Môžem byť tehotná - negatívny tehotenský test
Ahojte dievčatá, s chlapom sa pokúšame o dieťa, posledné pokúšanie bolo 29.05 menštruáciu som mala mať 14.06 no neprišla, test som si robila 14.06 bola som zvedavá, no bol negatívny. Mám ešte počkať alebo je zbytočné robiť si ďalší test?
@15dominika a po akej dobe ti ukazalo tu slabu druhu ciarku? skus si kupit klasicky pepino test za 1.50 ho maju hocikde v drogerke aj v tescu...mne ten hned ukazal ....a je to taky ze ponoris ...podla mna najlepsie testy...
Ahojte dievčatá, mne už tiež mešká 3dni MS, testy zatiaľ 2 - negatívne. Nemám žiadne bolesti ako pred MS, iba citlivé prsia.... tak budem dúfať s Vami 🙂
@katherine24 hned sucasne sa zacali objavovat a potom sa jedna stratila a ostala iba taka tenka šmuha po nej. Pepino test skusim zohnat 🙂 dakujem za typ 😉
@15dominika alebo celkovo tie co sa ponaraju ....maju aj v lekarni ...aj napr.mamatest ten ma tusim aj 2 ks v baleni..ale skus rano hlavne hned ako sa zobudis a pojdes na wc testuj ...drzim palce ..aj ja som stale testovala a kazdy den bola silnejsia ta druha 🙂tak viem ako sa citis ...
@katherine24 tak ahojte na 20 den meskajucej menstruacie sa dostavilo špinenie :-/ ocakavam v najblizsich dnoch aj prichod mrchy, a to som si myslela ze ked tak dlho meska tak sa to urcite podarilo a budeme mat babo :-/ no co uz mozno sa to podari aspon nejakej z vas 🙂 drzim Vam prsty nech ste na tom lepsie ako ja 🙂
@15dominika no tak to mi je luto ale neboj nic ...vsetko ms svoj cas 🙂hlavne ns to nemysli lebo len sa budes stresovat...
Tak stres mam velky , lekarka predpoveda mimomaternicove tehotenstvo :'(
@stonkova0111qmail bolo by fajn zaostriť na ten test..
Zaostrit?ako? Myslíš
@stonkova0111qmail ze je fotka rozmazana a bic nevidno 😀
@15dominika nechapem ved si vravela ze sa ti pustaju....mala.si nejake bolesti alebo si isla len pre istotu lekarke?
@katherine24 mala som bolesti ale iba spinenie a meskalo mi 20 dni ... tak som radsej isla k lekarke , ta mi povedala ze priznaky su na mimomaternicove .. ale vysledky chvala bohu negativne , niesom ani tehotna ani ziadne mimomaternicove tehotenstvo, tak budeme sa snazit dalej snad sa raz dockame vysnivaneho babatka 🙂
@15dominika tak chvala bohu zs nic vazne teda.....vies co my sme sa ani nesnazili poriadne...nam hned po skonceni ms ..ušlo" 😃 a potom o 4 dni znova a ani som to necakala.....🙂netreba nad tym rozmyslat 🙄
@katherine24 presne, uz nad tym ani nerozmyslam , dala som si urobit krvne testy ci je vsetko okej ale inak uvidime ...odporucala mi si kupit kyselinu listovu , mate s tym niekto skusenost ? Ze sa odporuca brat aspon 2 mesiace pred planovanym otehotnenim
@stonkova0111qmail. Prosím co myslíte? Takto mi to vyšlo...
Ja si tiez myslim ze si aj ked vidno slabu ciarku 🙂 ale vyskusaj si utobit este jeden

V tejto konverzacii zatial žiadnej z nas pytajucich sa neukazal test pozitivny vysledok . Ak to mam takto ratat tak som mala poslednu mrchu 4.5 tiez 5 dni a od vtedy nic, testy negativne , ale snad este nieje vsetko stratene a proste si iba nevieme urobit test :D