icon

Môžem si poobede urobiť digitálny test?

anonym7
8. sep 2025

Dobrý deň.
Mam nepravidelnú menstruaciu a dnes ráno som si robila pepino test nakoľko mi meskaju dni cca 5 dni.
Po veľa negatívnych testoch konečne pozitívne.
Nakoľko som čítala ze pipino testy su nespolahlive teraz neviem co čakať. Veľa žien písalo ze mali pozitívne a tehotne neboli.
Robila som si o 2 hodiny ďalší s druheho balika a vysiel pozitivny len slabší ten spodny (vid.foto )
Mozem si spravit poobede cellublue digitálny test ako taký potvrdzujúci test ?

Môžem si poobede urobiť digitálny test?
really8
8. sep 2025

@anonym7 nemusis

anonym7
autor
8. sep 2025
@really8

@anonym7 nemusis

@really8 myslela som kvôli tomu ze pisala ženy ze su nespolahlive a včera vecer som uz iné nezohnala

rachel36a
8. sep 2025

Toto sú jasné pozitívne testy, žiadne lovenie duchov , žiadny chybný test...gratulujem...slabší je preto, ze bol menej koncentrovaný moc, lebk si nieco vypila...

alexa338
8. sep 2025

@anonym7 ak si chcete byť úplne istá najlepšie je robiť test hneď ráno z prvého moču a samozrejme návšteva gyn

alexa338
8. sep 2025
@alexa338

@anonym7 ak si chcete byť úplne istá najlepšie je robiť test hneď ráno z prvého moču a samozrejme návšteva gyn

@alexa338 ale teda 3 testy sa určite mýliť nebudú 🙂

really8
8. sep 2025
@anonym7

@really8 myslela som kvôli tomu ze pisala ženy ze su nespolahlive a včera vecer som uz iné nezohnala

@anonym7 mozu byt nespolahlive ale toto je 100% jasna ciarka. Nespolahlive su skor pre hladacky duchov

anonym7
autor
8. sep 2025
@really8

@anonym7 mozu byt nespolahlive ale toto je 100% jasna ciarka. Nespolahlive su skor pre hladacky duchov

@really8 teším sa 🙂 ďakujem krásne za odpovede

sisska96
8. sep 2025

Tu sú viditeľné čiarky. V tých prípadoch keď hovoria že sú nespoľahlivé, tak preto lebo hľadajú to čo tam ani nie je

anonym7
autor
8. sep 2025
@sisska96

Tu sú viditeľné čiarky. V tých prípadoch keď hovoria že sú nespoľahlivé, tak preto lebo hľadajú to čo tam ani nie je

@sisska96 ďakujem krásne 🙂

anonym_47c06f
8. sep 2025

Test si urobiť môžeš, ale testy sú pozitívne. Držím palce, nech všetko prebieha v poriadku 🙂

evcagabi
8. sep 2025

Moj rovnaky pepino test akurat vypratal skrinku s oblecenim 😅 urcite ich mas pozitivne

alyson29
8. sep 2025

Ja som mala prvý deň meškania ms ducha na klasickom teste (dr.max), tak som si spravila poobede digi Clearblue a ukázal pozitivitu 1-2t, ak si tehotná, čo podľa testov ukazuje, že áno, tak ti to potvrdí aj digi 🙂

anonym7
autor
8. sep 2025
@evcagabi

Moj rovnaky pepino test akurat vypratal skrinku s oblecenim 😅 urcite ich mas pozitivne

@evcagabi podarené 😃😃🙂🍀

selena_luna
8. sep 2025

Ak ti meska 5 dni, tak digital si mozes robit kedykolvek pocas dna. Z raneho sa robi len pred ocakavanou ms. Ale ako pisu baby, nevyhadzuj peniaze, toto su jasne pozitivne testy ♡ gratulujem a drzim palce

anonym7
autor
8. sep 2025
@selena_luna

Ak ti meska 5 dni, tak digital si mozes robit kedykolvek pocas dna. Z raneho sa robi len pred ocakavanou ms. Ale ako pisu baby, nevyhadzuj peniaze, toto su jasne pozitivne testy ♡ gratulujem a drzim palce

@selena_luna ďakujem veľmi pekne ❤️

anonym7
autor
8. sep 2025
@selena_luna

@selena_luna nakoľko to je moje prvé tehotenstvo kedy sa objednať ku Dr?

alyson29
8. sep 2025
@anonym7

@anonym7 ja som volala hneď v ten deň, ako mi vyšiel test pozitívny, sestrička si ťa objedná aj tak podľa seba, u mňa to bol až 8 týždeň, keď už videla a aj počula srdiečko 🙂 to si neurčuješ ty sama

anonym7
autor
8. sep 2025
@alyson29

@anonym7 ja som volala hneď v ten deň, ako mi vyšiel test pozitívny, sestrička si ťa objedná aj tak podľa seba, u mňa to bol až 8 týždeň, keď už videla a aj počula srdiečko 🙂 to si neurčuješ ty sama

@alyson29 ano to viem ze si to nie sama určím .. len ze kedy ste volali ..ďakujem za odpoved

alyson29
8. sep 2025
@anonym7

@alyson29 ano to viem ze si to nie sama určím .. len ze kedy ste volali ..ďakujem za odpoved

@anonym7 hneď v prvý deň meškajucej ms 😁 sestrička len chcela, aby som mala aspoň dva-tri rôzne testy pozitívne, z toho aby bol jeden digi

selena_luna
8. sep 2025
@anonym7

@anonym7 zavolaj a dr sa ta sama objedna na kedy uzna za vhodne. Niektori dr objednavaju okolo 6 tt, tam sa riskuje ze este nebude tlkot srdiecka, a mamicky su potom vystresovane, ale aspon sa potvrdi plod v maternici ( a vyluci sa mimomaternicove, alebo ine diagnozy) ini dr objednavaju az okolo 8 tt, tam uz srdiecko musi byt. Kazdy gynekolog ma inu prax a obe cesty su spravne. Takze akokolvek ta objedna, nestresuj sa.

anonym7
autor
8. sep 2025
@selena_luna

@anonym7 zavolaj a dr sa ta sama objedna na kedy uzna za vhodne. Niektori dr objednavaju okolo 6 tt, tam sa riskuje ze este nebude tlkot srdiecka, a mamicky su potom vystresovane, ale aspon sa potvrdi plod v maternici ( a vyluci sa mimomaternicove, alebo ine diagnozy) ini dr objednavaju az okolo 8 tt, tam uz srdiecko musi byt. Kazdy gynekolog ma inu prax a obe cesty su spravne. Takze akokolvek ta objedna, nestresuj sa.

@selena_luna ďakujem veľmi pekne 🍀

anonym7
autor
8. sep 2025
@selena_luna

@selena_luna ďakujem veľmi pekne 🍀