Môžem pociťovať tehu príznaky už 8 dní po oplodnení?
dobry den, chcela by som sa vas spytat na jednu vec, je mozne aby uz 8 dni po udajnom otehotneni prisli takmer vsetky proznaky?? tj-celodenne nevolsnoti- fakt mi je cely den uplne zle do zaludna:(, vyrazky na tvari-priserne som sa vyhadzala co mne sa stava iba ked maju prist kramy a mam do nich este tyzden a pol:( dokonca som si vsimla aj ze ten pasik mam pod pupkom, ale docitala som sa aj ze to dievcata maju aj ked niesu tehotne potom ma picha aj v bruchu a podbrusku.... nieje skoro na vsetky tieto priznaky???
dietatko si nemozem dovolit, uplne ma desi predstava ze nahodou som tehotna cely den am takpovediet strasny stres, mozem si to nejak aj sama vyvolavat tie priznaky?? pri sexe si davam neskutocny pozor, frajer sa ani neurobi do mna, ale na brucho a potom som to sla umyt a sprchovat sa cize by sa nemalo fakt nc stat,ale clovek nevie
@nikisss1 ja si myslim, ze tehotna urcite nie si...mas z toho strach a tvoja psychika robi s telom to na co myslis a co citas 😅 😅 takze kludne to uz aj moze byt PMS, a zle od zaludka nie je len z tehotenstva 😀 proste to nechaj tak, skor ako ti vynecha mrcha sa to aj tak nedozvies, mozno s nejakym kvalitnym testom, ale to aj tak len par dni pred mrchou. Ukludni sa a nemysli na to, az potom uvidis ci je to skutocne alebo vsugerovane. Ak si davate pozor, tak je vsetko ok, a ak sa mas takto bat kazdy mesiac, tak si davajte pozor vacsii, su rozne antikoncepcie. A ked nie si priravena mat deti, nemaj ani sex! Myslim to uprimne, clovek by si mal pohlavny styk vazit, a mal by ho praktizovat v manzelstve! nie s kadejakym frajerom, nahodou otehotnies a na svete bude nechcene dietatko a to je velky hriech, pametaj. Bud rozumna v tychto zalezitostiach, a ked by ste so sexom pockali, aspon uvidis ci ta tvoj drahy naozaj miluje 🙂 🙂 vela stastia, kazdopadne napis ako to dopadlo, a uz viac neriskuj 😵 😵

@nikisss1 mooojaaa zlataa ty uz radsej necitaj ake su tehotenske nevolnosti lebo budes mat ozaj vsetko aj ciarku pod pupkom nooo zasmiala som sa 🙂 🙂
ja si myslim ze si tehotnaa lebo ked mas pasik pod pupkom to je jednoznacne dokaz 🙂 🙂
a aj to ze sa frajer do teba neurobi ale na brusko proste ti to pupkom stieklo otehotnela si a vytvoril sa ti ten pasik 🙂 🙂 tak prijemne tehulkovanie..kolko mas rokov ak sa mozem opytat 🙂