Môžem byť tehotná pri slabej čiarke na teste?

Koľko dní od ovulácie si ?
ak ti meska ms 15 dni a mas pravidelny cyklus/odsledovanu ovulaciu, tak by si mala ciary ako kolajnice, toto bude tym padom negativny test..
@crazy_cat_lady nemešká mi 15 dni ms 15 dni mám od ovulácie
Ahoj, je to test In time? Ak áno, tak si myslím, že si tehotná. Ja tam teda rozhodne vidím 2 čiarky a s tým testom sa mi nikdy nestalo, že by ukázal falošne. Držím palce 🍀🍀🍀
@calathea97 ano je to značky in time
@janusa86 bola som pred rokom tehotná mala som mimomaternicove tehotenstvo mesiac som chodila na kontroly odbery krvy plod sa nenašiel potracala som ale hcg mi neklesalo ako by malo strašne som s toho na ihly bola hrozila mi operácia nakoniec som to potratila nechcem to zas zažiť bojím sa myslite že budem mať zas mimomaternicove ak sa to potvrdí na 100% že som tehotná? Prosim každého o radu kto si tým presiel
Baby dnes som si robila ďalší testom vyšiel negatívny takže môže byt že nie som tehotná?
Tak to asi nič nebude 🫤 toľko dní od ovulácie plus aj meškanie a test negatív tak ja si myslím že asi nič 🙁
Myslite si ze mi meškajú kvôli tomu minulý mesiac som mala 2x ms v mesiaci
@hhhjnn ja nie som nejaka odborníčka takže píšem len čo si myslím, nevravím že to tak musí byť
Za mňa tá čiarka čo ti vyšla nie je plnohodnotný pozitívny test a keď ti teraz vychádzajú negatívne tak považujem to za správny výsledok
Ako si mala odsledovanú ovuláciu keď píšeš že si mala 2krat za mesiac ms ?
@hhhjnn tak to je úplne zbytočná info
Aplikácia ti ukazuje len štatistiku, ako by to bolo pri dokonalom cykle, super zdravej ženy. Už pri najmenšej odchýlke to môže byť inak.
Napr: mne aplikácia ukazovala že mám ovuláciu na 13ty deň ale reálne som ovuláciu mala až na 17ty (potvrdenú doktorkou).
Ty si mohla mať ovuláciu úplne inokedy ako ti aplikácia ukazuje. Ten údaj ani neber vážne to je len orientačné.
Veľa žien má ovuláciu aj na 20ty deň cyklu alebo prípadne aj skôr. To je individuálne.
Takže sa vôbec neriaď podľa nejakej appky. To je blbosť.
2 roky som si myslela že mávam ovuláciu tak ako mi ukazuje aplikácia. Pretože som mala pravidelný cyklus vždy presne na deň (maximálne odchýlka 1 deň) a cítila som sa zdravá.
Za tie 2 roky sme mávali pravidelne nechránený styk a nič nedarilo sa. Potom som si u svojej dr zistila presne keby mávam ovuláciu a bum po 2 mesiacoch sa podarilo.
Takže ak sa chceš snažiť o bábo tak určite si zisti kedy reálne mávaš ovuláciu, neriaď sa aplikáciou

ahoj, daco sa tam rysuje. zopakuj o dva/styri dni a mala by ciarka silniet 🙂