Môžem otehotnieť po prenosení spermie prstami?
Dobry den , mozem otehotnieť ? Ked sa mi urobil na vaginu a ja som si to prstami prstovala do vnútra Myslim trochu alebo ja neviem a on ma potom sexoval
@vjana001 pozor na prehĺtaníe spermií, aj tak sa da otehotnieť 🙈🙈🙈
@anonym_4623b1 normlane sa pytam . Ak nevies slusne odpovedať tak neodpovedaj vôbec
@vjana001 ja som slušne odpovedala, žiadne vulgarizmy a nevhodne správy ☺️
@vjana001 bože to je ale téma. Máš 12? Lebo ak ste mali nechránený sex a spermie sa dostali do vagíny, môžeš byť tehotná.
Lahla som 🤣
Môžeš. Bodka. Urob si test. Bodka 😂
Ked ta sexoval, tak mozes otehotniet
Dakujeme za dokladny opis vasho sexu, tolke stastie. A teraz k veci, sanca je minimalna ale je, kazdopadne tyzden po sexe ziadne priznaky nemozu suvisiet s tehotenstvom, pockaj kym ti pride menstruacia a ak nepride, sprav si test.
Dakujeme za dokladny opis vasho sexu, tolke stastie. A teraz k veci, sanca je minimalna ale je, kazdopadne tyzden po sexe ziadne priznaky nemozu suvisiet s tehotenstvom, pockaj kym ti pride menstruacia a ak nepride, sprav si test.
@petamich ale sex bol aj dni pred tym , bez ochrany
podla toho ako vam to ide, mozes
správate sa obaja ako keby ste to dieťa chceli, tak ak chcete pokračujte ďalej bez ochrany
Sexoval len on teba alebo aj ty jeho
Dievca mile. Mam 4 deti. Hadam mozem.....
bojis sa ze si tehotna z prenosu spermii rukou. Ale par dni predtym sex bez ochrany. Vies ze uz tam si mohla ostat tehotna?
Pockaj par dni do ms a urob si tehu test. Zistis sama. No daj nam potom vediet. Neviem ci sa mame spolu s tebou tesit alebo sa "bat".
Sexoval len on teba alebo aj ty jeho
@anonym_7576ff ked lezala ako drevo, tak len on ju 😉
@vjana001 určite sa ti neurobil NA vagínu.To by tá vagína musela ležať vedľa teba.
@vjana001 ak chces byt tehotna... odporucam, aby partner ejakuloval do teba... ak nie, odporucam si semeno nasilu nepchat nasledne po ejakulacii dovnutra... to co ti drbe?

Je tomu cca tyzden , mam take zvláštne bolesti ako keby nie bolesti na bruchu ked dýcham alebo skrcim brucho