Môžem sa spoľahnúť na tento tehotenský test?
Som 9 alebo 10den po ovulácii a teda samozrejme aj pohlavného styku.
Toto mi ukazuje test myslite že sa môžem tešiť ?
MS ešte nemešká samozrejme viem čo všetko sa ešte môže udiať od biochemické atd ale vidíte čo ja ?
Ďakujem

@anonym_autor vyzerá pozitívne
Vzhľadom k tomu, že je to pepino a je to jeho typická rozpita falošná ciarka, ešte by som sa netešila
Teda predpokladám, že je to pepino
Ano je to pepino test z dm.Budem to teda skúšať každé ráno ako sa to bude vyvyjat nakoľko som už dva krát potratila.Ale ďakujem za každú odpoved.
Som realista tak sa netesim ale som zvedavá čo mi teraz opäť osud nadelil 🙂
Ja nechcem rýpať ale nebolo by lepšie počkať a mať istý výsledok?
januska v pohode chápem tvoju otázku samozrejme že je to lepšie ale vzhľadom k potratom sme sa sa s Dr dohodli lebo sledovala ovulácii kedy ma dôjsť k sexu tak teraz tak isto sledujem tieto testy a čiarky lebo ako náhle sa niečo objaví ako sa objavilo musí mi nasadiť fraxiparin a duphaston od sameho možného začiatku aby som opäť nepotratila lebo mi vyšlo na genetike syndróm lepivych doštičiek.
januska v pohode chápem tvoju otázku samozrejme že je to lepšie ale vzhľadom k potratom sme sa sa s Dr dohodli lebo sledovala ovulácii kedy ma dôjsť k sexu tak teraz tak isto sledujem tieto testy a čiarky lebo ako náhle sa niečo objaví ako sa objavilo musí mi nasadiť fraxiparin a duphaston od sameho možného začiatku aby som opäť nepotratila lebo mi vyšlo na genetike syndróm lepivych doštičiek.
@anonym_autor držím palce nech to vyjde
@anonym_autor kúp radšej inú značku testov, napríklad dr max ma spoľahlivé
@anonym_autor žiaľ asi ta nepoteším ale mne zakaždým tiež takáto čiarka na pepine a pritom na iných nič... odvtedy už nekupujem
@anonym_autor žiaľ asi ta nepoteším ale mne zakaždým tiež takáto čiarka na pepine a pritom na iných nič... odvtedy už nekupujem
@anonym_ad5b1c mne zatiaľ ukázal spravne aj tehu predtým ukazoval duchov ešte slabších ale digitálny bol pozitívny aj hcg pozitívne a neskôr pár dni na to som začala krvácať a bolo po tehotenstve
@anonym_ad5b1c mne zatiaľ ukázal spravne aj tehu predtým ukazoval duchov ešte slabších ale digitálny bol pozitívny aj hcg pozitívne a neskôr pár dni na to som začala krvácať a bolo po tehotenstve
@anonym_autor neviem, kedy si ich naposledy pouzivala, ale kedysi boli velmi dobre tie pepino testy, ale tieto nove s napisom a svetlozelene, to je katastrofa. Ja som mala viackrat ciarky ako hrom a na inych bielo...kup naozaj radsej ine, mne sa pacia Woman Secret, objednavam ich. Nerobia falosne ciarky.
Ja som mala takéto 3 pepino pozitívne a predtým vždy čisté, mne žiadnych duchov nerobil len sa nestresuj silou čiarky lebo na pepine nezosiluje
Ak ťa to uteší, mne Pepino ukázalo čiarky iba vtedy, keď som bola tehotná. Keď som nebola, test zostal biely. Drž sa, nech to vyjde 🍀
@anonym_autor pokiaľ to takto súvisí s diagnózou, kúp si spoľahlivé 10-tkvie testy a áno, akonáhle tam bude aj slaba čiarka, sup k hematologicke…. Bola som v úplne rovnakej situácii- povzbudil Ta- tretí raz s injekciami to vyšlo!
Dobre ráno kúpim pre overenie iný test.
Ja som to tiez s týmito takto mala že ukázal niečo iba keď som bola inac bielo 😊
@palicka ďakujem za slova urobim čo je možné verím že aj lekárka a uz čo ma byt to bude čo nemá asi odíde …
Keby som nemala dieťatko asi by som to znášala zle ale takto som v pohode.
Ďakujem za každú správu ❤️
Dobre ranko asi ste mali pravdu s tým testom kupila som teraz ráno Dr max tiež takýto klasicky paličkovy a tam neni nič ani náznak.
Dobre ranko asi ste mali pravdu s tým testom kupila som teraz ráno Dr max tiež takýto klasicky paličkovy a tam neni nič ani náznak.
@anonym_autor no, slavne pepino testy....mrzi ma to. Ale ešte je nádej, veď to si tak dosť skoro testovala
@anonym_autor no, slavne pepino testy....mrzi ma to. Ale ešte je nádej, veď to si tak dosť skoro testovala
@glade22 Ano ešte stále je šanca 18.7. Bola posledná MS styk sme mali 31.7. ,1.8. a 3.8. Si mávam tak 28-31dni ako kedy väčšinou 30dnovy.
Takže ovulácii sme trafili už len čakať a teda neviem kedy je reálne testovať ?
@glade22 Ano ešte stále je šanca 18.7. Bola posledná MS styk sme mali 31.7. ,1.8. a 3.8. Si mávam tak 28-31dni ako kedy väčšinou 30dnovy.
Takže ovulácii sme trafili už len čakať a teda neviem kedy je reálne testovať ?
@anonym_autor 12-14 dní po ovulácii už test ukáže jasný výsledok. Väčšinou to je v deň meškania menštruácie, prípadne 1-2 dni meškania.
Teraz sa tu budú ozývať, že ukáže aj skôr, ale často je z tohoto včasného testovania viac sklamania a neistoty ako bez testovania. Veď aj sama si to zažila.
Ano je to pepino test z dm.Budem to teda skúšať každé ráno ako sa to bude vyvyjat nakoľko som už dva krát potratila.Ale ďakujem za každú odpoved.
Som realista tak sa netesim ale som zvedavá čo mi teraz opäť osud nadelil 🙂
@anonym_autor je tam veľká nádej
Ja som si robila pepino ešte pred ms,asi 3-4 dní a vyšiel pozitívne ale po zaschnutí
Teraz tu behá už malý 15 mesačný poklad
Držím palce
Takto keď zaschol nejdem Vám už na nervy ?😄
@anonym_autor veď ale toto je zase pepino, nie?
Prečo si ho zase robila? Je to predpokladám ťa istá šarža, takže jasné že to spraví rovnakú ciarku ako ten prvý
@anonym_autor veď ale toto je zase pepino, nie?
Prečo si ho zase robila? Je to predpokladám ťa istá šarža, takže jasné že to spraví rovnakú ciarku ako ten prvý
@glade22 iný som nemala tento bol chvalabohu posledný pepino…
Pôjdem poobede do mesta kupime niečo ale už z lekárne potom napíšem čo to spravilo nespravilo.
@anonym_autor pepino tieto čiarky robí aj z vody 🙏 mne keď sme sa snažili, asi 3 mesiace ukazoval čiaru a tehotná som nebola ani raz.. 🙄 Kúp si iný test, tento ťa zbytočne zneistuje, rovno ich vyhoď preč..
@anonym_autor pepino tieto čiarky robí aj z vody 🙏 mne keď sme sa snažili, asi 3 mesiace ukazoval čiaru a tehotná som nebola ani raz.. 🙄 Kúp si iný test, tento ťa zbytočne zneistuje, rovno ich vyhoď preč..
@karlamon som bola lakoma, keď som vedela že musím testovať od 9DPO každý deň ale veru za tie nervy to nestojí už ich nemám.
Kúpim iný s uvidím nechápem ako môže robiť čiarku keď žena neni tehu to by nemali ani predávať 😂potom tie snažiliy su zbytočne zmätene
Kupila som Dr max kazetový a teda tam neni ani náznak ničoho bielo …
Čiže dm vyhodené peniažky
Kupila som Dr max kazetový a teda tam neni ani náznak ničoho bielo …
Čiže dm vyhodené peniažky
@anonym_autor ja to teda nechápem, mne nikdy pepino neukázal falošnú čiarku a to som sa snažila 10 mesiacov … nezachytí len skôr ?

Ano vizera to nadejne držim palce😊