icon

Môžem mať pozitívny test 22 dní po styku?

atomiclena
15. nov 2023

Ovulaciu neviem kedy som mala, menstruaciu nemám lebo kojim. Sorry nejde mi lepšie pridať fotku, čiarka je fialová.

Môžem mať pozitívny test 22 dní po styku?
polovnicka92
15. nov 2023

To mas podľa mňa len rozmoceny test 🙂

atomiclena
autor
15. nov 2023

@polovnicka92 mozno máš pravdu no :D

janai1
Odpoveď bola odstránená
atomiclena
autor
15. nov 2023

@janai1 haha to som len použila instagram na odfotenie lebo mi nejde foťák na mobile, počkaj odfotim, nesmej sa mi :D

atomiclena
autor
15. nov 2023
atomiclena
autor
15. nov 2023

Ona je realne fialova naživo žiaden duch proste

pabla99
15. nov 2023

@atomiclena vypada to tak že sa zadarilo ale pre istotu by som urobila ešte jeden. Na ducha to už veru nevyzerá. 🙂

atomiclena
autor
15. nov 2023

No bud si zo mňa vyrobca robi dobrý deň alebo neviem , počkám tri dni, a zopakujem zase, bohužiaľ podľa menstruacie sa neviem riadiť keďže ju nemám.

janai1
Odpoveď bola odstránená
masandra
15. nov 2023

@atomiclena ja by som sa tiež priklonila k čiarke

atomiclena
autor
15. nov 2023

Vďaka ženy za kolektivne zhodnutie sa so mnou, akože čakala som skôr riadne kolajnice, neviem kedy bola ovu, a ako hovorím od milovania prešli 3 tyzdne

sofia1979
15. nov 2023

@atomiclena mm mešká?

janai1
Odpoveď bola odstránená
sense
15. nov 2023

22 dní od styku by to už bola poriadna čiarka. A niečo takéto neurčité
Nemusíš sa riadiť podľa menštruácie ale podľa ovulácie.
Inak tento test tu mali dievčatá aj s výraznejším čiarka i a tehotné neboli. Počkaj dva tri dni a skus znova.

janetinka27
15. nov 2023

@atomiclena ahoj a od toho styku pred 22 dňami si ďalší styk nemala? lebo 22 dní je dosť, teoreticky mohlo byť vajíčko oplodnené aj niekoľko dní po styku, potom neskôr uhniezdené atď, skús pozerať, či tá čiarka bude tmavnúť. lebo 22 dní od styku už by mala byť tmavšia. čiarku je vidieť, ale môže to byť falošná čiarka, niektoré testy duchujú. skús urobiť inú značku. prípadne môžeš mať z nejakého dôvodu prítomné slabučké hcg.

maryetta
15. nov 2023

Hmmm ktovie. Kazdopadne ms ani mat nemusis. Pred nou by mala byt ovulacia a tu tiez nevies kedy si mala. Ale tak ozaj vidiet ciarku. Skus pripadne aj iny test.

sofia1979
15. nov 2023

@janai1 ešte, že si napísala nejako mi to uniklo👍, základ, že jej môžem pogratulovať

atomiclena
autor
15. nov 2023

@sofia1979 ďakujem, ak to bude tak ako to vyzerá budem sa tešiť, uvidíme🙂

zuzkaferko
15. nov 2023

@atomiclena ahoj. Bola som na tom rovnako. Žiadna MS, kojenie syna na požiadanie skoro nonstop, a teraz tu vedľa mňa spí 3 týždňový druhý syn 🤣

atomiclena
autor
17. nov 2023

@zuzkaferko ja si nič veľmi nesľubujem lebo tento test je na to, že prešlo toľko doby relativne slaby, takže môže byt falošné pozitivny. Pri prvom tehu som mala pozitivne testy dosť skoro. V utorok idem na gyndu tak uvidime. Bud alebo. Tebe vyšli testy pozitívne asi skôr ze? Ja už som tri týždne po styku totiz🙂

zuzkaferko
18. nov 2023

@atomiclena ahoj. Pri druhom tehu mi bolo zle už na 3-4ty den po styku. A mala som tehu testy po EXP a že zo srandy urobím, aspoň ich pomíňam. A každý jeden vyšiel pozit. 🤣 Tak som chlapa poslala do lekárne, že určite sú to kanáliky. A nakoniec bol z toho Miško 🤣 ani gynekológ nechápal že tak skoro vyšiel test. A nemohla som byť skôr tehotná, lebo sme spolu neboli. Tak taký zázrak 🤣

julia2002
Odpoveď bola odstránená
atomiclena
autor
19. nov 2023

@julia2002 ahoj už nie, objednala som v utorok k dr

adel2020
29. nov 2023

@atomiclena ahoj no co ako si dopadla?