icon

Môžem sa kúpať vo wellnes na začiatku tehotenstva?

l88
Včera o 20:31

Ahojte
Dnes som zistila, že som tehotna, o 2týždne ideme s detskami do wellnes, môžem sa kupat? Voda cca 30-32 stupnova bude, a samozrejme nechcem este pred kamoskami povedat ze som tehotna kym ma lekar este nevidel. Čo vy na to?

anonym_0bc4e1
Včera o 20:33

@l88 neriskovala by som

petamich
Včera o 20:36

Prave tepla voda sa neodporuca kvoli zvysenemu riziku infekcii. Klasicky bazen by som s tym tamponom na plavanie mozno riskla ale virivku alebo teply bazen urcite nie.

l88
autor
Včera o 20:38
@petamich

Prave tepla voda sa neodporuca kvoli zvysenemu riziku infekcii. Klasicky bazen by som s tym tamponom na plavanie mozno riskla ale virivku alebo teply bazen urcite nie.

@petamich nikdy som nemala ziadny problem s kupanim

anonym_1db6cf
Včera o 20:38

@l88 s tamponom na kúpanie do vody okolo 30 stupňov kľudne môžeš.

petamich
Včera o 20:39
@l88

@petamich nikdy som nemala ziadny problem s kupanim

@l88 nerozumiem ani ja som nikdy nemala ziadny problem a na poslednom wellness som si odniesla nejaku pliagu. Zaroven som to svojho casu riesila s gynekologom a ten moj to neodporuca z dovodov, ktore som ti napisala. Moj nazor, moja skusenost, podelila som sa o nu a zvysok je uz na tebe. Urobis ako uznas za vhodne 🙂.

anonym_57588e
Včera o 21:29

Do teplej vody kde sa kupe tisic ludi nechodim. Jedine chlorovany bazen, ak uz. Ale ak by som bola tehotna, tak by som to nikdy neriskovala.

anonym_b41de2
Včera o 21:30

Ja neviem ale podla mňa 32 stupňová voda nieje taká teplá že by mohla ublížiť.Skôr by som sa bála infekcie

anonym_3165e3
Včera o 22:38

@l88 Nechod

anonym_d4f196
Dnes o 05:37

Chodila som normálne, este av v 5 mesiaci som bola...uplny relax...samozrejme nie do velmi horúcej vody a pozerala som na čistotu welnesu

sara07
Dnes o 06:26

na to máš rôzny názor
niekto chodi aj do sauny, vo finsku sa v saune aj rodi ...
infekciu môžeš dostat ak si náchylnejšia kedykolvek

anonym_8478a5
Dnes o 07:27

Urcite by som nesla

anonym_f279bf
Dnes o 08:50

Nie, nešla by som

januska12323
Dnes o 10:33

Nešla by som a vymyslela si dôvod. Zbytočné riziko.

anonym_87f45d
Dnes o 10:39

@l88 nie.

reela
Dnes o 10:43

Horuca voda ti zvysuje riziko defektov neuralnej trubice dietata 2,8x.
https://publications.aap.org/aapnews/article-ab...

maryetta
Dnes o 11:44

Boli sme niekolkokrat. Ked som bola tehu nesla som. Rozhodnutie je na kazdej zene/matke.