Môžem byť tehotná podľa príznakov?
Ahojte, mam doma dve detičky, tretie chceme nechceme je to také 50 na 50, skôr sme si dávali pozor stále ale nevedeli sme sa rozhodnúť... Posledný mesiac nás ale obmakcil pohľad na bábätko ktoré sa narodilo v rodine.. A prestali, sme si dávať pozor po ovulácii.. Ktorú si myslím ze som mala, podľa predchsdzajucich cykloch, však už mám po nemá sa co stat ale na druhu stranu som počítala s tým ze môže.. Pri predchádzajúcich dvoch tehu mi ovulacne testy ukázali dve poriadne ciardze keď som bola tehotná takže som mala pozitívny aj tehu aj ovulacny test.. Teraz tehu testy nemám doma, majú mi prísť zajtra.. Ale mam cca 3-4 dni do MS.. Druhý deň som neskutočne malatna unavená, nevládzem nič, nafúknuté brucho, a pozitívne ovulacne testy.. Dneska mam hrozne kŕče v podbrušku ( to som mala pri druhom bábätku pri uhniezdenie)... Myslíte si že môžem byť tehu? Resp to nieje otázka ktorú som ss chcela spýtať, ale to ze ci niektorá mala niečo podobné ze už cítila po styku ze to asi vyjde.. A cítila pred menzesom ze je to tam.. A vyšli niektorej pozitívne ovulacne testy na začiatku tehu?
Ps foto je ovulacny test teraz
Tak dajme tipos bingo :D

@chudnutiesystem mam 2 deti. Prečo sa pýtaš?
@domka222
@petra92
@bejbs123
@spanielka44
@dadka1997
Tak moje milé dievčatá premudrele, som tehotná, je to potvrdene aj od dr. Co viac dodať.. Len to aby ste boli všetky šťastné a spokojne v živote... 🥰
@chudnutiesystem no vidíš, ako som písala, keď si to hneď vedela,zbytočne si sa pýtala. Prajem bezproblémové tehotenstvo
@chudnutiesystem blahozelam 💖💖🥰
@chudnutiesystem ja iba tolko,ze si trapna chudera,ked si potrebovala napisat takyto koment
@bejbs123 ty si precitaj po sebe co si mi napísala vyššie v komentári? To je podľa teba úplne v pohode? Ale ja keď ti dokážem ze som mala pravdu tak som trápna chudera?
Vyries si problém co máš v sebe a co ta trápi v živote, neprenasaj to na druhých ľudí.. Musíš byť veľmi nešťastná...
@chudnutiesystem gratulujem 🙂 ja som vravela ze tiez 3-4 dni pred ms mi ovulacne vychadzali takto slabsie az potom den pred ms a potom az ked mi meskal menzes mi vychadzali ovulacne silno pozitívne, takže u mna sa potvrdili ze ovulacny moze ukazat tehotenstvo, ale asi nie skôr ako samotný tehu test...
@janqa27 ďakujeme 🥰.. Ja som testovala aj neskor a potom bola čiarka slabšia... Čiže šlo to ako chcelo, teraz som urobila a riadne silná druhá.. Takže je to tiež také 50 na 50.. 🙂
@chudnutiesystem ja som Ti chcela napísať, že pri prvej mi bolo zle asi už týždeň pred MS (len ja som nevedela o tehu), ale žalúdok ako na vode, kŕče, nechutenstvo, mäso som nemohla ani vidieť… Ešte mi ani MS nemeskala a robila som test (3 dni pred) a už bol pozitív, takze žena to niekedy cítiť môže 🙂 Ale píšem už neskoro, lebo teda blahoželám 🙂
@zzuunnaa ďakujem za skúsenosť 😇
@chudnutiesystem trosku ubohy komentar .. vždy je to 50na 50 ty premudrela , sice ivulacny test moze byt pozitivny aj v tehotnosti, no lepsie je do budcna testovat tehotenskym nie ovulačným pani premudrela
@dadka1997 viem, že si musela zareagovať, akú má teraz spojitosť ovulacny test s tým ze som oznámila ze som mala pravdu a ze som tehotna? Žiadny... Chcela som vidieť ako sa budú meniť ovulacne testy pred a počas tehotenstva.... To je všetko.. Vplyv na výsledok to nemá žiadny... V každom prípade ten výsledok svedčí o tom, že poznám seba a svoje telo...
Vaše vysmesne komentáre o niečom svedčia.. Bohužiaľ
@dadka1997 každý druhý komentár tu bol voči mne vysmesny.. A ja keď zareagujem rovnako ako vy ta sa vám to zrazu nepáči..
@chudnutiesystem ja som so svojim zivotom spokojna,toto vobec nie je o tom,ale ty tu napises komentar,ze si klepkas po svojom ramene aky si brutal kapo a ja vam teraz ukazem vy hovna a ked uz sme pritom nikomu si nic nedokazala,ale mne je to srdecne jedno,ja ti gratulujem aj ja mam malu dcerku a je to to najkrajsie na svete,komentujem len tvoje ego
@bejbs123 ale ja som to nezačala, môj príspevok nebol vôbec písaný na tu nôtu.. Ale hnevá ma ako sa tu ľudia na seba správajú... :/ a pritom je tu mnoho diskusii na tému co som sa pýtala..
@chudnutiesystem co bolo na mojom komentári vysmešné ? Pytala si sa, a moja odpoveď znela, že je to na 50% .. lebo to ti nikto na mk nepotvrdi na 100% ... tak si trošku uvolni ego
@dadka1997 ano ale akým spôsobom, bolo to vysmesne, ale každý máme inu toleranciu
@chudnutiesystem na tom nebolo výsmešne nič

Ja som mala dostať menzes 22.6. a tiez som si skusila robiť ovulacne testy tesne pred ms...neboli pozitívne, az den pred ms bol iba obednajsi silno pozitvny a večer uz nie...no a v ten den som si o nejakej 9tej vecer spravila aj tehotensky a uz som tam mala jednu slabucku čiarku....a ked mi uz meskala par dní a aj tehotensky uz bol silny, tak som si skusila len tak spravit aj ovulacny a ten vysiel silny tiez :D takze mne sa potvrdilo ze ovulačné mozu ukázať tehotenstvo, ale fakt len den-dva pred ms...ale tak zase su aj tehu testy ktoré ukazu este aj skôr :P