icon

Môžem byť tehotná po pohlavnom styku pred menštruáciou?

5. jún 2026

Ahoj mali sme s partnerom sex a spravil sa do mňa… teraz som 29 deň od poslednej MS ale bežne mávam menštruáciu že mi začne až na 30-35 deň… je možné že otehotniem alebo očakávaná MS to vyplavý?

anonym_13ef1f
5. jún 2026

@anonym_autor vyplavý mozog

anonym_a7e322
6. jún 2026

Ak si žena, menstruujes, si zdravá, tak môžeš byt tehotná. Vešteckú guľu som stratila, skús test, alebo dr.

anonym_0b72b8
6. jún 2026

@anonym_autor skús test alebo si odpoveď z prsta vycucaj

anonym_9c2b76
6. jún 2026

@anonym_autor 🤦‍♀️

anonym_ef8c6b
6. jún 2026

Ten nechránený styk ste mali kedy? Ak teraz a máš pravidelný cyklus, je malá pravdepodobnosť, že máš ovuláciu takto na konci cyklu, ale pokiaľ si to nesleduješ, tak nikdy nevieš na 100%, nebola by si prvá ani posledná čo otehotnela tesne pred či dokonca počas MS... môžeš si dať tabletku po alebo proste počkať, no ako vravím šanca je minimálna.. test je teraz nezmysel robiť

svetlonos
6. jún 2026

@anonym_autor
Prosím ťa,na prirodovede si chýbala a na biológii tiež? Ms odkedy vyplavuje spermie??

anonym_54a971
6. jún 2026

Ak nevieš, kedy bola ovulácia, tak je tam vždy možnosť, i keď nie vysoká. Mohla prísť ovulácia akurát ten 29 deň cyklu. A nie, menštruácia spermie nevyplaví v zmysle, že by si kvôli tomu nezostala tehotná. Menštruácia príde vtedy, ak žena neotehotnela, zvyčajne 2 týždne po ovulácii, nie o deň-dva.

anonym_e0aaa9
8. jún 2026

@anonym_autor tehotenstvo pri nechranenom styku je mozne KEDYKOLVEK... telo nie je stroj, ovulacia je proces a kludne moze byt aj mimo plodnych ocakavanych dni, kedy sa razom z neplodneho dna stane plodny... je to sice menej pravdepodobne, ale nie NEMOZNE

martina21
12. júl 2026

klud 29 den cyklu neotehotnies.. ja partnera nechavam spravit sa dnu cca od 24 dna cyklu (mavam 28-29) a za 18 rokov sa nic nestalo..