Môžem mať príznaky tehotenstva hneď prvý týždeň po nechránenom styku?
Ahoj maminky, 24.7. som mala 1.DM a k nechranenemu styku došlo 4.8. Po dvoch dňoch ma začalo bolieť v podbrusku a už v piatok mi začalo byť nevolno, ale zvracať nezvraciam iba sa mi neustále dvíha žalúdok a vždy si iba odgrgnem, tiež má veľmi naduva a som stále veľmi smädná, pričom ja obecne veľa nepijem. Zabudla som ešte že prvé štyri dní som mala desnu migrenu každý večer. Nevoľnosti pretrvávajú a je to stále častejšie. Podľa tehu kalkulačky by som mala byť v 3+0. Na test je stále priskoro ale nemôžem na to prestať myslieť. Myslíte, že by to mohlo byť tehotenstvo?
Ahoj.. Myslim si ze po 3 tyzdnoch od styku.. Aj ked takeho no .. By uz oba testy ukazali pravdu nie?? Lebo kramy stale nemam.. Tak neviem... Mala som aj 8 dni chripku,ci to nie je aj nou poposuvane.. Poradte 🙂
Ahojte, chcela by som sa Vas opytat, zajtra to bude 2 tyzden co som mala pohlavny styk nechraneny, na test je este neskoro, ale zle mi je uz tyzden a pred vcerom mi nafuklo brucho...menstruacia mi zacina 15.5. 2016 co je na buducu nedelu...bola by tu sanca ci by som mohla byt tehotna? 🙂
Ahojte, prosim o radu,
S mazelom sa pokusame o babo 🙂
Pred poslednou MS co bola 8.7. sme isly s manzelom na plno ( neviem presne kolko dni pred ) ale menzes prisla na cas ale bola troska ina prve 2 dni silna ako vzdy a na 3.den uz skoro nic a 4.-5. den uz nebolo vobec nic. ( normalne mam 7 dni MS) neriesila som nic, kedze MS prisla a myslela som si ze mozna hormonalna zmena alebo pocasie alebo netusim co.... proste som nerieslia
Tak sme skusali dalej 18.7.-19.7.-20.7. atd
Dnes ma strasne zacali bolet prsa a mam pocit ze my prasknu ... lenze dalsu MS mam dostat az 5.- 6.8. - nemate niekdo podobne skusenosti? moze to byt naznak toho ze sa nam to mozna podarilo?
Tak sa aj pridam,25 jula sme mali s partnerom dvakrat nechraneny pohlavny styk,a dnes mi je od rana nevolno,je to 10 den od styku,tak neviem ci to mam pripisovat tehotenstvu
ahojte pridavam sa menstrua. 15.7. z manželom sme mali nechraneny styk , občas pobolievanie pod bruškom a nevolno z jedla ,ešte počkam tento mesiac či sa nam zadarilo
dobry den mala by som jednu otazočku s peiatelom sme maly pohlavny styk pred 10 dnoch a ja si myslim že som vtom ! lebo mávam rano nevolnost , zvraciam ked zjem dačo tak to ide von zo mna a popri niesom chora !.. mala som aj menzes a iba dva dni a ani to nie riadne iba taake slabučkem, a iba krče som mala ... a robila som si testy a neukazalo mi nic !! prosim vas poradte mi!! ☹ ☹ ☹
ahoj.. mam otázku a potrebujem surnu odpoved.. mala som sex 2 dni po sebe už je tomu týžden... ale moj chalan pred vyvrhnutím ho zo mna vysunul a ešte predomnou sa robil pol minuty a aj dlhšie... je si na 100% isty že sa neurobil do mna... ja som bola v neplodných dnoch a som pred menštruaciou.. ja mam problemi s menštruaciou od kedy som ju dostala že mi stale meška a mam cysty... no ale aj tak sa bojim že možem byť tehotna... zajtra si idem robiť test... bolia ma trochu prsia ale to asi kvoli tomu že pri sexe mi do nich kusal atd poprosím poradte alebo odpovedzte rýchlo
@dada2312 zbytocne si budes robit test, aj tak by ti nic neukazal lebo je prilis skoro... Ale negativny bude tak ci tak... Mas pred MS, mala si neplodne dni a ani sa nespravil doteba... Nemala si ako otehotniet... Prsia ta bolia lebo si pred MS, ved to je normalne.... A ked sa tak strasne bojis, pouzivajte kondomy
Dobrý. Chcela by som sa spýtať š priatelom sme maly pohlavný sex pred 5dnami na 3den už mi bolo nevolno stále mám sucho ústach smädi ma mám bolesti pod brúsku také zvláštne už som aj zvracala robila som si test a a ukázal negativny asi bolo ešte priskoro aby som som o robila strašne mám tvrdé pod bruškon sem tam ma pychne aj vo vacnikoch. Dakuje. Za vaše radi
Zdravím vás mám tiež taku otazocku s priateľom sme mali nechraneny sex keď mi končila men. Bolo to 1o dni dozadu. Nebránime sa malemu🙂 mám ale problem s men.skace mi tak všelijako ale je možné že by som bola v tehu keďže už od tohto pondelka mám hroznu bolest hlavy ako nikdy som problémy nemala plus som stále závrate slabost a tiky v podbrusku a návaly tepla a na zvracanie. Test som robila ale asi zbytočné priskoro máte niekto skúsenosť žeby sa mi prejavili tehotenska nevolnost tak skoro alebo žeby to bolo možné? Dakujeem plus som ťažký fajčiar a teraz max 2 sluky a nehrozí fuuuj😒

@angelika23 Ahoj, záleží či máš pravidelný cyklus ak áno, tak plodné dni máš cca 10.-16. deň od začatia menštruácie. 😉