Môžem považovať tehotenské testy za pozitívne?
Ano je tam nieco, testovat treba obden, hcg stupa viditelne kazdy druhy den
@ludmilka2407 ďakujem pekne za odpoveď
držím palce, tiež mam pozit testy tak snád nám to vyjde
@natalia328 ďakujem, podobne 🙂, uvidíme, či to bude silnieť lebo sú dosť slabé, za normálnych okoloností by som ich vyhodnotila ako negatívne pretože si predstavujem 2 silné čiarky ale keď som videla veľa fór s fotkami podobne slabými a nakoniec z toho bolo babo, tak svitá nádej.
@natalia328 tak to je veľmi silný 🙂 gratulujem 🙂
@n735 v aprili som mala biochemicke, takže budem spokojná až ked budem v 2 trimestri 😕
@n735 v aprili som mala biochemicke, takže budem spokojná až ked budem v 2 trimestri 😕
@natalia328 chápem, ono stále nie je nič vyhraté kým nie je zdravé dieťa na svete, ale treba myslieť pozitívne 🙂 držím palce, nech je všetko ok.
Ja by som počkala ešte dva dni a skúsila znova. Čiarka by mala byt silnejšia. Držím palce
@sense ok, ďakujem pekne za odpoveď, ako vravíte, skúsim testovať opäť neskôr.
@n735 veľakrát tu boli také testy s dievčatá tehotné neboli. Preto pri takýchto čistkách je vždy lepšie počkať deň dva a skúsiť znova. Vyhnete sa predčasnému sklamaniu. Samozrejme to nemusí byť tvoj prípad. Drzin ti palce aby to bolo tak ako si praješ.

@n735 nevyzerá to ako kanalik. Kanáliky su sivé. Toto je pozitívny tehotenský test. Ak chces otestuj znova o dva dni čiarka by mala silnieť