icon

Môžem byť v tom?

clary0
19. sep 2021

Ahojte dievčatá, mám na vás prosbu, kto by mal nejakú skúsenosť. V júli som mala chránený sex, menštruácia mi prišla o niečo skôr, ale trvala tak bežne. Potom prišla opäť, presne na čas a tiež trvala normálny čas. Teraz čakám a zatiaľ nechodí. Môžem byť tehotná? Mám naliate prsia, aj mi je trochu zle ako pred kramami, čiže nič neobvyklé. Za odpovede ďakujem 😌
PS. Je to možno absurdné, ale ja som taký stresmajster, stále sa bojím, či som v tom... Takmer není dňa, čo by mi to nenapadlo. Ak by ste mi aj s tým vedeli pomôcť, za rady Vám vopred ďakujem. Čoskoro budem 23 rokov, začala som študovať na druhom stupni vysokej školy a chcela by som si ju aj dokončiť.. Hento bola taká mládežnícka nerozvážnosť, ale boli sme chránení.

lienka9
19. sep 2021

@clary0 test co hovori? Ale na 99,9% tehu niesi.skus este pockat tyzden a ak nic zbehni k dr.

veronice
19. sep 2021

Preco si si nespravila test? Je dost nepravdepodobne ze si tehotna ale tak najskor si sprav test, potom stresuj (aj ked podla mna fakt nie je z coho)

luci_ba
19. sep 2021

@clary0 tu je skoro 100% istota ze tehu nie si, pre kľud duse si sprav test ale myslím ze bude negativny 😉

clary0
autor
19. sep 2021

@veronice pretože keď by som tam náhodou uvidela tú druhú čiarku, tak sa úplne zložím, aj fyzicky aj psychicky... Ale ďakujem dievčatá, hlavne za podporu 😊

miskamicha
19. sep 2021

@clary0 bud si ista ze otehotniet sa neda len tak... ale nemas z coho byt..pouzivajte aspon pharmatex je spolahlivejsi ako kondom.

veronice
19. sep 2021

@clary0 to chapem ale tak zlozila by si sa tak ci tak podla toho co vravis a teda radsej skor ako neskor a radsej vediet na com si, chapes 😁 fakt si myslim zw sa nemusis obavat a test ti to len potvedi ze nemusis mat obavy a budes mat klud, takze sup do lekarne 😉

clary0
autor
21. sep 2021

Test negatívny, ale krámy stále nič. Nechápem 😶