Môžem si robiť tehotenský test počas menštruácie?
Dobre ranko dievcata ja by som sa chcela opitat?ci sa moze tehotensky test robit aj pocas menstruacie??neviem lebo stymto nemam teda skusenosti budem rada ak mi pomozete a odpoviete vopred dakujem 😉
@vefi89 No a? Moja mamka, keď čakala mňa, mala menzes do štvrtého mesiaca. A krvácala silno. Ani o mne do 4-tého mesiaca nevedela. Nie je to nič nenormálne mať pseudo menštruáciu počas tehotenstva.
Ja som koncila tretí mesiac a mala som normalne mrchu len ten tretí mesiac uz bola ina tak som si spravila test a boli tam riadne dve čiary a keď som hneď sa objednala k dr. Povedala mi ze koncim tretí mesiac a menzes som mala
@dudu áno je pravda ja som keď.som bola tehu 2019 mala som 4ms menzes a aj tehotná som bola a teraz je to zase tak meškali mi krami 2 dní robila test pozitiv a na tretí deň krami robila som počas menzesu tehu test 2 čiarky no uvidíme ako bude ďalej ako každá žena ináč obnáša napríklad moja kamoška mala danú a bola tehu 5 ms hahaha no sranda
@dudu môže mať aj menzes aj byť tehu napríklad ja som tak bola us dva krat normálne menzes na začiatku ms a na konci ms proste dva krát do mesiaca menzes ja že mám nieaku poruchu hahahahhaha lekár mi povedal že idem do prechodu a nemám ani 40 rokou no sranda keď som si potom.robila testy pozitív ale ešte chcem napísať lekár mi našiel malé cisti na vaječníky tak som brala lieky no mislela som si že pozitívne testy mám asi od cisty následne som šla.k lekárovi a povedal mi že us nemusím brať lieky lebo že us liek NATO mám a bola som tehu maličký má 1a.pol roka iba toľko som chcela napisat
Pekny vecer prajem chcem sa poradit a opytat zaroven na vase skusenosti . Spravila som so test v nedelu kedy som mala dostat ms nakolko ma strasne boleli prsia ...test vysiel pozitivne aj klasicky aj digi no o 3 dni som dostala mrchu a nie slabucku ale riadnu aj s tymi zrazeninkami neviem presne jak sa to vola ...🤔🤔 Dost na tom z uz je to druhy den a dneska som buchla este jeden digi ci tam bude to minusko aby som si nerobila nadej a ono aj tak reagoval a rovnaky vysledok jak pred ms .... Myslite ze je to len zvyskove hcg? K dr mam ist az buduci tyzden na kolko ma dovolenku a ze teraz leby som dosla aj tak este na sone nic nevidno lebo este je skoro
@romannasport a vtedy ti nebrali krv na potvrdenie tehu?
@rmte nie musela som si ist dat spravit sama do sukromnej kliniky moja dr.je divna aj sa cudujem ze som prinej vydrzala tak dlho 😀🙏

Ja poznam spustu žien co mali mendzes a boli v tom nemáte ani tusenie vôbec o co ide to neznamena že keď dostane mrchu a ma priznaky tak asi bude nie aj cez to. Treba precitat kazda žena môže mať ešte tak 3,4mesiace mrchu ženy a neviete ?