icon

Môžem byť tehotná v prvý mesiac užívania Duphastonu?

nemko
22. okt 2010

Kocky prosim vas je tu niektora tehotna po prvom mesiaci uzivania Duphastonu? Mam problem a to, ze som prvy mesiac uzivala Duphaston (nakolko mi po IVF - prve bolo 09/09, druhe 07/10) zacal haprovat cyklus z 28 na 32 - raz 37 dni.Uzivala som ho od 16DC do 26DC a nedostala som menzes.Uz tri dni mam hnacku, zimnicu a nechuti mi vino 🙂 Nie som alkoholik, ale zacalo mi vadit vino (myslim tak decentne poharik ) 😀

buburka
•
22. okt 2010

Ahoj. mne dr. predpisal Duphaston v 6tt na zlepsenie vystelky maternice. Takze ak sa obavas, ze si tehotna a Duphaston by ti mohol uskodit, tak prave naopak 🙂

pepi_petra
•
22. okt 2010

Zdravim,aj ja som hned od zaciatku tehu,uzivala a uzivam Duphaston.Nemusis sa bat ze by ti,alebo mimi uskodil. 🙂

vodnicka
•
22. okt 2010

Ahoj ja som uzivala Dupshaston od 4 tt az do 12 tt nakolko som mala hnede vytoky semtam na nohavickach aj utrogestan do posvi aj kyselinu listovu a k tomu E vitamin.nakolko som sa bala ,ze potratim gynekologycka mi predpisala toto a pokoj na lozku a teraz som pomali 21 tt a mam pod srdcom dievcatko ,som stastna lebo som sa bala ,ze potratim nakolko mam uz 37 rok auz mam pomali 16 roc.syna.Tak ti drzim palce 😉 a este nieco ja som cakala syna ked som mala 21 rok.a mala som asi okolo 8 tt hnacku aj zimnicu asi tyzden potom mi zastavila domaca plnena kapusta co som bola prekvapena kazda zena ma iny organizmus,uz som sa bala cokolvek zjest aj vypit

miracko
•
29. okt 2010

Ahoj,
mne lekar naordinoval duphaston a povedal ze si nemam robit nadeje na otehotnenie, ze to potrva tak pol roka ( liecba) a ze potom mozeme dufat, zacala som ho brat na zaciatku januara a v polke februara som uz bola tehotna, takze cca po 2-3 tyzdnoch uzivania...

lemge
•
29. okt 2010

ja som brala duphaston 2 cykly,a zrejme -teda som otehotnela.mam to zatial potvrdene len krvou a testikmi.mala by som byt 5tt 😕 takze ja po 2 mesiacoch.dcerku sme pocali po 6 mes.uzivania duph. 😉

viktorka100
•
9. nov 2010

tiez som brala duphaston 3mesiace kvoli hnedemu vytoku..takze nic neboj

slivocka
•
9. nov 2010

ahoj, ja som brala od 11DC do 25 DC duphaston tento mesiac a až po vysadení mi prišla ovulka a na 34DC dnes mrcha ☹ mne už tiež všetko vadilo a smrdelo ale nakoniec iba plany poplach ☹

skizuzu
•
10. nov 2010

ahoj, ja som tak otehotnela, vysadila som antikonc. a hned mi dal doki duphaston.Ale ci za to moze duphaston nikto nevie.

kvacinka
•
10. nov 2010

duphaston je len na predpis alebo volne predajny?

markiza
•
10. nov 2010

kvacinka, duphaston je len na predpis rovnako aj utorgestan 😉

nemko, duphaston tvojmu moznu tehu urcite neublizi 😵