icon

Môžem byť tehotná po nechránenom styku?

eliianka
16. máj 2025

Ahojte,s priatelom sme mali nechraneny styk,ale to bolo take ze jeden vsun a hned von.. zatial otehotniet nechcem a viem ze to bola chyba,no meskaju mi uz 4dni,8.5 sa to stalo,pripadam si nafuknuta a beriem vela liekov ktore znizuju sancu na tehotenstvo,prsia ma zatial nebolia ani nic podobne,zjedla som dost vitaminu c a snazim sa jest veci co by ms mohli spustit. myslite ze by som mohla byt v tom? popripade mozem si uz urobit test alebo je priliz skoro? dakujem🙂

palicka
16. máj 2025

@eliianka ak by si 8.5. otehotnela, tak momentálne sa babo uhniezďuje a začínajú sa deliť bunky. Tak nafúknuté brucho máš asi z jedla… z tehotenstva iste nie… 7 dni po styku je na test ešte skoro

martinka13
17. máj 2025

Otazka na odpoveď: Áno, môžeš byť tehotná po nechránenom styku.

evcagabi
17. máj 2025

A naco ti bol jeden vsun a hned von? 😅 uz bol hotovy? 😅

mk22
17. máj 2025

Určite nemáš tehotenské príznaky, po týždni? To sa oplatilo, taky styk, dnu a von 🙄

yosi
17. máj 2025
@evcagabi

A naco ti bol jeden vsun a hned von? 😅 uz bol hotovy? 😅

@evcagabi Testovací šuk 😁

mimi013
17. máj 2025

a takito ludia maju sex. 😃 to by malo byt zakazane

iwesska
17. máj 2025

Zjedla si dost vit C ako naco? Aby si si MS odsunula este viac? Vies o tom,ze vysoke davky ju oddaluju,ze?

rozkvet1
17. máj 2025

@eliianka keby sa otehotnievalo z jedneho nechráneneho vsunu tak sme tehotní všetci. Ach jaj, nebuď v strese a menštruácia príde

rozkvet1
17. máj 2025
@mimi013

a takito ludia maju sex. 😃 to by malo byt zakazane

@mimi013 v pohode, bola tu aj téma kde si baba myslela že sa spermie vstrebu cez kožu a otehotnie.