Môžem si urobiť test hocikedy počas dňa?
Ahojte, 5dní mi mešká menzes a dneska som si len tak spravila test..a zrazu 2čiarky..dosť jasná už bola tá druhá. Moja otázka znie, chcem sa ešte uistiť takže sa chystám nakúpiť si ďalšie.. Môžem ich spraviť hocikedy ? Chcela by som ešte dnaska 1-2 pre sitotu.. Tú prvú som robila po obede, čiže to nebol čerstvý ranný moč.. Neexistuje, že by to nejako ovplyvnilo výsledok..
Aj počas dňa si môžeš aj ja som si robila počas dňa....skús digitálny
Pri piatich dňoch meškania ti už fakt hocikedy ukáže
ak už ti mešká 5 dni, kľudne rob aj poobede test. Aj ja som sa tak uistovala, manžel že načo som ocikala rovno 3 testy? 😁 Ja ze veď to su iné značky tak nech som si istá
Oba sú pozitívne. Mne to tiež takto robilo, presne aj pepino testy☺️ kúp si digitálny ak týmto neveris
Pravdaže, cely deň si môžeš urobiť test... Mne napríklad vždy okolo obeda ukazoval silnejšie ako ráno... Ale v istom štádiu to už je jedno, už je tam čiarka aj keď si na to kychnes😅.
Tak tie testy sú dosť rozdielne... Obe pozitívne, ale skus radšej digitálny. Žeby za 10 minút bol taky rozdiel? Tomu nerozumiem. Asi ten druhy, bol malo koncentrovaný moč. Skus ešte tretí. Držím palce.
Skus iny test ja som s pepinom nebola velmi spokojna
Ani ja som s pepinom nebola spokojna.urob si inej znacky,ale podla mna si tehu,gratulujem🥰
Mne vyhovoval test od Dr. Max, krásne ukázal a dobrá cena.
Gratulujem... To je pekná čiarka... Ja by som už ďalší test nerobila, príp kúpila inú značku a skúsila a následne zavolala k lekarovi
Tento som našla doma, ja ani neviem, čo ma to napadlo si ho spraviť.. Vôbec ma nenapadlo, že by mohol byť pozitívny.. Brucho ma pobolieva už od včera (taká tá moja predmenštruačná bolesť), červené vínko som pila v sobotu a nedeľu večer (pohárik iba 😁) a z toho mne napr buď skorej prejdú krámy ak ich mám, alebo mi ich oneskorí .. Tak som rátala s tým, že mi len čisto meškajú a do 2dní prídu a teraz šok... Ešte stále budem dúfať, že ďalšie testy nepotvrdia tehotenstvo, ešte sa na druhé necítim vôbec.. Ale ak nie, tak čo už.. Časom sa budem tešiť ale potrvá to, kým to spracujem a zmierim sa s tým
Vyzerá to, že sa budeš s tým asi musieť zmieriť😅... Ten test je pozitívny. Ale určite sa budeš nakoniec aj tesit💗.
si tehotna, tak to pomaly zacni spracovavat. Ranny moc ti ukaze este silnejsiu cisrku ako tie pobedne, cize ak si myslis, ze ti to ukazal test omylom preto, ze si si ho robila z poobedneho, tak prave naopak 🙂
A kolko ma prve dieta?

Ked si tehotna test ti ukaze hocikedy cez den je kus slabsi najlepsie je robit rano z prveho mocu ..zalezi aj od toho kolko pred tym vypijes ..