icon

Môžem otehotnieť bez prenikania?

linda2048
22. feb 2025

Dobrý vecer, mám otázku. So snúbencom sme nemali priamo pohlavný styk, bolo to len také “obtieranie sa” (nebol vo mne). No cítila som takú zvláštnu vlhkosť. On ma ubezpečil, že urcite nic nikam neslo. Mešká mi to a tak ma zaujíma, či by som mohla byt tehotna. Dakujem

bejbs123
23. feb 2025

Je mozne,ze mimozemstania pridu na zem? Samozrejme,vsetko je mozne.to je asi taka ista pravdeodobnost…netreba sirit taketo informacie,lebo ti menej inteligentni si tu potom prekrucaju vsetko a kazda tu potom vidi na negativnom teste dve ciarky,pouziva ovulacny test miesto tehotenskeho,urcuje si tu pohlavie na zaklade priznakov a podobne kraviny

zobaka
23. feb 2025

@bejbs123 presne...a doktor je bud nevzdelany, alebo alibista aby mu nejaka primitivka potom nevypisovala, ze otehotnela zo spermii na tangacoch🤣

dadka1997
23. feb 2025

Máš snúbenca? Alebo ste len deti, ktoré sa hrajú? Na hodine biologie si asi chybala

enka81
23. feb 2025

Dievčatá, preco máte potrebu ju urážať? Ved keď sa vám zdá otázka primitivna alebo daná osoba ,, hlúpa" ( samozrejme to nie je môj názor), tak idem ďalej a nekomentujem, ak chcete poradit, mozno by stacilo odpoveď len ÁNO - NIE.
Autorka, pravdepodobne nie, hlavne sa ukludni, lebo stres robi svoje a menštruácia ti moze meškať práve kvoli tomu.

pininka1
23. feb 2025

@zobaka somarina to môže byť pre teba, skúsenosti sú niečo iné.

linda2048
autor
23. feb 2025

Este som tento mesiac mala aj krvacanie co nebola menstruacia, mozno 2 dni. Preto neviem co to moze byt

linda2048
autor
23. feb 2025

@enka81 velmi pekne dakujem🙏🏻

linda2048
autor
23. feb 2025

Naozaj sa stresujem z toho krvacania ci to moze s okolnostami ktore som pisala znamenat tehotenstvo
@enka81

linda2048
autor
23. feb 2025

@modrykolibrik bojim sa prave aj toho krvacania, ci to moze nieco k tomi znamenat

enka81
23. feb 2025

@linda2048 mohla si prechladnut, mat virózu,.... krvacanie moze mat viacero príčin, tym sa ti mohol posunut cyklus, pisem z vlastnej skúsenosti.

linda2048
autor
23. feb 2025

@enka81 dakujem velmi pekne🙏🏻

linda2048
autor
23. feb 2025

@enka81 rozmyslam, no nespomimam si na ziadne prechladnutie ani nic podobne a naozaj uz velmi stresujem… dufam ze to bude v poriadku a ze menstruacia pride

gov
Odpoveď bola odstránená
bejbs123
23. feb 2025

@enka81 urazat je jedna vec,ale pokial niekomu v dospelosti a v tomto storoci chybaju zakladne informacie ohladom sexu,tak si nemyslim,ze je spravne rolovat dalej a zatvarat pred tym oci.ako chceme,aby nasa spolocnost vyzerala? Moj 6rocny synovec mi opisoval ako sa robia deti a dospela zena sa boji,ze je tehotna z obtierania sa,sorry za mna uplny bizar

enka81
23. feb 2025

@bejbs123 mas pravdu, ale ak chce niekto poučiť druheho, da sa to predsa aj ,,na úrovni", no nie? A musíš sama uznať, ze urážky ešte nikoho nepoučili. A my nevieme, ci mala dotycna nejaku edukaciu od mamy, rodiny, pripadne zo školy. Moja dcera spomenula minuly rok, ze mali nejaké info hodiny na tuto temu, ale co konkrétne im vysvetlovali fakt neviem a predpokladam, ze priebeh sexu a nasledna moznost otehotnenia, to isto nie. Viem, ze aj na biologii brali anatomiu typu spermia, vajicko,... Ale mozno to potrebuje niekto vysvetliť,,po lopate" , co autorka asi nemala.

linda2048
autor
Autor odpoveď zmazal
linda2048
autor
23. feb 2025

@enka81 samozrejme viem ako sa robia deti, ale tu si proste nie som ista. Zacina mi byt zle, ale mozno si to uz iba nahovaram. Plus to krvacanie… dufam ze to bude v pohode a ze naozaj menstruacia pride cim skor. Neviem ci takto sa mohlo naozaj nieco stat. Na 100% nemozem byt tehotna?

bejbs123
23. feb 2025

@linda2048 ach jaj…no dobre,skusme to takto…aky dlhy mas cyklus? Mas ho pravidelny? Pred kolkymi dnami ste sa “obtierali”? Kolko ti to meska? A preco ked ti to uz meska si si neurobila tehotensky test?

pininka1
23. feb 2025

@bejbs123 tvoje vedomosti sú dosť chabé a možno by si si mohla trocha aj obzory rozšíriť. A škoda ze ta sexuálna výchova už nie je na školách, aj ty by si sa naučila a poučila koľko detí beha po svete práve kvôli pettingu. Úplne stačí aby sa spermia dostala do pošvy vôbec nemusí ísť o to, aby tam bol vo vnútri penis a vystriekol. To ze ty na to neveríš nič nemení na fakte, že to tak je.

enka81
23. feb 2025

@linda2048 na 100% ti odpoved nik z nás nedá, ved si kup teda test a uvidíš, moj prepoklad je, ze stres urobi svoje.

bejbs123
24. feb 2025

@pininka1 si mi akurat na smiech

pininka1
24. feb 2025

@bejbs123 ty mne ani na smiech nie skôr na plač.

maryetta
24. feb 2025

Ani predtym ste styk okrem tohto "obtierania" nemali? Test si si robila?
Ak bude negativny... bude to stres. Alebo aj choroba vie posunut cyklus...

bejbs123
24. feb 2025

@pininka1 hrdit sa tu takouto mudrostou ako keby si zozrala pol zemegule 🙈 je to trapne

Petting (stimulácia pohlavných orgánov bez priameho pohlavného styku) sám o sebe nevedie k otehotneniu, pretože na to je potrebné, aby sa spermie dostali do pošvy a následne k vajíčku.

Avšak v teoreticky veľmi zriedkavých prípadoch môže dôjsť k otehotneniu, ak:
• Spermie sa dostanú do pošvy cez ruky, predmety alebo ejakulát v blízkosti vaginálneho vchodu.
• Pre-ejakulačná tekutina (pre-cum) obsahuje spermie a dostane sa do pošvy.

V reálnom živote je riziko otehotnenia pri pettingu extrémne nízke, ale nie úplne nulové. Ak sa obávaš neželaného tehotenstva, je vždy dobré používať ochranu a dbať na hygienu pri intímnych aktivitách.

carduelis
24. feb 2025

Je mozne otehotniet aj bez preniknutia alebo ejakulacie. Tazko sa cita tato diskusia s utocnymi komentarmi plnymi vysmechu nad slovom prienik (je bezne pouzivane v medicine) alebo odporucanim dostudovat si biologiu. Na ZS a ani na SS sa pohlavny styk ako taky nerozobera do hlbky. Za to by mali byt zodpovedni rodicia alebo uz konkretny clovek, aby si dostudoval co treba a myslim ze to autorka prave teraz robi. Pyta si radu v niecom, co nevie. Co je na tom smiesne? Mnohe ste tu poukazali len na vasu neznalost v tejto teme. Pridat komentar do takejto temy si ziada mat vedomosti z tejto oblasti a pohybovat sa v praxi a nie pisat o niecom co sa vam zda ze nemoze byt alebo zeby ste to nezazili. Takze este raz autorka, zeny maju pocas plodnych dni pritomny v rodidlach hlien krcka maternice. Ten zostupuje aj k otvoru pošvy a sluzi ako konzervant pre spermie a aj ako “urychlovac” ich pohybu. U muzov sa v predejakulate nachadzaju spermie. Ak sa tieto spermie dostanu do kontaktu s hlienom v otvore posvy, prejdu nim do maternice (pocas plodnych dni je krcok otvoreny) a je mozne otehotniet. Pohyblivost spermii je vysoka a maternica je v skutocnosti o dost mensia ako vyzera na obrazkoch. Vnutorna dutina ma 3mm, cize nemusi byt potrebna ejakulacia - vystreknutie.

pininka1
24. feb 2025

@bejbs123 presne o to my išlo co tu píše aj @carduelis, všetci vieme ze je to extrémne nízke percento, že sa to môže stať, ale môže, tak ako je nízke percento otehotnenia po sterilizácii a pod, ale je to možné a nie začať hneď zhadzovať a písať ze si ma dostudovat a podobe. Sú všelijaké prípady tak to prosím rešpektujme bez toho aby sme si tu písali ironické poznámky, ktoré ale ze absolútne autorke nepomôžu.

pininka1
24. feb 2025

@carduelis ďakujem za krásne vysvetlenie ktoré sa žiaľ ani náhodou nepreberá na hodine biológie, väčšina s deťmi nepreberá ani ten pohlavný styk, lebo im to je trápne.

itaa
24. feb 2025

@linda2048 určite nie

linda2048
autor
24. feb 2025

@itaa dakujem, neviem ako si potom mam vysvetlit to krvacanie

mariska1989
24. feb 2025

@linda2048 a test si si robila ??? Prepáč no píšeš že sa nemáme smiať ale vážne je toto na smiech to ako keď sa niekde anonimne pýtajú že mala som análny sex , mešká mi to, môžem byť tehotná . Na to aby si otehotnela by musel byť v tebe jeho kamoš a to si písala že nebol. Koľko máš rokov vlastne ?