Môžem byť tehotná pri týchto mojich stavoch?
Ahojte baby, čitala som veľa vašich diskusii a som úplne zo seba zmätená. Ešte som sa tak ako posledne 2 týdžne nikdy necitila, len či to nie je iba moja psychika. Menštruáci mi meška asi 5 dni aj ked nikdy ju nemám pravidlenú. Test mi vyšiel negatívny, ale robila som ho poobede. Pred týždnom a pol som mala 2 večere hrozne bolesti v podbrušku, nemohla som ani chodiť a mala som pocit na stolicu, potom to prešlo, nato som cez víkend mala hroznu slabosť, nemala som teplotu iba mi bolo horuco a zaroveň zima, tieklo mi z nosa a bola som hrozne unavena, po 3 dňoch to prešlo. Psia mam pocit že su nejake naliate a vidno dosť modre žily, poboleievaju ako pred menštruaciou, brucho ma vyše týždena pobolieva ako pred menšturáciou. Minulý týdžeň som sa v noci zobudila na hroznu bolesť brucha ako pri menštruácií a hrozny pocit na zvaracanie a potom do do rána nejako prešlo. tak neviem či môžem byť naozaj tehotná, lebo nejaké príznaky mi sedia no test negatívny. Žijem v Taliansku a tu su testy oproti slovensku drahé, tak nechcme kupovať zbytočne. Preto sa radšej radím či skutočne môžu byť také stavy v tehotenstve. Dakujem za odpovede 🙂
xlucia
suhlasim,radsej chod na kontrolu
mne to pripada, ze mas skor cystu 😒
Chod k lekarovi, cim skor. Ja som mala podobne problemy meskalo mi to dva tyzdne, co sa nikdy nestalo... Bola som u lekara, tehu to nebolo, ale mohli to sposobit moje tri myomi..
aj mne sa to stalo a bola to cysta
ak sa teraz citis OK tak este tyzden pockaj ......ak mas bolesti tak sup k lekarovi ......ak by si pocitovala nevolnost tak si kludne kup tehu test 😉 ak bude neg. tak to bude bud psychika alebo nieco po zdravotnej stranke ...Drzim palce aby to bolo tehu 🙂

toto rozhodne na tehu nevyzera. chod gynekologovi. asi mas nejaky zapal alebo nieco take