Môžem si urobiť už test?
Ahojte babulky. Tak pred par dnami som tu pisala ci mozem byt tehotna ked som mala menzes od 27aprila a skoncila 6 ovulaciu som mala od 7 do 10. Sex sme mali toho 6 a snazil sa 😁😁Po par dnoch som to nevidrzala a spravila testy. No boli negativne. Menzes som mala dostat teraz 25 v piatok no neprisiel. Mozem si spravit uz test? Bolia ma strasne prsia ako pres menzesom. Som nafuknuta. Som stale hladna. Niekedy mi je nevolno no nevraciam. Pobolieva ma niekedy podbusko ale aj mechur ako ma menzes. Ale mam aj taky biely vytok.tak co? Vase nazory. Zajtra idem kupit test ale uz teraz sa neviem dockat
Dobrý deň mám otázku po snažili sme sa o babo asi začiatkom týždňa moja otázka znie môžem sa ísť kúpať na jazero?? Viem ze je skoro aby som vedela ci som alebo nie ale ak náhodou som môžem niečo kúpaním na jazere pokaziť?
@majka2211993 Pokojne chod.Ak mavas infekcie alebo tak daj si tampon
@barboritta ďakujem pekne
Ahojte ako som uz pisala tento tyzden sme sa zacali snazit o babo a dnes rano som sa zobudila na bolssti v podbrusku a krvacanie ako pri menštruácii... Asi to nevislo vsak?? 😭😭
A musim doplnit ze predpokladana menštruácia mi vychadza na 27.7
@majka2211993 skus test o par dni,tak 5-7.ja som pri prvej dcere mala krvacanie a tehotna som bola.ale ak ide aj sliznica tak tehotna nebudes
@barboritta nie zatiaľ len čistá krv takže je tam šanca ze by to vyšlo? ❤️
@majka2211993 no este pockaj,predcasne sa netes.50:50 ale prajem ti to
@barboritta ďakujem ale asi to nevidalo včera som slabo krvacala no dnes extrém... 😥
@majka2211993 tak mozno nabuduci cyklus

@kathy93 no tak po dalších testoch silnie a budúci týždeň mám mat preventivku, na ktorú čakám asi 3 týždne, tak mi môže dúfam rovno potvrdiť graviditu 😂