Môžem test pokladať za pozitívny?
Vo štvrtok / piatok urob test ak je všetko ok tak bude pekne silnejší a môžeš sa tešiť .ja som sa tiež z takéhoto tešila a zároveň mala strach v 4 aj v 5 tehu nakoľko 3 a 4 tehu dopadli zle 😔 tak držím palce hlavne až je všetko ok a potichučky sa raduj
@mariska1989 ďakujem, skúsim. Par mesiacov dozadu som mala biochemické a preto sa bojím, ze ci vôbec ta ciarka zaosilnie, aby mi neostali zasa len oči pre plač
držím palce, a kľudne testuj aj každý deň, nervózna budeš tak, či tak, ale verím, že teraz to bude všetko v poriadku ❤
@elizabet173 máš pravdu, nervozita tam bude stále. Ďakujem za podporu, už je to len v rukách božích ❤
Krásne vidno , držím palceky aby silnela, skús zase zajtra a potom digitálny 🙂😊😍
@summersunny94 ďakujem, určite skúsim. Viem, ze tým tomu nepomôžem, ale aspoň budem kludnejsia, keď to budem vidieť
Verím že to tento X výjde 🙏 a kľudne testtuj aj ja som pre svoj ako taký kľud testovala každý deň a niekedy som urobila aj 2 testy za deň jeden ráno druhý poobede 😂
Och 😔. Ale zas nezufaj každý test má ináč farbivá tak zájdi kúpiť rovnaký test ako si mala .naj testovať jednou značkou
@mariska1989 ano, viem že je najlepšie robiť tu istú značku. Ale partnerovi rovno dali v lekárni tento a priniesol mi dve krabičky, takže uvidím ako vyjdu ďalšie, ak dovtedy samozrejme nedostanem 😔
Tak už keď máš tak testuje s tým čo máš . Snáď bude ok 😔🙏 .veľa báb by chcelo byť tehotné a vynosiť zdravé a nemôžu iné sú tehotné a idú na potrat 🙈😔
To závisí aj od testu niektoré majú iba menej farbivá preto treba testovať tým istým testom ak robíš viac testov po sebe... Skus tento co máš naposledy tak o 2-3dni. Velmi✊✊✊✊✊
@kulumulu123 ďakujem veľmi pekne za podporu. Urobila som aj poobede a čiarku bolo vidieť o niečo viac, než ráno. Skúsim zajtra, i keď tomu moc nádej nedávam, no vravím si, ze ta zomiera posledná
Neboj sa dobre to dopadne myslí pozitivne 🙏😊🙂 a máš foto z poobedia z toho testu?
Ja som viac ako pred rokom takto spravila test a bol negatívny, tehotenstvo som neplánovala takže som to neriešila, ale o týždeň neskôr mi niečo vnútri hovorilo že si mám spraviť ešte jeden tak som ho spravila a tiež vyzeral ako ten tvoj a teraz mi 5mesacny leží v postieľke 🤣
To je ok.ze jeden vyšiel tak druhý inak.kazda značka ma inú citlivosť... Dokonca aj rovnaký môže vyjst v priebehu dna rôzne. Neboj. Držím palce

Ešte je slabý .zatiaľ len tíško gratulujem a držím ✊ až je všetko ok 🙏❤️