icon

Môžem byť tehotná po týchto testoch?

29. jún 2024

Secky testy čo som naposledy skúšala a včera na večer o 20:00 som robila mamatest comfort a ten bol sa mi zdalo duch ale asi negatívny alebo moc premočené myslíte že toto sú secko duchy alebo sú pekné čiarky

Môžem byť tehotná po týchto testoch?
Strana
z2
ysseba
29. jún 2024

Ja som mala takéto testy a tehotná som nebola. Ja myslím, že ani ty nebudeš. Pri 7 dňovom meškaní by si mala podľa mňa silnú čiarku.

majamat
29. jún 2024

taketo testy sa tu opakuju a nei je to tehu.

posmesky si robia preto, lebo ti tu nikto tehu nevyrobi z tychto testov.
ak mas nejasnosti ohladom testov, kldune sa testuj aj 30x za den, je to tvoja vec, ale riesit to tu nema vyznam.
tiesit problem znamena najst co najvhodnejsie riesenie z viacerycch moznosti. no polemizovanie nad nejasnymi testami nielenze nei je vhodna moznost, ale dokonca to ani ziadna z moznosti nie je. ved na MK predsa nedostanes odpoved, ci si,a lebo nei si tehu.

moznosti je viacero a jednou z nich je, otestovat sa aspon o 2dni a test by mal tmavnut, no vhodnejsie je otestovat sa o viac dni. po tyzdni od prveho testu by uz mali byt urcite kolajnice.

autor
29. jún 2024

@majamat tak mi potom povedzte načo je potom keď tu stále čítam dokola či je duch ja teste či sú to kanaliky alebo čiarocky skrátka som chcela len vedieť či môžem tím testom veriť v skratke či sú spolahlive alebo nie to bolo celé nič viac

majamat
29. jún 2024

azdemu testu, ktory je urobeny vo vhodnom case a silnie mozes verit. 1-2t po otehotneni na teste moze byt duch,a le moze tam byt aj ked zena tehu nie je. ak sa urobi viac ako 2t po otehotneni a z ranneho mocu, mal by ukazat koljnice. ak budu kolajnice, tehu je jasne, duch nikdy jasny nie je.
a na co su tu take prispevky? netusim a tiez tomu nerozumiem.

mam pocit, ze testy teraz duchuju mimoriadne. ja som si robila test pred 14r ked mozno boli este spolahlivejsie a to 2dni pred ms. bolk tam duch. na foto ho ani poriadne nebolo vidno. teda vidno ho na jednom azbere, na druhom skor nie.
hoci som sa nevedela dockat,a le aj tak som dalsi test urobila az o niekolko dni. uz tma boli kolajnice. testy som vyfotila,a le pridala len do albumu a to v case, ked uz som ich mala hotove asi aj 3 a ten posledny uz bol riadne silny. nemusela som sa nikoho pytat, ci su spolahlive a co to znamena, proste mi to dlasi test o niekolko dni ukazal, lebo tu nikto nevie co znamena konkretne u teba duch na teste.

mas moznost ist ako samoplatca na krv. moji gynekologovia ( stary,a j novy ) krv na tehu vobec nerobia a netusim preco sa to tak prehana. vseobecne vysetrenie krvi by malo byt nieco, co je urcene na diagnostiku ochorneia a problemu, nie na zistovanie tehu, pri ktorom nie je znak nejakej patologie. ved cas ukaze, ci sa o tehu jedna, alebo nie, len ludia su strasne nedockavi. nehovoriac o tom, ze teraz je aj moznost zistit tehu testami, co v minulosti zeny vobec nemalia zistili tehu az niekedy na prelome 2-3m a aj neskor.

maryetta
29. jún 2024

5.den meskania. Robeny večer.
Tak skus tuto značku.

butterflyeffect
29. jún 2024

No skoda ze neberu krv, fakt divny pristup lekarky. No uz teda len musis vydrzat a drzim prsty nech to tmavne 🙂

sisska96
29. jún 2024

@blonde_bella prosím ťa, nikto sa neotehotnie skôr, lebo robí testy doradu. Keď sa ti nepáči čo píšem, zroluj ďalej.

autor
29. jún 2024

@butterflyeffect ďakujem

blonde_bella
29. jún 2024

@sisska96 to neznamená, že sa tu môžeš niekomu vysmievať.
Koľko testov si spraví, je jej problém, nie tvoja starosť.

kikusenka1
1. júl 2024

Pri tolkodnovom meškani by tam bola druhá čiarka oveľa výraznejšie pretože hcg stúpa každým dnom závratným tempom hore. Skus digitálny clearblue.

Strana
z2