icon

Môžem otehotnieť bez prenikania?

linda2048
22. feb 2025

Dobrý vecer, mám otázku. So snúbencom sme nemali priamo pohlavný styk, bolo to len také “obtieranie sa” (nebol vo mne). No cítila som takú zvláštnu vlhkosť. On ma ubezpečil, že urcite nic nikam neslo. Mešká mi to a tak ma zaujíma, či by som mohla byt tehotna. Dakujem

Strana
z3
mizoko
24. feb 2025

@linda2048 mohla. Mohli a pravdepodobne to aj boli tzv"kvapôčky lásky" teda predejakulat kt lubrikuje penis a samozrejme môže obsahovať spermie a aj keď nebol v tebe tak stať sa môže že je tak extrémne plodný alebo ste obaja tak kompatibilní že môžeš otehotnieť aj z predejakulatu.

mizoko
24. feb 2025

@carduelis ďakujem za normálny komentár na normálnu otázku 💙 občas je mi smutno z toľkej zloby čo tu niektoré vedia ukazat

bejbs123
24. feb 2025

Mne sa paci ako si tu vypisujeme rozne vyklady,uvahy a teorie a autorka ma vsetko u zadku,lebo jej to meska a nebola si doteraz schopna zajst ani kupit test,ktory by ocurala,ale bude sa tu polemizovat nad zivotom chrusta,ci mohla alebo nemohla otehotniet z obtierania sa

linda2048
autor
24. feb 2025

@bejbs123 nechcem byt tehotna, bojim sa vysledku

adka176
24. feb 2025

Vlastná skúsenosť...áno je to možné...aj mne sa to takto stalo...tiež by ma to ani vo sne nenapadlo...bola som študentka, až po troch mesiacoch keď nechodili krámy som začala uvažovať prečo....
Takže je to možné...a určite na milión percent nebol vo mne...tiež mi to vtedy nikto neveril a ja si dodnes vravím, že keby sme si to aspoň normálne užili...

pininka1
24. feb 2025

@adka176 🤣 no presne, mne muž vtedy povedal že už ho nikdy nemám v noci zobudiť, lebo potom to takto dopadne. Ale tak my sme sa nijako nechránili a ja som babo veľmi chcela.

pininka1
24. feb 2025

@mariska1989 nie, nie je to na smiech, stačí keď si prečítaš niektoré komentáre, nemusí byť žiaden kamoš vo vnútri.

valikasikulova
24. feb 2025

Len dúfajte všetky ktoré sa potrebujete odbavovat na mladej slečne že ak sa vaše deti niekedy niečo budu pýtať anonymne na fóre že ich tiez nebudu deptat ako vy teraz...a ze matky? 🤦‍♀️ skôr frustrovane ženské ktoré si zdvihaju ego a drukuju navzájom jedna druhej, a vysmievaju sa mladému dievčaťu, kopnúť si je lepsi pocit ako čosi vysvetliť však?

pininka1
24. feb 2025

@valikasikulova presne tak, súhlasím, málokedy sa dotahujem s niekym tu na MK, ale toto ma fakt dozralo, nie len ze je to chúďa vystresovane a príde sa opýtať na fórum pre matky a budúce matky, ale ešte dostane naložené od žien, ktoré majú názory hodne stredoveku, lebo oni sa tak učili že decko sa urobí, keď mi ho tam strčí a nijako inak. Nikdy nepochopím ako môže žena žene takto nakladať a co už vôbec nepochopím že ak sa mi zdá otázka trápna, smiešna, na čo na ňu reagujem.

bejbs123
24. feb 2025

@linda2048 Ocikaj test a budes vediet na com si,inak sa ti uz poradit neda,ak ti to meska uz par dni,vysledok by ti uz vybil oci

Strana
z3