Môžem byť tehotná po vonkajšej ejakulácii?
Dobrý deň.Mám otázku.Mala som s priateľom pomer a spravil sa mi na vagínu no vtieklo semeno aj dnu.Môžem byť tehotná?
@really8 Áno len proste toto sa mi ešte nestalo.
@nikkola1993 nie
@beata_k Ďakujem
@nikkola1993 tak to sme v peknej rici ako ludstvo.
Pokial nieco vtieklo dovnutra, tak zial tehu byt mozes. Je to mala sanca, ale ked nechces dieta tak tabletku po
@kiki68 Ďakujem za odpoveď.
@nikkola1993 Toto bola odpoved gynekologa, ked som sa na toto pytala este ako 17rocna zaba.
No neviem, to by musel mať dotyčný plavcov ako Michael Phelps, aby doplávali sami z vyhliadky v prístave až do hlbokého kanála 😉 Myslím, že sa nemusíš obávať, toto bol povrchový šuch 😀 Aj keď poznám jednu vtipnú, ktorá tvrdí, že sa utrela priateľovým uterákom a tak otehotnela…
@drakvak akonahle sa to dostane dovnutra, tak bez spermicidu to nevies nejak spolahlivo znicit. Cize ked sa napr ta zena naschval ide umyt do sprchy, tak si to zanesie este hlbsie a uz to moze byt problem. Co moze tiez hrat proti, ak ta zena bola dost vlhka, to zo spermii robi plavcov numero uno. Ta sanca je mala, ale zial je. Preto to aj mne takto vtedy povedal ten gyn. Lebo ked nam sem o mesiac da testy s dvoma ciarkami, tak to bude nie moc pekne
@kiki68 Ako ja som bola na preventívnej a povedal ze lavy vajecnik mam produktívnješí.Ked sa spravil taj doslova na otvor do vagíny tak preto sa pýtam.Ďakujem moc za odpoveď
@nikkola1993 dolezite je, ze ako si to potom zotrela. Ja by som dala tabletku po a nic neriskovala. Ale tak ja som bola vzdy dost opatrna na tieto kuriozne nehody. Ne ze by sa mi nestali v minulosti.
@kiki68 Tak slo to aj dnu takže v podstate som nemala moc toho čo zotierat
Pravdepodobnosť je malá ale je.
@nikkola1993 keď nechcem byť tehotná, sexujem s ochranou, také poznáš?
@nikkola1993 tak ak si nemala čo zotierať, tak sa spravil dnu a tehotná byť môžeš. Samozrejme, ak to bolo v čase ovulácie. Pretože ejakulát je tvorený viacerými zložkami a len zlomok z neho sú spermie, ktoré sa hýbu. Takže samé to len tak všetko dnu neodpochoduje a utierať by si určite mala čo...

@nikkola1993 niki ty uz mas 31?