Môžem otehotnieť po vysadení antikoncepcie?
Ahojte pred cca mesiacom som vysadila HAK mala som vtedy styk s partnerom 2 krát potom odišiel na práce do zahraničia. Posledné dní mám taký zvláštny tlak v podbrušku tak že si skúsim urobiť tehotenský test a on vyšiel pozitívny dokonca až 2. Môžem už otehotnieť keď som po vysadení ešte ani nemala menštruáciu? Mala by prísť o týždeň cca ale neviem aký by som mala cyklus po vysadení. Máte s tým niektorá skúsenosti? Ďakujem
Pravdaze mozes otehotniet hned po vysadeni. Na otehotnenie treba ovulaciu, nie menstruaciu. Cize to ze si ju este po vysadeni nemala nehra ziadnu rolu
@greta2017 aj keď som ešte nemala ani menštruáciu?
Upravila som svoju odpoved😉
ano môžeš, to len ludia čo su zásadne proti antikoncepcii, tak puštaju bludy že po antikoncepcii môžeš ostat neplodna, a dlho trva kym otehotnieš a podobne
zvyšok ako píše greta
ano môžeš, to len ludia čo su zásadne proti antikoncepcii, tak puštaju bludy že po antikoncepcii môžeš ostat neplodna, a dlho trva kym otehotnieš a podobne
zvyšok ako píše greta
@sara07 my sme sa práveže chceli snažiť o bábätko preto som ju vysadila ale teda nečakali sme že to vyjde hneď 😁😁
Aj ja som otehotnela hned ;) gratulujem 🙂
Aj ja som otehotnela hned ;) gratulujem 🙂
@aaadkaaa ďakujem krásne 😊 no pôjdem budúci týždeň k lekárke nech sme si na 100% istí
Najprv prichádza ovulácia až potom menštruácia 😉
Otehotnieva sa cez ovulaciu a ta je pred menstruaciou - takze ano, otehotnela si pocas prvej ovulacie a pred prvou menstruaciou. Mas to ale stastie 😃 teda, ak si to tak chcela… 🤭
Otehotnieva sa cez ovulaciu a ta je pred menstruaciou - takze ano, otehotnela si pocas prvej ovulacie a pred prvou menstruaciou. Mas to ale stastie 😃 teda, ak si to tak chcela… 🤭
@vanilkovazmrzka áno chceme už bábätko len som v šoku lebo každý mi hovoril že trva kým sa dá cyklus do normálnu atď a ešte k tomu mám cystu na vaječníku doktorka mi tvrdila že môže byť ťažšie otehotnieť a bum ho o mesiac pozitívny test 😁 teším sa z toho
No vidiš, kazde telo je unikat ☺️ tak gratulujem, nech vsetko vyjde tak ako si prajes ☺️

Pravdaze mozes otehotniet hned po vysadeni. Na otehotnenie treba ovulaciu, nie menstruaciu. Cize to ze si ju este po vysadeni nemala nehra ziadnu rolu