Môžem mať príznaky týždeň po oplodnení?
Cauko. Dievcata mozem mat priznaky tehu uz po necelom tyzdni od oplodnenie?
@aliza - tak mne sa uhniezdilo a basta 😀 Vravim,ze som vedela na treti den na isto,ze sa to uchytilo,citila som to.A predtym sme skusali mesiac predtym a nic,aj to som vedela🙂 Inak tiez mi vysvetli ako mi mohol test na siedmy den po oplodneni ukazat dve ciarky.
@buducamama no asi tazko, to by si bola zrejme medicinsky zazrak 😀 ...fakt si o tom treba trosku precitat skor, ako tu zenam davate taketo neodborne rady 😉. Po oplodneni vajicko zostava 3-4 dni vo vajickovode, kde sa delia bunky a pomaly schadza do maternice, tam este zo 2 dni sa 'vznasa', kym sa nezacne uhniezdovat, cize NAJSKOR to moze byt na 6-ty den od oplodnenia, zvycajne vsak neskor.
@buducamama a inak, nepiseme o testoch, ale o priznakoch. Ja som pisala, ze tak skoro priznaky nemozu byt, o teste som nic nepisala. Mne ukazal na 9-ty den od oplodnenia. Ale zakladatelka temy ma este 2 tyzdne do dalsej menstruacie, takze tu fakt nie je o com spekulovat, len vydrzat 😉
@aliza - mne je uplne jedno,ci som medicinsky zazrak,pisem o sebe. Dva dni po styku som vnutorne citila,ze som v tom a na treti den rano ma naplo,ale tak,ze som vedela,ze som skutocne tehotna a ja zo zaludkom problemy nemavam,takze tak.Ale tak ja som celkovo citlivejsia,takze moje telo citi asi kazducku zmenu viac.
@buducamama 3 dni po styku mat tehotensku nevolnost 😕....a akoze z coho ta vlastne naplo? len ma to zaujima... pocit, ze si tehotna, si mohla mat, to ti neberiem, ale ten zvysok je riadny nezmysel....mohla si otehotniet aj skor, ci ste mali za cely cyklus len ten jediny styk? alebo si mohla otehotniet uz predchadzajuci cyklus a mohla si mat medzitym menstruaciu, ale na 3 den ziadne priznaky mat nemozes, aj keby si bola neviemako citliva 😉. Ja osobne som tiez hned citila, ze to vyslo, ale priznaky som nemala, bol to len ten pocit a test som si robila na 9 ty den po, asi 3 dni pred ocakavanou menstruaciou a druha ciarka tam bola, ale velmi slaba. Ak si mala na 7.den silnu ciarku, aj ta napinalo, tak si zrejme bola tehotna uz dlhsie. Ak nie, tak ta nevolnost bola z niecoho ineho, to uz dnes nikto nezisti...zena,ktora chce otehotniet a sa cely cyklus kazdy den pozoruje, bude kazde pichnutie pripisovat skorym priznakom.
@aliza - nemohla som otehotniet skot,kedze viem,kedy sme to robili naostro😀 A ci som az tak chcela otehotniet,nemozem povedat,uprimne bolo mi to jedno,skor som pocitala s tym,ze nic z toho nebude a nevnimala som to. Len na hento rano nezabudnem,to som si povedala huuups a do toho bolesti brucha ako pred kramami a plus prsia a to ma bolelo nechutne aj v noci,cakala som menzes a nic... Ja som chcela popisat aj moj pripad,pozri,kazda je ina a kazda si to skusi na vlastnej kozi.
Ahojte. Mám tiež dotaz. Som zmatená pretože mám príznaky, ale test bol negatívny! Oplodnenie sme skúšali 2x v plodné dni. Po cca 5 dňoch mi bolo zle, nechutili mi cigarety, prišiel ružovkastý výtok, ktorý trval 2 dni. Teraz ma stále pobelieva v podbrušku, tak isto aj v prsiach cítiť čudný tlak, mám ich také ťažšie, vie bolieť chrbát a kríže. Som náladová, unavená a ešte sa mi začali robiť zapálené vyrážky na tvári (s ktorými som mala na posledy problém v puberte).
Od skúšaného oplodnenia sú presne 3 týždne. Včera som robila teh.test a nič,ani náznak čiarky! ☹
Čo si o tom myslíte???
@aliza tiez mam pocit, ze to tu niektore damy kvalitne prehanaju :D nacitaju si na nete priznaky a normalne si ich nejako tou psychikou vyvolaju... A polka priznaky ma a ani nie je tehotna :D a este k tomu ich maju do tyzdna po oplodneni...... Ja som v 19 tyzdni a necitit nieco tvrde v bruchu tak ani neviem..... Ziadne vracanie nic....... A tuto niektorym sa pohne crevo a uz su to priznaky... Alebo to co sa tyka tehotnych zvyknu citi pohyby plodiku uz od 13 tyzdna! :D koniec .....
@ada_blond ahoj ja mam teraz presne to iste co ty...no uz stvrty test mi ukazuje negativny....a to uz preslo 14 dni od oplodnenia
Myslite si čo chcete 🙂 ja už som 3. alebo 4. deň po oplodnení cítila, že niečo je inak - iná chuť v ústach a celkovo som sa cítila "tak divne" - to som aj doslova hovorila 🙂.
Podotýkam, na bábätku sme do toho času nepracovali, ani som dovtedy cielene jedinú jednu vetičku o tehotenstve neprečítala 😀.
Akurát sú ľudia, milé dámy, čo rozumejú svojmu telu a vedia ho počúvať 😉.
Ahojte som tu úplne nová, pár dní sledujem fórum. My sme sa rozhodli s priateľom vyskúšať či sa TO podarí na prvý raz, dnes môže byť 10 dní od vtedy kedy sme skúsili cez plodné dni, resp. 6 deň keď sme skúsili opäť cez ovuláciu. Mám zvláštne pocity v podbrušku, akoby na nadúvanie, nie je to bolesť ako pri menštruácii ale také pnutie. Prsia celkom naliate, citlivejšie. Včera ani dnes neznesiem cez brucho ani len gumu na leginach,
čo mi nikdy nevadilo. Do menštruácie mám 8 dní. Môžem takto skoro niečo cítiť?

@buducamama tak ani nie tyzden po oplodneni sa vajicko este ani neuhniezduje, takze naozaj neviem, z coho by mala byt priznaky ...to bolo myslene tou technikou 😀