Môžem otehotnieť počas menštruácie?
Baby máte niektorá skúsenosti že ste otehotneli počas ms? Alebo ste boli tehotné keď ste mali ms? Ďakujem
@lenuss1992 ano, moja znama otehotnela aj počas ms
jedine tesne po, ze ma zena skrateny cyklus a skorsiu ovulaciu
Ano, staci ked sa skrati cyklus nejako, ja som otehotnela hned den ako mi skoncila ms, inak cyklus sledovany lekarom tie mesiace predtym skrz tvorbu moznej cysty po operacii. Ukazkovy cyklus a bum. Nieco sa zjavne posunulo. Tiez treba ratat a tym, ze tie spermie preziju a par dni pockaju.
@kiki68 ale spermie počas menštruacuie neprežijú ci
Mozes otehotniet zo sexu pocas menstruacie. Ale musis mat kratky cyklus, dlhu menstruaciu, spermie musia byt silne a zivotaschopne, aby si v tebe pockali na ovulaciu. Tj otehotnies neskor, pocas ovulacie, aj ked si sex mala par dni skor este pocas menstruacie
@vanilkovazmrzka tak cyklus mám 28 až 30 dňový a dlhú menštruáciu nemám trvá mi 5 dni
@lenuss1992 to odkial mas ze nepreziju? Ved prave o to lepsie prostredie, ked to je stale mokre. Ako preziju velmi dobre podla mna. Menstruacia nie je antikoncepcia, to, ze je to mozno nechutne vzhladom je nejakym spermiam uplne jedno. Ta zmeska krvi a hlienu nie je toxicky jed. Cize ked niekto nechce mat dieta, tak urcite neist bez ochrany ani pocas menstruacie. Lebo to, ze sa nestalo susede neznamena, ze sa nestane inej zene.
@kiki68 všade to píšu že spermie nevydržia v tele počas ms
@lenuss1992 áno môžeš otehotnieť sú také prípady žien vo otehotneli len počas menzesu.
Je to velmi malo pravdepodobne, velmi nizke percento zien ovuluje tesne pred, pocas menstruacie. Navyse ak sa uz odlupuje a vyplavuje sliznica, tak ma aj pripadne oplodnene vajicko horsie podmienky na uhniezdenie sa. Cize je to menej pravdepodobne. Aj ked na Modrom Koniku to vyzera, ze vsetky zeny otehotneli pomaly zazracne 🙂 (a to sa nechcem nikoho dotknut), podla mna je to skor vynimka.
@lenuss1992 no neviem kde, vies ked otehotnies, tak co im napises naspat… preco by tam nemali prezit, vzdy mozu. To by si musela mat uplne silny menzes, ze by to stihlo vyplavit, to vacsina zien nema, hoci si to myslia. Ako spoliehat sa na to neda.
@lenuss1992 a na co sluzi tato otazka? Takych diskusii tu je milion, stacilo pohladat... a teda je problem, ze si mala menzes a mozes byt tehotna alebo teda nerozumiem... ci chces mat sex pocas ms a nechces sa chranit?
Podla mma ppcas MS mas uplne ine pH ako obvykle, podla mna nejde len o "mokro", na prezitie spermii treba ten spravny ovulacny hlien, nie zrazeniny krvi. Ak bola ovulacia v normalnom case, tak cez menzes urcite ovulacia nebude. Jedine ak je kratsi cyklus, ze moze byt uz riziko taky 4.-5.ty den, ze ak preziju spermie cca tie 4 dni a ovulacia je na 9.10.-ty den, tak potom ano. Ale pri cykle 28-30 dni, to pochybujem.
@lenuss1992 ja mám všetky 3 deti takto. Inak sa mi nedarilo po MA otehotnieť. Všetky sú zo sexu predposledný deň menštruácie. Cyklus som mala 28 dnovy a menštruáciu 4 dní.

@lenuss1992 kedy si mala ovulaciu? To je klucove.. ale poznam taake zeny..