Môžem sa tešiť z pozitívneho testu?
Ahojte,
myslite že sa môžem tešiť? Som 27dc
bola by som opatrna v pripade mamatestov... aj ked naznak ciarky tam je
@anonym_141f05 čiarka sa objavila ihneď a naživo je teda silnejšia…tak ja neviem
@kika455 baby, načo kupujete tie mamatesty a pepino testy? Vyzerá pozitívne, ale už som tu také videla, a tehotné neboli. Musíš počkať, príp. si kúp iný test. Držím palce!
Asi to vyslo
@anonym_141f05 suhlasim, mne ukazovali uplne falošne čiarky a jasne viditelne .. Skus inu značku
@kika455 baby, načo kupujete tie mamatesty a pepino testy? Vyzerá pozitívne, ale už som tu také videla, a tehotné neboli. Musíš počkať, príp. si kúp iný test. Držím palce!
@anonym_131231 mamatesty mne napriklad nikdy neduchovali, ale zas, ukazali najskor ciarku zo vsetkych testov. Mne duchovali napriklad odporucane Livsane, a to dost. Pepino - to suhlasim, kedysi to boli dobre testy, teraz o nicom.
Objednaj si este testy napr. z etabletky Woman secret, este ked objednas teraz, mozno aj zajtra pridu, neduchovali mi nikdy, su spolahlive. Ale vyzera to veeeelmi dobre.
Tieto testy ukazovali pozit.aj môjmu mužovi 🤦.určite skús iný.drzim palace
@anonym_131231 mamatesty mne napriklad nikdy neduchovali, ale zas, ukazali najskor ciarku zo vsetkych testov. Mne duchovali napriklad odporucane Livsane, a to dost. Pepino - to suhlasim, kedysi to boli dobre testy, teraz o nicom.
@anonym_e405c9 áno, aj mne raz Livsane urobili dosť silného ducha, ale ja som urobila skutočne dosť testov, takze sa mi to “muselo stať”. Za mňa najspolahlivejsí dr.max
@anonym_e405c9 áno, aj mne raz Livsane urobili dosť silného ducha, ale ja som urobila skutočne dosť testov, takze sa mi to “muselo stať”. Za mňa najspolahlivejsí dr.max
@anonym_131231 mne zas dr.max ukazoval slabe ciarky a o dost neskorsie, ako ine testy...🫣. Neviem, co to je, preco to je.
@kika455 chod za gynelokogom ktory ti to potvrdi alebo vyvrati, ovela lacnejsie, rychlejsie a presnejsie riesenie...
Tieto testy ukazovali pozit.aj môjmu mužovi 🤦.určite skús iný.drzim palace
@anonym_730e9a ihaaa, zaujímavé 😅 nakoľko keď som si robila mamatesty keď som si myslela že som tehotná a nebola som tak vždy bol negatívny
Ak ti ešte nemešká ms, netešila by som sa z poloneviditeľnej čiarky
@kika455 ak sa takto pýtaš na nete somariny tak radšej nech žiadne nemáš 🙄 lekár je asi zo srandy
@kika455 ak sa takto pýtaš na nete somariny tak radšej nech žiadne nemáš 🙄 lekár je asi zo srandy
@anonym_f11259 ale prosim Ta, co bude lekar vidiet okolo meskajucej MS? Ja som bola v decembri u lekaea 4+2, ale s tym, ze testy pozitivne od 23.dna cyklu, no a hadaj co? Videl len zvysenu sliznicu ako pred MS, spravil tak krvny test a vysiel uz okolo 1000 hcg, ale aj tak ma objednal na nejaky 9tt. podla MS.
@anonym_730e9a ihaaa, zaujímavé 😅 nakoľko keď som si robila mamatesty keď som si myslela že som tehotná a nebola som tak vždy bol negatívny
@kika455 vsak ok,keď s ním máš dobré skúsenosti,niekto nemá 🤷
Neviem co mate proti tym testom, mne ukazal pozitivny vysledok hocaky test len vtedy ked som bola tehotna...a ano, vidno na nom nieco...zopakovala by som test o 2 dni 🙂
@kika455 chod za gynelokogom ktory ti to potvrdi alebo vyvrati, ovela lacnejsie, rychlejsie a presnejsie riesenie...
@anonym_8c3a0f takto skoro tam pojde zbytocne...u mojho dr.sestricka objednava ak meska ms 2 tyzdne