Môžem byť tehotná po doužívaní prvého balenia Duphastonu?
ahojte baby, som tu nová a chcem sa spýtat, či ma niekto podobný problém. Z manželom sme sa snažili o babetko, ja som po vynechani antikoncepcie mavala dost problemy z menzesom, stale som chodila na vyvolavačky až pokial mi gyna nenasadila duphaston, mala som ho začat brat 2xdenne 15den od mensesu, a potom dostat znova menzes.Lenže po prvom baleni sa menzes nedostavil vyšli mi 3 pozitivne testy, ktore som si robila počas minuleho tyždna, prve dva boli slabšie no posledny uplne vyrazna druha čiarka.Na vyšetrenie idem až v utorok, ale bojim sa, či budem ozaj tehotna a či to bude ok.Minuly tyžden som mala dost bolesti ako pred menštruaciou, nevolno mi nebyva, len mam viacej chute do jedla a bolia ma prsia,,,,druhe balenie liekov mi ostalo, ani som ho nezačala uživat. Že by to zabralo tak hned?dakujem za odpovede
Takze ja ked beriem od 12.dna a dr vie, ze mam nepravidelny...tak tiez mi moze zastavit ovu ?inak chut do jedla mam aj ja,bolesti bruska tiez a prsia sa len kusa zvacsili ale nic moc...ale tehotna isto niesom...teda ja si tak myslim..lebo ten hlad mozu vraj vyvolavat tabletky a aj tie tlaky..
Ahojte baby,,,takže po prvom baleni sa menštruacia nedostavila, vysli mi testy a som tehotná, stale ale nemam knižku lebo gyna sa nemohla vysomarit kedy sme to maličke urobili, ale idem 16.v utorok a som velmi zvedava čo uvidim na ultrazvuku 😨 ,,,som aj dost nervozna ale pred tyžnom som videla už akciu srdiečka 😲 takze dufam že bude vsetko fajn. Duphaston beriem znova 2x denne ale už v kuse bez prestavok na udržovanie,mam vybrane už 1,5 balenia a ešte ma čaka jedno a potom uvidime čo dalej. Ozaj verim aj ja že je to zazračna tabletka. Držim všetkym palečky a ked sa to podari nech nam to tam aj vydrži až do porodu. 😀
@fuzik ahoj ja mam presne to iste ja mam 24 cist do kopy 12 na jednej strane a 12 na druhej strane snazim sa otehotniet a stale nic doktor mi predpisal Duphaston ale zatial nemam stastie ako druhe baby ze som hned po nich otehotnela....ale ak ti mozem poradit a chces sa uistit aj u ineho lekara skus si pozret Sanatorium HELIOS
@monika1303 vaa chudiatko tak to ich mas riadne vela 😨 a Ti ich nechceli vybrat operacne? aj si brala nejaké lieky na ne ci az teraz ten duphaston?..ja mam jednu a len na jednej strane... tak Ti budem držat palce až sa vám čo najskôr podarí 😉 a ako dlho sa už snažite?... my sme sa nakoniec dohodli ze do konca roka sa este budeme snažiť bez pomoci lekárov a ak dovtedy nic tak potom by sme zacali riesit vysetrenia tiez som niekde o tom sanatoriu citala tak by som asi tiez tam najradsej ...a ty si bola v tom Martine?? to sa tam všetko platí asi že?
@li_la môžem sa opitat som tu nová ja mám tiež takí problém je toto už 8 deň čo beriem dophaston ani som otehotnela je to možné že otehotnwm hnet

@anzelik keď nezacnes brat duphaston po Ovulacii, ovulaciu ti zastaví! Ja som ho brala až na 17dc!!! Aspoň mne to dr vysvetľoval takto... Preto sa má pred nasadením pýtal kedy mavam ovulku.... Skús sa na to spýtať 😉