icon

Môžem dôverovať pozitívnemu tehotenskému testu?

zirafa112
12. mar 2025

Ahojte baby, aká je šanca, že keď mi včera vyšiel pozitívny test jednej značky a dnes ráno pozitívny test druhej značky, že nebudem tehotná? Bojím sa, aby som neostala sklamaná keď čítam, že niektoré baby majú pozitívne testy, a potom na ďalší krát už nič. Mešká mi to tri dni, ale mne mešká bežne aj 5 dní 🙈
Ružový test včera večer a dnes ráno (nie z prvého moču) pepino test.

Môžem dôverovať pozitívnemu tehotenskému testu?Môžem dôverovať pozitívnemu tehotenskému testu?
zirafa112
autor
12. mar 2025
martul
12. mar 2025

@zirafa112 nebudeš sklamaná 😊

zirafa112
autor
12. mar 2025

@martul ☺️ snáď máš pravdu

tinatitti
12. mar 2025

@zirafa112 test je podľa mňa pozitívny. Avšak, počkaj ešte tyzden-dva. Potom zájdi ku gyn na krvný test.

selena_luna
12. mar 2025

@zirafa112 ako pise vyssie tinatitti, test pozitivny, ku gynekologovi sa objednal o 2 tyzdne. Tesit, netesit, to je otazka - skore tehotenstva su velmi krehke, oplodnene vajicko sa musi dobre delit a dobre uchytit. Je to uplne hop alebo trop. Teraz je to na nom, ci je dostatocne silne a zdrave. Az navsteva dr okolo 6 az 8 tt povie ze ci sa mozes trosku tesit a obycajne koniec 1. trimestra ci sa mozes tesit viac. Ale najviac sa budes moct tesit az ked budes v rukach drzat narodene zdrave dieta. Caka ta dlha cesta a drzim palce!

teduazemer
24. máj 2025

Podľa mňa sa môžeš tešiť 🥹💓

zirafa112
autor
25. máj 2025
@teduazemer

Podľa mňa sa môžeš tešiť 🥹💓

@teduazemer áno, je to tam 🤰🥰 už som v 15tt.