Môžem mať príznaky tehotenstva už 8 dní pred očakávanou menštruáciou?
Ahojte baby, chcem sa spytat ci ste zazili symptomy tehotenstva uz 8 dni pred MS? Mam nafunknute brucho, bolesti vo vajecnikoch a unava na odpadnutie. Mam aj obrovsky apetit jak pred MS ale tentokrat mi to pride velmi skoro (normalne mavam PMS tak 4 dni pred). Mam 30 a s priatelom sa snazime o babatko uz rok. Diki za rady🙂
Ahoj, ja som mala 10 dní pred menštruáciou bolesti akoby som ju mala dostat a prišlo mi to skoro keďže bolesti som mávala tak deň pred tým. Bola som tehotná 🙂
Ja som mala tiež. Tento mesiac 😀. Bývalo mi veľmi zle až sa mi hlava tocievala, nafúknuté a boľavé brucho, ešte som aj spinila. 5 dní pred očakávanou ms som už nevydržala a urobila som si test a boli tak pekne dve čiarky.
Mozes, jasne. Ale moze to byt aj pms.
Nie. Najskôr prichádza ms. Mňa teda vaječniky neboleli nemajú dôvod bolieť pri tehu a energie som mala až až
Môžeš jasne mne test ukázal dve čiarky 5 dní pred MS 🙂
@norbertina pri prvom tehotenstve ma začali neskutočne bolieť prsia už 3 dni po nechránenom sexe a potom o paru dni neskôr prišla neskutočná únava, atď. Pri druhom nič, len biely výtok silný. Ja som bohužiaľ ale obidve tehotenstva potratila.
Takže áno, je to možné. Každá žena je iná 😉🙂🙂🙂🙂
Ja už som mala 8 DPO trpnutie rúk čo sa mi nikdy pred tým nestalo a od vtedy mi každý deň trpli pomáhalo len magnézium.
Ja som 5dni pred MS a tiež ma sem tam pichne na lavej strane nafúknuté bruško a pocit ako by mrcha mala prísť uz zajtra 🙈prsia bolia len pri slaceni na niektorých miestach 🤦♀️🙄
Aj ja som mala veľmi skoro, prsia má boleli strašne a vedela som že to nieje preto že má prísť ms.
@leyla9 ja to iste, prsia ma ale nebolia skoro vobec, nato je este asi naozaj skoro. Daj vediet ako to pokracuje🙂 drzim palce
@norbertina je to príliš skoro. Ja som reálne začala cítiť niečo až keď mi vynechala menštruácia. Dovtedy som sa cítila úplne normálne. Akurát žiadny PMS. Bolo mi divne ze mi nič nie je a ešte sme aj oslavovali co to popili...A mne len zima bola furt. Inak som sa začala cítiť až fakt od toho dna co mi menštruácia neprišla.
Pri snažení sa o babo...sú všetky takéto skoré "príznaky" fakt len v hlave. Ja som otehotnela nečakane asi po troch rokoch co sme sa už na to snaženie fakt vybodli a zmierili ze mame jedno adoptovane a hotovo. Dovtedy som mala tehotenské príznaky skoro každý mesiac...A tých testov...🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂
Držím palce aby sa to podarilo ak sa to podariť má...
A prajem trpezlivost. Budeš ju potrebovať...ci už v tehotenstve alebo aj neskor ❤️
@ckatka dakujem velmi pekne za tvoju spravu🙂 ono fakt moze byt ze si to nahovaram, lebo je to uz rok co sa snazime a mam strach ci som vobec ok. Bola som aj u doktorky a som uplne v poriadku. Co mi este pride trosku divne je, ze vcera mi uplne zmeraveli nohy, citila som sa akokeby som uz ms mala🤷♀️ No uvidim, skusim sa nato tak nesustredit aj ked to je velmi tazke😂 kazda drobnôstka mi alarmuje priznak😃
Ahoj, ja mam 9dni do PMS, strašne ma bolia prsia až tak ako keby my horeli a chceli prasknúť, unavená som tiež no to bude asi 12skou v práci, zima my je, a pichá ma v podbrušku, bolia kríže... Tiež sme v očakávaní tak uvidíme. Nechcem si domyslat.
@ivka27101 zazivam teraz to isté mám 11 dni do MS a bolesť ako by som ju mala dostať uz dnes alebo zajtra neviem prečo nesnažili sme sa počas plodných dni len sme mali styk 6DC co si myslím ze je nereálne ze spermie prežili toľko dní 🤦♀️ len si neviem vysvetliť tu bolesť 😔
Ako to dopadlo? dostala si? mam to iste momentalne. 7 dní pred ms a stale mam take jemne krče uz 2. den akoby menstruacne ale velmi slabučké
môžem sa opýtať malá som menštruácia ale môže mi ísť výtok z pŕs v prvom mesiaci
@norbertina dostala si nakoniec MS?

Popravde,dost pochybujem. Neviem,kedy si mala ovulaciu,ale ono to isty cas trva kym sa oplodnene vajicko uhniezdi a zacne sa produkovat HCG a prejavi sa vobec. 8 dni je vela,skor je to PMS alebo si to jednoducho vsugerujes.