icon

Môžem otehotnieť po vysadení antikoncepcie?

13. jún 2025

Ahojte pred cca mesiacom som vysadila HAK mala som vtedy styk s partnerom 2 krát potom odišiel na práce do zahraničia. Posledné dní mám taký zvláštny tlak v podbrušku tak že si skúsim urobiť tehotenský test a on vyšiel pozitívny dokonca až 2. Môžem už otehotnieť keď som po vysadení ešte ani nemala menštruáciu? Mala by prísť o týždeň cca ale neviem aký by som mala cyklus po vysadení. Máte s tým niektorá skúsenosti? Ďakujem

greta2017
13. jún 2025

Pravdaze mozes otehotniet hned po vysadeni. Na otehotnenie treba ovulaciu, nie menstruaciu. Cize to ze si ju este po vysadeni nemala nehra ziadnu rolu

autor
13. jún 2025
@greta2017

Pravdaze mozes otehotniet hned po vysadeni. Na otehotnenie treba ovulaciu, nie menstruaciu. Cize to ze si ju este po vysadeni nemala nehra ziadnu rolu

@greta2017 aj keď som ešte nemala ani menštruáciu?

greta2017
13. jún 2025

Upravila som svoju odpoved😉

sara07
13. jún 2025

ano môžeš, to len ludia čo su zásadne proti antikoncepcii, tak puštaju bludy že po antikoncepcii môžeš ostat neplodna, a dlho trva kym otehotnieš a podobne
zvyšok ako píše greta

autor
13. jún 2025
@sara07

ano môžeš, to len ludia čo su zásadne proti antikoncepcii, tak puštaju bludy že po antikoncepcii môžeš ostat neplodna, a dlho trva kym otehotnieš a podobne
zvyšok ako píše greta

@sara07 my sme sa práveže chceli snažiť o bábätko preto som ju vysadila ale teda nečakali sme že to vyjde hneď 😁😁

aaadkaaa
13. jún 2025

Aj ja som otehotnela hned ;) gratulujem 🙂

autor
13. jún 2025
@aaadkaaa

Aj ja som otehotnela hned ;) gratulujem 🙂

@aaadkaaa ďakujem krásne 😊 no pôjdem budúci týždeň k lekárke nech sme si na 100% istí

zuzu1994
13. jún 2025

Najprv prichádza ovulácia až potom menštruácia 😉

vanilkovazmrzka
13. jún 2025

Otehotnieva sa cez ovulaciu a ta je pred menstruaciou - takze ano, otehotnela si pocas prvej ovulacie a pred prvou menstruaciou. Mas to ale stastie 😃 teda, ak si to tak chcela… 🤭

autor
13. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Otehotnieva sa cez ovulaciu a ta je pred menstruaciou - takze ano, otehotnela si pocas prvej ovulacie a pred prvou menstruaciou. Mas to ale stastie 😃 teda, ak si to tak chcela… 🤭

@vanilkovazmrzka áno chceme už bábätko len som v šoku lebo každý mi hovoril že trva kým sa dá cyklus do normálnu atď a ešte k tomu mám cystu na vaječníku doktorka mi tvrdila že môže byť ťažšie otehotnieť a bum ho o mesiac pozitívny test 😁 teším sa z toho

vanilkovazmrzka
13. jún 2025

No vidiš, kazde telo je unikat ☺️ tak gratulujem, nech vsetko vyjde tak ako si prajes ☺️