icon

Môžem byť tehotná podľa príznakov?

chudnutiesystem
3. júl 2024

Ahojte, mam doma dve detičky, tretie chceme nechceme je to také 50 na 50, skôr sme si dávali pozor stále ale nevedeli sme sa rozhodnúť... Posledný mesiac nás ale obmakcil pohľad na bábätko ktoré sa narodilo v rodine.. A prestali, sme si dávať pozor po ovulácii.. Ktorú si myslím ze som mala, podľa predchsdzajucich cykloch, však už mám po nemá sa co stat ale na druhu stranu som počítala s tým ze môže.. Pri predchádzajúcich dvoch tehu mi ovulacne testy ukázali dve poriadne ciardze keď som bola tehotná takže som mala pozitívny aj tehu aj ovulacny test.. Teraz tehu testy nemám doma, majú mi prísť zajtra.. Ale mam cca 3-4 dni do MS.. Druhý deň som neskutočne malatna unavená, nevládzem nič, nafúknuté brucho, a pozitívne ovulacne testy.. Dneska mam hrozne kŕče v podbrušku ( to som mala pri druhom bábätku pri uhniezdenie)... Myslíte si že môžem byť tehu? Resp to nieje otázka ktorú som ss chcela spýtať, ale to ze ci niektorá mala niečo podobné ze už cítila po styku ze to asi vyjde.. A cítila pred menzesom ze je to tam.. A vyšli niektorej pozitívne ovulacne testy na začiatku tehu?
Ps foto je ovulacny test teraz
Tak dajme tipos bingo :D

Môžem byť tehotná podľa príznakov?
Strana
z2
januska12323
3. júl 2024

🤷

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@januska12323 pýtam sa na zensku intuíciu, myslím ze to je prirodzené, že to máme v sebe či nie? Neviem co je na tom neuveriteľne.. Pri druhom dieťati som už po sexe vedela ze je to tam, a každým dňom sa mi to utvrdzovalo, keďže môj cyklus bol ako hodinky.. 🙂

domka222
3. júl 2024

@chudnutiesystem po sexe si vedela? Tak veľmi si chcela,že si si to skôr vsugerovala a čistou náhodou sa stalo,že si práve vtedy otehotnela. Tak keď máš takú intuíciu, tak zrejme aj teraz to už vieš, tak načo my máme hádať?

januska12323
3. júl 2024

Môj tipos bingo a intuícia mi hovorí, že si na 50% tehotná.

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@domka222 ano vedela som hneď po sexe, lebo som mala silnú ovulaciu, nech si každý myslí co chce ale druhý tretí deň už boli zmeny, ja na sebe cítim každú hormonálnu zmenu keďže sa tomu venujem 🙂

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@januska12323 no ja si myslím ze to je tak 80% ze som :D takže hej odpovedala..

lienka.7
3. júl 2024

@chudnutiesystem v živote som si nerobila ovu test namiesto klasického. To akože ten tu ma ukázať ze si tehu? Ci ako teraz je to myslene?

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@lienka.7 v čase keď máš tehotenský test pozitívny tak bude pozitívny aj ovulacny,, aj priamo v letáku ovulacne ho testu to je písané že hcg a LT hormóny sú podobné preto niekomu môže ukázať.. 🙂

3vita
3. júl 2024

Veď ten ovulacny podľa mňa pozitívny ani nie je

spanielka44
3. júl 2024

🤦🏽‍♀️to sú už riadne konšpirácie

dadka1997
3. júl 2024

🔮 moja veštecká guľa predpovedá, že si tehotná na 50% 🤷‍♀️

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

No nič baby, pýtala som sa na skúsenosti a nie na to co si kto o tom myslí, či to je pravda alebo somarina 🙂 viem ze ma za to mate za totálnu picu, ale naozaj to nieje somarina a keďže si sledujem celý cyklus už mesiace tak viem o com hovorím a viem ze Niesom sama ktorá to tak ma.. Akurát som chcela nejakú podporu, či sa tu teraz nejaká baba nájde co je v podobnom očakávaní.. Keďže chcem aby to bolo prekvapenie pre manžela tak mi prídu tehu testy zajtra ráno na tajnása domov kým bude v práci.. A preto som si teda nerobila ešte tehu test.

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

Nemám sa zatiaľ komu zdôveriť tak som to napísala sem lebo sa neviem dockat.. A dostanem za to zdrba a nie podporu od matiek 🙂

barbora_t
3. júl 2024

Noo ten ovu test nie je pozitivny ale je fakt ze hladina LH sa zvysuje aj pred MS aj v tehu takze je to 50/50, drzim palce nech je to tak ako si zelas 🤗

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@3vita nie nieje, ale takuto intenzitu som nikdy počas cyklu okrem ovulácie a tehu nemala... A ďalšia vec ze intenzita sa zvyšuje so zvyšujúcim sa hcg.. Takže predpokladám keď bude deň ms bude už druhá čiarka silnejšia než kontrolná 😉..
To je fyziologický jav..

kobz
3. júl 2024

@chudnutiesystem ahooj, ja ťa teda podržím 😊 je pravda, že ovulačný test zachytí hcg hormón, dokonca skôr, ako tehotenský test. Preto v čase tehotenstva je ovulačný test pozitívny. V com ťa ale sklamem je, že tento ovulačný test pozitívny nie je. Pri tehotenskom teste stačí náznak druhej čiarky, ak by ovulačný test mal ukázať tehotenstvo, obe čiarky by boli rovnako silné, alebo testovacia by bola ešte silnejšia ako kontrolná. Každopádne držím ti palce, aby ti to dopadlo tak, ako si želáš 🙏🏻😊

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@barbora_t ďakujem za normálnu odpoveď ❤️

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@kobz ďakujem ❤️ ešte mam 4 dní do MS, tak uvidíme ako to bude

ar3m1s
3. júl 2024

Ahoj, aj ja som mala pozitivne ovulacne testy ked som bola tehotna. Nie vzdy ale iba pri jednom tehu 😊 chapem presne co hovoris ze si par dni pos exe vedela ze to vyslo pretoze ja som to takto uz mala 3x. Nejaka intuicia vo mne a aj moje telo sa spravalo inak. Zial to vzdy skoncilo ako biochemicke tehotenstvo a potratila som v siestom tyzdni. Drzim palce nech to vyjde 🩷💖 a daj potom vediet 🥰🤞

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@ar3m1s dakujeeem za normálnu odpoveď ❤️

domka222
3. júl 2024

@chudnutiesystem potom daj fotku pozitívneho tehotenského. Spravíme ti živnosť ,ženy sa tu o teba potrhajú😂. V návode budeš mať ultra ultra včasný, hneď po sexe

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@domka222 okí pridám 🙂 vieš ono stačí si len všímať svoje telo... A keďže ja sa intuitívne aj stravujem a sledujem zmeny, presne som vedela kedy mam ovulaciu, pms atď.. Neviem je to na smiech ze si poznám svoje telo? Viem ze v tejto dobe to vie malo ktorá žena.. Keďže niektorá ani len netuší koľko dňový ma cyklus 🤦‍♀️

lienka.7
3. júl 2024

@chudnutiesystem ovulacny je pozitívny keď sú čiarky rovnako silne, či? Ty to tak ale nemáš.
Ale keď to teda tak túžiš počuť, gratulujem ti 👏

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@lienka.7 vysvetlenie je vyššie 🙂 nejdem to sem už písať, je to zbytočné obhajovať, keď ma niekto svoje vysvetlenie stále 😉😉

lienka.7
3. júl 2024

@chudnutiesystem vidím, ze si najmúdrejšia, takže nemá zmysel sa s tebou dotahovat. 😎
Ano, si na 99,99% tehotná. Gratulujem 👌

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@lienka.7 koľko máš detičiek?

bejbs123
3. júl 2024

Podla mna odpovede nepotrebujes a vystacis si sama so svojou intuiciou,ak uz po sexe vies,ze si tehotna

nevenka
3. júl 2024

@chudnutiesystem nemala som to tak a tehotna som bola. Ovulacny som mala negativny, tehotensky pozitivny. Ani tvoj ovulacny ale nie je pozitivny.

petra92
3. júl 2024

Neviem či zrovna tento test je pozitívny, v zivote som si nespravila jediny ovu test,ale tehotná som bola 3x a nikdy som nemala vobec ziadne tušenie, ze to vyšlo, az ked bolo raz implantacne špinenie, nakolko som to nikdy predtym nemala,vedela som,ze je to ono.Ale to bolo 3 dni pred menstruaciou,nie 3 hodiny po sexe 🫣A svoje telo tiež velmi dobre poznám.A tiez som chcela velmi otehotnieť,napriek yomu sme sa snazili 11 mesiacov,aj ovulaciu som vedela "na minutu"presne 🤷‍♀️aj bez testov...

chudnutiesystem
autor
3. júl 2024

@petra92 nie tento test konkrétne na foto nieje pozitívny, ja veľmi otehotnieť nechcem 🙂 skôr by to bola náhoda tento mesiac

Strana
z2