icon

Môžem otehotnieť po prenosení spermie prstami?

vjana001
Včera o 19:36

Dobry den , mozem otehotnieť ? Ked sa mi urobil na vaginu a ja som si to prstami prstovala do vnútra Myslim trochu alebo ja neviem a on ma potom sexoval

vjana001
autor
Včera o 19:37

Je tomu cca tyzden , mam take zvláštne bolesti ako keby nie bolesti na bruchu ked dýcham alebo skrcim brucho

anonym_4623b1
Včera o 19:37

@vjana001 pozor na prehĺtaníe spermií, aj tak sa da otehotnieť 🙈🙈🙈

vjana001
autor
Včera o 19:38
@anonym_4623b1

@vjana001 pozor na prehĺtaníe spermií, aj tak sa da otehotnieť 🙈🙈🙈

@anonym_4623b1 normlane sa pytam . Ak nevies slusne odpovedať tak neodpovedaj vôbec

anonym_4623b1
Včera o 19:40
@vjana001

@anonym_4623b1 normlane sa pytam . Ak nevies slusne odpovedať tak neodpovedaj vôbec

@vjana001 ja som slušne odpovedala, žiadne vulgarizmy a nevhodne správy ☺️

anonym_8c4d71
Včera o 20:09

@vjana001 bože to je ale téma. Máš 12? Lebo ak ste mali nechránený sex a spermie sa dostali do vagíny, môžeš byť tehotná.

anonym_34b9f6
Včera o 20:18

Lahla som 🤣

sisska96
Včera o 20:45

Môžeš. Bodka. Urob si test. Bodka 😂

sisa_s
Včera o 20:52

Ked ta sexoval, tak mozes otehotniet

petamich
Včera o 21:28

Dakujeme za dokladny opis vasho sexu, tolke stastie. A teraz k veci, sanca je minimalna ale je, kazdopadne tyzden po sexe ziadne priznaky nemozu suvisiet s tehotenstvom, pockaj kym ti pride menstruacia a ak nepride, sprav si test.

vjana001
autor
Včera o 22:01
@petamich

Dakujeme za dokladny opis vasho sexu, tolke stastie. A teraz k veci, sanca je minimalna ale je, kazdopadne tyzden po sexe ziadne priznaky nemozu suvisiet s tehotenstvom, pockaj kym ti pride menstruacia a ak nepride, sprav si test.

@petamich ale sex bol aj dni pred tym , bez ochrany

petamich
Včera o 22:23
@vjana001

@vjana001 nechapem ale nevadi, pockaj kym ti bude meskat menstruacia a sprav si test

anonym_bb4613
Dnes o 00:48

podla toho ako vam to ide, mozes

anonym_27dd8a
Dnes o 08:13

správate sa obaja ako keby ste to dieťa chceli, tak ak chcete pokračujte ďalej bez ochrany

zunaf
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
Dnes o 08:59
@vjana001

@vjana001 a prečo chceš byť tak veľmi tehotná? Koľko máš rokov?

anonym_7576ff
Dnes o 09:04

Sexoval len on teba alebo aj ty jeho

maryetta
Dnes o 09:10

Dievca mile. Mam 4 deti. Hadam mozem.....
bojis sa ze si tehotna z prenosu spermii rukou. Ale par dni predtym sex bez ochrany. Vies ze uz tam si mohla ostat tehotna?
Pockaj par dni do ms a urob si tehu test. Zistis sama. No daj nam potom vediet. Neviem ci sa mame spolu s tebou tesit alebo sa "bat".

zuzana76
Dnes o 09:18
@anonym_7576ff

Sexoval len on teba alebo aj ty jeho

@anonym_7576ff ked lezala ako drevo, tak len on ju 😉

zuzana76
Dnes o 09:19

@vjana001 mozes byt tehotna, ak nechces otehotnoet, pouzivajte ochranu, teraz pockaj do najblizsej menstruacie a ak nepride, urob si test, ak bude pozitivny, navstiv gynekologa

katkazatka
Dnes o 09:24
@zuzana76

@vjana001 mozes byt tehotna, ak nechces otehotnoet, pouzivajte ochranu, teraz pockaj do najblizsej menstruacie a ak nepride, urob si test, ak bude pozitivny, navstiv gynekologa

@zuzana76 myslim, ze ona chce otehotniet. Chudaci chlapi.😄

anonym_134845
Dnes o 11:19

@vjana001 určite sa ti neurobil NA vagínu.To by tá vagína musela ležať vedľa teba.

krasneleto
Dnes o 14:22

@vjana001 ak chces byt tehotna... odporucam, aby partner ejakuloval do teba... ak nie, odporucam si semeno nasilu nepchat nasledne po ejakulacii dovnutra... to co ti drbe?