričke divné, ze 60 ročná pani je tehotná? Môj ty Bože 🙈
Tak aspoň to už máš aj od nej potvrdené. Super. 😃

Strana
z2