Môžem sa kúpať vo wellnes na začiatku tehotenstva?
Ahojte
Dnes som zistila, že som tehotna, o 2týždne ideme s detskami do wellnes, môžem sa kupat? Voda cca 30-32 stupnova bude, a samozrejme nechcem este pred kamoskami povedat ze som tehotna kym ma lekar este nevidel. Čo vy na to?
Prave tepla voda sa neodporuca kvoli zvysenemu riziku infekcii. Klasicky bazen by som s tym tamponom na plavanie mozno riskla ale virivku alebo teply bazen urcite nie.
@petamich nikdy som nemala ziadny problem s kupanim
@l88 nerozumiem ani ja som nikdy nemala ziadny problem a na poslednom wellness som si odniesla nejaku pliagu. Zaroven som to svojho casu riesila s gynekologom a ten moj to neodporuca z dovodov, ktore som ti napisala. Moj nazor, moja skusenost, podelila som sa o nu a zvysok je uz na tebe. Urobis ako uznas za vhodne 🙂.
Do teplej vody kde sa kupe tisic ludi nechodim. Jedine chlorovany bazen, ak uz. Ale ak by som bola tehotna, tak by som to nikdy neriskovala.
Ja neviem ale podla mňa 32 stupňová voda nieje taká teplá že by mohla ublížiť.Skôr by som sa bála infekcie
Chodila som normálne, este av v 5 mesiaci som bola...uplny relax...samozrejme nie do velmi horúcej vody a pozerala som na čistotu welnesu
na to máš rôzny názor
niekto chodi aj do sauny, vo finsku sa v saune aj rodi ...
infekciu môžeš dostat ak si náchylnejšia kedykolvek
Urcite by som nesla
Nie, nešla by som
Horuca voda ti zvysuje riziko defektov neuralnej trubice dietata 2,8x.
https://publications.aap.org/aapnews/article-ab...
Boli sme niekolkokrat. Ked som bola tehu nesla som. Rozhodnutie je na kazdej zene/matke.

@l88 neriskovala by som