icon

Môžem otehotnieť počas neplodných dní?

eli221
Dnes o 07:57

Ahojte s priateľom sa pokušame o babätko tento vikend nam to vyšlo takto že sme mali pohlavný styk podľa appky v neplodných dňoch..prosim stalo sa niekomu že otehotnel aj v takejto situácii?

Strana
z2
sisska96
Dnes o 08:01
sticker
pr85
Dnes o 08:04

@eli221 V neplodne dni (ak si teda merias všetko poctivo) je šanca na otehotnenie minimálna, hoci teoreticky existuje. Metódy PPR majú 98% účinnosť, takže máš tam tie 2 %sancu, že otehotnies.

anonym_f95654
Dnes o 08:06
@pr85

@eli221 V neplodne dni (ak si teda merias všetko poctivo) je šanca na otehotnenie minimálna, hoci teoreticky existuje. Metódy PPR majú 98% účinnosť, takže máš tam tie 2 %sancu, že otehotnies.

Appka nevie, kedy máš plodné a neplodné dni. Je to algoritmus. Zachvilku ti napíšu dievčatá ako otehotneli cez neplodné dni ale nikto nikdy cez neplodné dni neotehotnel. Otehotnieš len cez plodné dni ale tie sa môžu posunúť. Appka nevie, či sa posunuli. Takže otehotnieť môžeš ak si zrovna vtedy mala plodné dni. Appkou sa neriaď.
@pr85 podľa popisu nemeria. Píše, že podla appky a nie výtoku alebo ovulačných testov.

anonym_7ef6b9
Dnes o 08:10

Pocas realnych neplodnych dni nie, ale pocas vyratanych "neplodnych dni" ano, pretoze domace testy a appky nie su presne, a aj keby boli, musela by si mat cyklus presny ako svajciarske hodinky, co vacsina zien nema.

tetapetra
Dnes o 08:12

@eli221 apka netuší,či máš plodné dni. Je to viac menej orientačné

anonym_7cff9e
Dnes o 08:15

@eli221 uz Ti odpovedali na otazku.
Moja poznamka k tomu: treba sa snazit castejsie. Nie iba cez vikend.

anonym_c2847b
Dnes o 08:16

Ak appka ukazuje neplodné dní otehotniet môžeš nakoľko môže ukazovať úplne bludy a v skutočnosti môžeš mať cyklus posunutý

alexa21
Dnes o 08:18

@eli221 neseldovala som síce appky, testy ale otehotnela som deň pred menštruáciou.
Ta normálne prišla, na deň presne a o 9mesiacov sa nám narodila dcérka.

krasneleto
Dnes o 08:20

podla nazvoslovia v neplodne dni to mozne nie je... podla reality, kde si cyklus moze sem tam spravit co sa mu zachce, posunut ovu atd... tak to mozne je... tvrdit ale, ze som otehotnela cez neplodne dni je oxymoron

morpheuss
Dnes o 08:25

Počas neplodných dní otehotnieť nemôžeš, ALE:
- nevieš presne, kedy máš plodné a kedy neplodné dni... počítanie je nespoľahlivé a aj ovulačné testy nemajú stopercentnú istotu
- po ejakulácii môžu spermie prežiť v ženskom tele až 5 dní, takže ak počas tých 5 dní dostaneš ovuláciu, môžeš otehotnieť...
Pamätaj, najspoľahlivejšia forma antikoncepcie je anál...

terry658
Dnes o 08:43

@eli221 ak ideš iba podľa apky tak pokojne. Lebo to spoľahlivosť 0,0prd

ivicatolic
Dnes o 08:55

Dievčatá... Ako mohli otehotnieť naše staré mamy bez Apky?.....😆😄😆😄😆

anonym_446c7f
Dnes o 08:59

neexistuje ziadna sanca otehotniet pocas neplodnych dni. existuje vsak cysoka sanca ze app nevie kedy plodne dni mas. Takze ak otehotnies urcite to nebude cez neplodne dni, len app nie je lekar aby to vedela

zuzanaete
Dnes o 09:05

Otehotniet sa da jedine cez ovulaciu. Pripadne si vedia spermie par dni na nu pockat (plodne obdobie). Aplikacia je statistika a nie realita tvojho tela.

anonym_e77745
Dnes o 09:36

nie, ak si uz po ovulacii a vajicko je zaniknute, nemas ako otehotniet

terry658
Dnes o 10:56
@ivicatolic

Dievčatá... Ako mohli otehotnieť naše staré mamy bez Apky?.....😆😄😆😄😆

@ivicatolic nemali televízor! To sa otehotnie raz dva 🤣

ivicatolic
Dnes o 11:03
@terry658

@ivicatolic nemali televízor! To sa otehotnie raz dva 🤣

@terry658 to má netrklo...si bombová 😆👍👍👍

anonym_5f11fd
Dnes o 11:16

@eli221 preto sa volaju neplodne dni, lebo si pocas nich neplodna..

anonym_5f11fd
Dnes o 11:17
@krasneleto

podla nazvoslovia v neplodne dni to mozne nie je... podla reality, kde si cyklus moze sem tam spravit co sa mu zachce, posunut ovu atd... tak to mozne je... tvrdit ale, ze som otehotnela cez neplodne dni je oxymoron

@krasneleto zena moze otehotnie pocas plodnych dni, o ktorych si myslela, ze su neplodne. nemoze otehotniet pocas neplodnych dni, logicky aj vedecky.

lenuss1992
Dnes o 12:33

Mne povedal gynekológ že mimo plodnych dni je 10percentna šanca otehotnieť čo sa mi podarilo 4 dní pred ms ovulaciu som nemala pred ms

krasneleto
Dnes o 12:37
@anonym_5f11fd

@krasneleto zena moze otehotnie pocas plodnych dni, o ktorych si myslela, ze su neplodne. nemoze otehotniet pocas neplodnych dni, logicky aj vedecky.

@anonym_5f11fd ved to som napisala

krasneleto
Dnes o 12:37
@lenuss1992

Mne povedal gynekológ že mimo plodnych dni je 10percentna šanca otehotnieť čo sa mi podarilo 4 dní pred ms ovulaciu som nemala pred ms

@lenuss1992 a ako si otehotnela, ked si nemala ovulaciu?

zuzanaete
Dnes o 12:47
@lenuss1992

@lenuss1992 Prosim, vysvetli ten medicinsky zazrak, ako si mohla otehotniet bez ovulacie.

anonym_5f11fd
Dnes o 13:22
@lenuss1992

@lenuss1992 to co pises je nerealne.nieco si zle pochopila ked gynekolog vysvetloval

sisska96
Dnes o 13:39
@lenuss1992

@lenuss1992 Však potom vtedy si mala ovu. Preboha bez ovu sa nedá

annalubuska
Dnes o 13:41

@eli221 Áno, môžeš otehotnieť aj po sexe ktorý bol počas neplodných dní. A to tak, že spermie dokážu prežiť v tele ženy niekoľko dní. A keď príde ovulácia už sú tam pripravené 🫣. A na appku sa vy… lebo tá ti ovuláciu ozaj nezistí.

anonym_5f11fd
Dnes o 14:20
@annalubuska

@eli221 Áno, môžeš otehotnieť aj po sexe ktorý bol počas neplodných dní. A to tak, že spermie dokážu prežiť v tele ženy niekoľko dní. A keď príde ovulácia už sú tam pripravené 🫣. A na appku sa vy… lebo tá ti ovuláciu ozaj nezistí.

@annalubuska rozlisuje sa medzi plodnymi neplodnymi a potencialne plodnymi. to, co pises nie su neplodne dni..

lenuss1992
Dnes o 19:20
@sisska96

@lenuss1992 Však potom vtedy si mala ovu. Preboha bez ovu sa nedá

@sisska96 ale 4 dní pred ms som nemala ovu ani náznak čiarky druhej pri ovulacnom teda to bolo 11 r dozadu keď sme s snažili ešte o prvé

lenuss1992
Dnes o 19:22
@zuzanaete

@lenuss1992 Prosim, vysvetli ten medicinsky zazrak, ako si mohla otehotniet bez ovulacie.

@zuzanaete otehotnela som 4 dní pred ms jeden styk za mesiac a ms už neprišla ovu som nemala lebo neukazovali ovulácny test

sisska96
Dnes o 19:29
@lenuss1992

@sisska96 ale 4 dní pred ms som nemala ovu ani náznak čiarky druhej pri ovulacnom teda to bolo 11 r dozadu keď sme s snažili ešte o prvé

@lenuss1992 spermie prežijú aj týždeň takže si mala niekedy neskôr ovu a spermie čakali na vajíčko

Strana
z2