Môžem byť tehotná so slabou čiarkou na teste?
Ahojte som tu nová , a chcela by som sa opýtať či by mi vedel niekto poradiť robila som si tehotenské testy a mám tam slabé čiarky mohla by som byť tehotná ? Ďakujem za každú jednu odpoveď

Tri pozitivne testy sa mylit nebudu... zopakuj o dva dni, ci silnie.
Ano, si s najvacsou pravdepodobnostou tehotna. Aj slaba ciarka je ciarka ;)
@dominikapla malo by to tam byť skús o dva dni
Podľa mňa je toto jednoznačná odpoveď. Vyskúšaj si spraviť ešte neskôr, ale myslím, že to bude s rovnakým výsledkom.
@hanka1674 ďakujem všetkým za odpovede spravím si teda o dva dni ešte jeden držte mi palce ♥️ snáď je to pravda prípadne vložim foto
Dobry večer, neviem čo si mam o tomto myslieť.. januar bol chaos začala som cvičiť silovo + kardio zmenila stravu brala som tabletky na vecer na spaľovanie tuku ktoré som musela vysadiť lebo mi dost uškodili na žalúdku PS sme mali 18.1 nechránený no nevyvrcholil sa do mna nikdy a ovulaciu som mala od 14.-20.1.. posledné styk sme mali cca 29.1 chránený … v den kedy mi mala prísť menstruacia som asi dostala vírus hnackovala som bolel ma žalúdok veľmi menstruacia mi meska 6. Den nemam žiadne priznaky ani tehotenstva ani PMS ziadna citlivosť pŕs žiadne vyrážky .. pepino test som si robila 4. Den meškania vyšiel negatívny a tento Phermadoct som si robila dnes a vyšiel ako keby duch no ked na neho zasvietim je skor čiara sivá ako ružová a velmi tenká … nemozem byt tehotna … mohol test ukazat aj nesprávne ? Pretože podľa mna by uz test ukázal jasnú ciarku keby som v tom.. ďakujem

Dobre rano, ak mas slabe na dvoch roznych testoch tak to je celkom pravdepodobne. Zalezi kedy si mala dostat menstruaciu.