Môžem byť tehu?
ahojte kocky, poradte mi co uz boli tehulky. S manzelom sa snazime o babo, MS som mala slabe spinenie min. mesiac 21-23 a 24 sa mi spustila riadne, trvala cca 7 dni. Cely mesiac sme sa snazili. Do teraz mi bazalna teplota skakala z 36, 5 na 35,6, znova na 36,5 na 36,67......MS som uz mala dostat 21 alebo 24,nikdy som nemala presne ale + 4 dni teraz sa mi drzi posledne 4 dni bazalna teplota na 36,8 dneska 36,92, pocit na MS som mala uz pre vyse týzdnom take pichanie na lavom boku pod bruskom vo vajecniku a takisto aj bolesti na MS celu noc a celý den, a prestalo to týzden presiel mrcha nikde a namiesto toho mam belavy,mliecny výtok, nezapacha nesvrbi, len je. Okrem toho ma bolieva v poslednom case hlava, kize a mam divný pocit v bruchu. No to je najvacsia zahada, ze akurat som si robila tehotensky test a vysiel negatívne.je mozne aj napriek tomu aby som bola tehu???alebo len meska? ( meska cca 5-7 den )
@manittu som na tom uplne tak isto ako ty... mne meska 7 den a rano bol test negativny. Tak isto mam rovnake pocity ako ty. Pocula som vo vela pripadoch ze test ukazal // az neskor, tak ja stale verim, ze coskoro ich najdem aj ja 🙂 Prajem aj tebe aby si sa coskoro vytesovala z pozitivneho testiku 😉
toto iste som mala aj ja PM 24.11 a menzes meskal 5 dni testy vzdy len s / pichanie na lavej strane hlava sa mi tocila dokonca az tak ze som vracala ,prsia bolestive a 26.12 prisla mrska takze zase na buduci mesiac
je to možné.Niektorým ženám tehu test neukáže tak skoro,záleží akú vysokú máš hladinu HCG.Držím päste,aby si bola 🙂
ja si myslim podla teploty a bolesti vo vajecniku ze pred tyzdnom si mala ovulaciu. mohla sa kludne oneskorit.ale taketo vytoky vraj byvaju v tehu. takze ak to bola naozaj ovulacia pred tyzdnom tak je este skoro aby ti to nejaky test zistil.takze urcite by som este pockala.drzim palce ;)
@manittu pokial si merias bazalnu teplotu, tak by si mala vediet, ze ms prichadza cca 14 dni po ovulacii. podla teplot bola ovulacia v dni, ked Ti teplota vystupila na 36,9, cize si cca 4 dni po ovulacii, takze menstruacia Ti ma prist priblizne o 10 dni. nemeska.
belavy vytok je po ovulacii bezny.
testuj najskor o tych 10 dni.
hej ved je to mozne ze si tehotna nemusi ti test ukazat pozitivny vysledok takto do tyzdna,niekedy ukaze ovela neskor
Ahojte potrebujem poradit...maleho plne dojcim a v poslednych dnoch zaznamenavam pokles tvorby mliecka a maly ked ma ist spinkat a uspavam ho tak neskutocne placka,tak sa chcem spytat ci mozem byt tehu...ci moze byt priznakom pokles mliecka ?

Ahoj mozne je vsetko.dalsi testik skus o 2~3dni.ak do 14 dni nepride ms tak zbehni k lekarovi.drzim palce.a kludne moze ist aj o zapal koli tomu pichaniu a vytoku.este pockaj ako sa to vyvinie skoc k dr.