icon

Môžem otehotnieť?

bulinka23
17. dec 2022

Potrebujem poradiť mala som nechránený sex počas menštruacie priateľ sa síce do mňa nespravil ale počula som že je možné otehotnieť z toho že je mokrý čiže predejakulat kvapôčky lásky je to pravda?

Strana
z2
stellarstar
17. dec 2022

@bulinka23 ja keď som mala 19 a šla som s chlapom do postele tak som mala rozum vopred zapnutý 😉

stellarstar
17. dec 2022

@bulinka23 ešte raz do buducnosti hak alebo kondóm alebo žiaden sex. Dnes je toho zögern možnosti ako hľadať info predtym než sa do toho pustím. Ako 18 r by si mala vedieť používať rozum ci?

bulinka23
autor
17. dec 2022

@gubcikova nabudúce určite ano

ivangeline
17. dec 2022

Tak verim,ze tehotna nebudes. Sanca je mala. Ale zistis to az o mesiac. A ako pisu...nabuduce sa chran. :/

stellarstar
17. dec 2022

@ivangeline prečo o mesiac? O týždeň týždeň aj pol môže klidne robiť test

mikadooo
17. dec 2022

@bulinka23 áno, bála by som sa, určite by som bola z toho aspoň trochu nervózna. Vždy je tam to podvedomé "čo ak". Žiaľ, to je to riziko nechráneného sexu, že vždy je "šanca"... Verím, že to dobre dopadne. Ale žiaľ, bude to vyžadovať nejaký čas, kým si budeš na 100% istá 🤷🤷🤷. Ak chlapec na teba tlačí, že chce takýto sex, rýchlo na gyndu a nechaj si predpísať antikoncepciu. Bude aj vlk sýty, aj ovca celá.

stellarstar
17. dec 2022

@bulinka23 a radím používať aj kondómy, aj pohlavné choroby existujú

diewcatqoo
17. dec 2022

Prvy sex pocas menstruacie? Ehm, to ste museli byt nadrzani jak stepne kozy, ze si prvykrat pocas menstruacie 😳
Bud v pohode, tehotna pravdepodobne nie si, ked to bolo pocas MS a ani sa nespravil. Sanca na otehotnenie je minimalna, aj ked nejake mizive percento tam je. Citit tehotenske priznaky urcite po tyzdni nemozes.

veronikaszabova
17. dec 2022

@diewcatqoo tiez ma to zarazilo... No co uz, bude mat krasne spomienky na prvy sex - cez menzes. A bez kondomu...

katrenka92
17. dec 2022

ja to hodím tu lebo je to najčerstvejší príspevok ak dovolíte, vopred sa ospravedlňujem 😔 neviem či mám problém či nie ale som nervózna už týždeň, ms som mala od 10 do 15.11 a mali sme chránený sex (mal prezervatív) 18.11. pričom pri vrchole sa mi spravil na brucho a trochu stieklo aj na pysky čo som však hneď utrela a dala si potom sprchu, predpokladám že do vnútra nič nevošlo, ale istá som si neni. O týždeň som mala angýnu a aj teploty a brala som antibiotiká plus lieky na bolesť. Problém je že mi ms mešká, cyklus mám tak cca 29-30 dní tak už tu mrcha mala byť. Testy si robím každý deň a všetky zatiaľ negatívne, už som kúpila snáď všetky značky na trhu. Na gyndu som objednaná až tesne pred vianocami. Ale pri telefonáte mi pani doktorka povedala že to môže byť aj z tej angýny zo zápalu a že si mám spraviť len test a potom prísť. Aká podľa vás môže byť pravdepodobnosť že som v tom? mám naozaj strach, takto mi nikdy ešte mrcha nemeškala

veronikaszabova
17. dec 2022

@katrenka92 podla mne tehotna nebudes. Mas mesiac od sexu - na teste by si uz mala viditelne ciarky. A meskat ti moze aj kvoli antibiotikam a chorobe.

stellarstar
17. dec 2022

@katrenka92 angínu sa to píše a za druhe spermie z brucha či z vonkajšej vagíny sa ti nemajú ako dostať až do maternice. Spermie nemajú navigátor alebo gps

ailiba
17. dec 2022

@bulinka23 sanca je minimalna. Otehotniet pocas ms je dost nepravdepodobne, ale moze sa stat... Ale kedze sa do teba ani nespravil, tak by som to fakt neriesila. To, ci si bola, alebo nebola panna je uplne nepodstatne.
Samozrejme si teraz v strese a nabeton budes mat vsetky tehu priznaky... To je normalne, pozname to vsetky, ktore sme sa snazili otehotniet. Nesleduj sa, a bude dobre. Napriek tomu, odporucam riesit nejaku antikoncepciu, aby si taketo nervy nezazivala kazdy mesiac.

any_soj
17. dec 2022

@bulinka23 ahoj. Áno, predejakulát obsahuje spermie. Áno, aj počas ms je možné otehotnieť. Spermie v tele ženy vydržia pri priaznivých podmienkach 5 dní. Bol to druhý deň cyklu, čiže cca do 7.dna cyklu vydržia. Od ovulácie do ms je 12-16 dní. Či je cyklus dlhý alebo krátky, o tom rozhoduje obdobie od ms do ovulácie, to môže byť deň aj 20 dní aj viac, ale dní od ovulácie do ďalšej ms je vždy ten počet 12-16. Sú ženy, ktoré majú túto fázu kratšiu, ale to už je patológia, čiže chorobná zmena, ktorá spôsobuje ťažkosti pri udržaní tehotenstva. Ohľadom plodnosti a poznania vlastného tela veľmi odporúčam stránku ligy pár páru, je tam všetko krásne vysvetlené. lpp.sk
A ohľadom sexu - z mojej skúsenosti je sex tým pravým len vtedy, keď sa pri ňom nemusíš ničoho báť. Je mi smutno, keď čítam, že tvoj prvý sex a hneď sa bojíš. My s manželom sme obaja mali sex až v manželstve a teda ten pocit istoty, bezpečia, odovzdanosti za to absolútne stojí.

katrenka92
17. dec 2022

@veronikaszabova keď ja tu stále čítam príspevky na fóre, že použili páry prezervatív a aj sa stalo čo sa nemalo. ja hak brať veľmi nemôžem, mám zlé krvné výsledky na doštičky :/ a s tými testami tiež sa tu píše všetko možné ako mali negatívne a aj tak z toho bolo nakoniec tehotenstvo, naozaj by už po mesiaci bolo vidno na testoch niečo? zatiaľ sa nejako inak necítim len som strašne nervózna, ani jesť sa mi nechce zo stresu

stellarstar
17. dec 2022

@katrenka92 ale z čoho chceš byť tehotná, zo vzduchu? Veď spermie si nemala vo vnútri

mia2906
17. dec 2022

@bulinka23 ahoj, nevšímaj si čo ti tu niektoré píšu, Ja v tvojom veku som bola úplne rovnaká... Robili sme to a až potom googlili a tiež sa báli kvapôčok lásky 😁 ale nič sa nestalo. Volala som aj gynekológovi a povedal mi že šanca je fakt že minimálna ..a nie to ešte počas kramov... Ja mám appku v mobile ktorá mi ukazuje cyklus aj plodné a neplodne dni a podľa nej už viem, väčšinou to cca sedí. Resp.ovuláciu (plodné dni) aj cítim, také bolesti v podbrušku.

veronikaszabova
17. dec 2022

@katrenka92 2t po sexe v case ovulacie uz je na teste vidiet relevantny vysledok.

katrenka92
17. dec 2022

@veronikaszabova si ma teraz trošku upokojila, dúfam len, že všetko ostane v stave v akom má byť, žiadne "také pozitívne" správy v mojom terajšom rodinnom a finančnom stave určite nepotrebujem

nevenka
17. dec 2022

@veronikaszabova hej, a este ked si predstavim, ako je to tam citlive vtedy, krcok otvoreny, bez ochrany, a prvy raz...lahko chyti daku infekciu, brrrr...😒

bulinka23
autor
18. dec 2022

@mia2906 dúfam že nič ďakujem ♥️

monuliak9
3. mar 2024

Kamoška tak počala troch malých mušketierov .

Strana
z2