Môžem otehotnieť, ak zlyhal kondóm?
Zdravím potrebovala by som poradiť
S priateľom sme mali včera sex s ochranou a stala sa nám taka vec, boli sme uz konci a cítil, že bude tak vytiahol aj napriek ochrane ale nejako sa ten kondóm vomne zasekol on sa síce spravil do kondómu ale ten ostal vomne a ako sme sa ho snažili dat von samozrejme z neho niečo vyšlo a ostalo to vomne (väčšina ostala v kondóme) a mňa by zaujímalo môžem aj z toho mala otehotnieť co vomne mohlo ostať? Cca už 3 roky beriem antikoncepciu pravidelne (21 dní a 7 dní pauza), momentálne teraz mam pred cyklom, tabletku mam ešte na 2 dní a potom by mala prísť menštruácia... Myslíte, že sa to mohlo podariť alebo tam nieje šanca? Priateľ mi vraví co bude bude aj by bol rád ak by sa podarilo, ale ja sa obávam kvôli tomu, lebo mame momentálne veľa sťahovanie, plánujeme tento rok svadbu, a aj kvôli mojej práci tam mam zmluvu do konca roka keďže sa bojím aby som o ňu neprišla, v našom okrese je veľmi ťažké nájsť si prácu preto sa človek drží toho co ma aby nejako prežil.. A preto si neviem predstaviť toto všetko absolvovať tento rok tehotná, uvažujem aj nad tabletke po, priatel mi povedal, že je to namne ako sa cítim ja babo chcem no neviem ako by sme to pri tomto všetko zvládli..
Co si myslite vy je tam šanca alebo nie?
Ďakujem, že ste došli až a poskytnete mi rozumne rady 🙂
@kavasmliekom mozno im len nikto nepovedal, ze antikoncepcia je anti koncepcia... kondom takisto + teda nespravi sa ani do nej ci ako to tam pisala... tak v tomto kombe sa " by sa potesil" je naozaj na zamyslenie

Ja by som na Tvojom mieste zvýšila ochranu! Žiadny partner! A žiadny muž v okoli Teba na 200 metrov!