icon

Môžem byť tehotná po pohlavnom styku pred menštruáciou?

Včera o 22:28

Ahoj mali sme s partnerom sex a spravil sa do mňa… teraz som 29 deň od poslednej MS ale bežne mávam menštruáciu že mi začne až na 30-35 deň… je možné že otehotniem alebo očakávaná MS to vyplavý?

anonym_13ef1f
Včera o 23:32

@anonym_autor vyplavý mozog

anonym_a7e322
Dnes o 02:03

Ak si žena, menstruujes, si zdravá, tak môžeš byt tehotná. Vešteckú guľu som stratila, skús test, alebo dr.

anonym_0b72b8
Dnes o 05:49

@anonym_autor skús test alebo si odpoveď z prsta vycucaj

anonym_9c2b76
Dnes o 06:21

@anonym_autor 🤦‍♀️

anonym_ef8c6b
Dnes o 07:17

Ten nechránený styk ste mali kedy? Ak teraz a máš pravidelný cyklus, je malá pravdepodobnosť, že máš ovuláciu takto na konci cyklu, ale pokiaľ si to nesleduješ, tak nikdy nevieš na 100%, nebola by si prvá ani posledná čo otehotnela tesne pred či dokonca počas MS... môžeš si dať tabletku po alebo proste počkať, no ako vravím šanca je minimálna.. test je teraz nezmysel robiť

svetlonos
Dnes o 08:56

@anonym_autor
Prosím ťa,na prirodovede si chýbala a na biológii tiež? Ms odkedy vyplavuje spermie??

anonym_54a971
Dnes o 10:39

Ak nevieš, kedy bola ovulácia, tak je tam vždy možnosť, i keď nie vysoká. Mohla prísť ovulácia akurát ten 29 deň cyklu. A nie, menštruácia spermie nevyplaví v zmysle, že by si kvôli tomu nezostala tehotná. Menštruácia príde vtedy, ak žena neotehotnela, zvyčajne 2 týždne po ovulácii, nie o deň-dva.