Môžem byť v tom?
Ahoj maminky potrebujem vas nazor. Robim ovu testy 9.10 vecer 20.00 2 ciarky ale ta druha este nebola az tak cervena ako by mala byt mali sme nechraneny sexik. 10.10 20.00 obe ciarky rovnako cervene. 11.10. 20.00 trocha bledsia ta druha a 12.10. 20.00 druha uz uplne bleda. Je mozne ze by som bola v tom ked sme mali sexik 9.10. cca okolo 11tej vecer?
@miskamicha dakujem krasne 😊
@beata110 nie niesi v tom 😁.jediné čo je že ste trafili plodné dni .cca 19/20.10 by mohol ukázať test ducha ale tol len možno ☝️ to že ste trafili plodné neznamená že sa to mohlo podariť
@mariska1989 presne to som tym myslela ci by sa to mohlo podarit a ci by som vtom mohla byt ak mi nepride ms😊 ved to je jasne ze dnes vtom niesom ani zajtra ale az ked mi nepride ms.
@mariska1989 😁😁 myslis ze uz tak skoro by som mohla skusit test. Som chcela aspon 2 tyzdne pockat
@beata110 na cca 5 deň sa vajíčko uhniezduje a až potom sa začne tvoriť hcg takže ak si nedocjzvz skús test 20.10 vtedy môže aj nemusí ukázať ducha a potom už čakať či príde ms alebo nie
@mariska1989 co som citala tak mamickam ukazalo az den planovanej ms kazda sme ina uvidime co z toho bude je to len prvy pokus s ovu testami mozno sa nato dalsi mesiac vykaslem a budeme skusat bez testov lebo ma uz aj chut prechadza byt na tomto fore ked vidim niektore mamicky co len nato cakaju kedy sa mozu do niekoho obut.
@beata110 mne ukázalo na 9 deň a poznám aj takú tú na MK ktorej test ukázal už na 7 deň viditeľné čiarky ( ale či teda čakala dvojičky to netuším 😁😂)
@mariska1989 no super tak urcite skusim ako si mi poradila. Snad sa tam nieco ukaze😊
@beata110 hlavne to že bude čistú tak nebude hneď prekvapená ak by sa podarilo nemusíš patriť medzi tie čo im ukážu na 10 deň . Hlavne ak príde ms tak treba brať že nová šanca 😁🥰
@mariska1989 jasne mame cas len teraz sme zacali skusat. Myslim ze je mala pravdepodobnost ze by sa hned aj podarilo. Kazdopadne som zvedava...😊
@beata110 presne ako si písala, každá sme iná. Čiže to, že ich 100 takto otehotnelo, nemusí byť tvoj prípad. Tiež som si myslela, že to pôjde ľahko a syn prišiel až po roku. Takže by som určite počkala až do MS a potom sa testovala. Neviem si predstaviť, že by som mala v kuse testovať, najprv ovuláciu, potom hneď tehotenstvo a stále dookola.

@beata110 držim palce 🙂 ak by nie nezufaj, coskoro sa urcite podarí😊