icon

Môžem otehotnieť tesne pred menštruáciou?

adel2020
11. nov 2023

Idem sa spytat.. mozem otehotniet par dni pred ms? Stalo sa to uz niekomu? Dakujem

tamta
11. nov 2023

Otehotniet môžeš kedykoľvek, ked mas ovuláciu.

anjelicek26
11. nov 2023

2 dni pred terminom MS.. muz bol doma len ten vikend 😏

adel2020
autor
11. nov 2023

@anjelicek26 a mali ste potom ms?

anjelicek26
11. nov 2023

@adel2020 nie Uz nie.. sa to muselo cele posunut.

luccija
11. nov 2023

@anjelicek26 ak ja tak isto po 2 r snaženia sa.Tiez bol muž preč🤪Ovu mohla byť aj 2x mesačne, lebo ja som ju v ten mesiac mala v polke cyklu

anjelicek26
11. nov 2023

@luccija ja som si tiez 100 percent ista,ze ovu bola v polke cyklu tiez... Preto som aj muzovi povedala,ze si nemusi davat pozor, ze MS za dverami😆🥶

ajsha123
11. nov 2023

Áno. Aj ja som otehotnela 2 dni pred termínom ms... Ms som už nedostala..
Kamarátka bola u svojej gyn tesne pred ms a gyn na sone videla, ze práve ovuluje... A to si kamarátka bola istá, ze uz jednu ovuláciu počas cyklu mala... Čiže áno, mozes otehotnieť aj tesne pred termínom ms.

adel2020
autor
11. nov 2023

@ajsha123 ja mam mat ms za 6 dni tak som zvedava ci pride 🙃 robit test teraz pred ms ci nie?

ellinorka
11. nov 2023

@adel2020 áno môžeš, pretože výnimočne sa stane, že žena ovluje aj 2x počas cyklu, napr. aj počas menštruácie môže zároveň ovulovať. To som sa dozvedela od p. gynekologičky. Nie je to bežný jav, ale stať sa to môže - moja dcéra je toho živým dôkazom :D

any_soj
13. nov 2023

@luccija robili sa výskumy, dvojitá ovulácia v cykle sa nepotvrdila (max 24h po prvej, potom už ďalšiu blokuje progesterón). Čím si mala odsledovanú ovuláciu?

any_soj
13. nov 2023

@ellinorka pani gynekologičku pozdravujem, ale to nie je pravda. Možno ste sa len nepochopili 🙂 Samozrejme, ovulácia počas menštruácie je možná, ale ďalšia už v tom cykle nebude (max 24h po prvej).

luccija
13. nov 2023

@any_soj u gynekológa na 13'den folikukomeyria potom išiel muž na služobnú cestu a potom sex pred menzesom

luccija
13. nov 2023

@any_soj inak ja v strese mám menzes 2 x mesačne maturita, sťahovanie stane sa mi to možno 2x za 5 r, ale vždy, keď je vypata situácia
Ale nehadam sa všetko je možné veď aj Jonas tvrdil, že Ovu nemusí byť v polke mesiaca

soni111
6. mar 2025

@anjelicek26 tiež som na tom podobne aké bolo tehotnstvo a ako vám dr rátal to tehotnesvo ??