icon

Môžem test pokladať za pozitívny?

28. dec 2021

Ahojte, dnes ráno som si robila test a vyšiel mi takýto slabý duch. Som 13-ty deň po ovulacii. Môžem test pokladať za pozitívny alebo je veľmi slabý?

Môžem test pokladať za pozitívny?
autor
1. jan 2022

@carinka888 skus si urobiť zajtra teda alebo v pondelok? Myslím si, ze by to už určite ukázalo, keďže si mala dostať 29.12.

autor
1. jan 2022

Alebo ak máš test, tak skus aj dnes

carinka888
1. jan 2022

Zajtra si musim kupit test nemam 🤷‍♀️

lenkacipka
1. jan 2022

Ja som si dnes robila test a najprv som si myslela že prvý je chybný tak som si urobila hned druhý a oba vyšli rovnako: slabá druha čiarka. Nechránený styk sme mali presne v ovulácie dni s najvyššou šancou. Ms mi má prísť o 4 dni….môžu tie testy znamenať tehu? 😉

summersunny94
1. jan 2022

@lenkacipka určite áno to sú krásne 2 čiarky držím palce aby silneli, skús spravit aj zajtra a potom by som aj digitálny spravila. Držím palce 😊

lenkacipka
1. jan 2022

@summersunny94 ďakujem krásne. Takze ja som to samozrejme nevydržala a urobila som si digitál. A vyšiel. ♥️🥰 1-2 týždeň tehotenstva. Po dvoch mesiacoch snaženia 😉

summersunny94
1. jan 2022

@lenkacipka krása , krásny test gratulujem, ❤️🙂😊my sa snažíme 9 mesiacov a zatiaľ nič 😔

tamarka9
1. jan 2022

Nechcem davat falosne nadeje ale podla mna postupne silnejsu,na to ze je rozdiel mezdi kazdym len jeden den,su viditelne silnejsie. Drzim paste!

summersunny94
1. jan 2022

@tamarka9 aj to že silnejú ale ten digitálny jej to už potvrdil , ten sa nemýli 🙂

lenkacipka
2. jan 2022

@summersunny94 ďakujem ♥️ A držím palce nech sa tešíte čoskoro tiež. Ja už pól roka beriem kyselinu listovú a Gynex♥️

autor
2. jan 2022

@lenkacipka gratulujem z celého ❤ a prajem, nech všetko dobre dopadne 🍀

autor
2. jan 2022

Dievčatá, tak ja som včera vydržala neurobiť si test😁 teraz prikladám foto z dnešného ranneho testovania

lucia147852
2. jan 2022

Gratulujem 😊 a z ms bolesti si nič nerob. Ja som mala take krce, že som každým dnom čakala ms a neprišla 😃

ankare
2. jan 2022

Naaadhera, gratulujem!

autor
2. jan 2022

@lucia147852 no ja normálne niekedy idem na wc sa pozrieť,či som nedostala 🤦‍♀️

autor
2. jan 2022

@ankare ďakujem pekne❤ snáď bude všetko tak ako ma byť 😊

simbatko
2. jan 2022

Supeeeeeer 👍

ankare
2. jan 2022

Juj,ja som hádam po každom utierani kontrolovala,či náhodou nemám krv na papieri.

22janus
2. jan 2022

Gratulujem 🥰

mariska1989
2. jan 2022

Krásny rozdiel .❤️🙏🥳

carinka888
2. jan 2022

Smiem sa spytat? Meskaju mi 4 dni, digi tehu test ukazuje negativny je mozne ze som ale tehu,? Ide o to ze som nafuknuta, prsia naliate ale nebolestive, bolest v podbruskua kramy nikde🤷‍♀️

zuzi0911
2. jan 2022

Nooo vidíš.... Gratulujem ❤️🍀

simbatko
2. jan 2022

@carinka888 sprav si normálny test 10tkovy....a uvidíš...nože byť že si tehu ale testujes skoro..podľa toho kedy si mala ovulku....

noemikatka
2. jan 2022

@simbatko keďže jej meškajú tak netestuje skoro

carinka888
2. jan 2022

@noemikatka 2 dec som mala naposledy menzes mal prist 29 decembra a od vtedy nic…. Skusim ranny moc zajtra a ak negat. Tak zajdem k lekarovi

mmoni89
2. jan 2022

Super gratulujem ❤️bruško ta môže bolieť dlho, mňa bolelo s prestávkami celé tehotenstvo. A takto na začiatku je to úplne normálne, ja som mala veľmi silné bolesti a kŕče. Dokonca pri treťom som vedela už týždeň od oplodnenia že som tehotná. Tie kŕče boli také silné a typické pre tehotenstvo

noemikatka
2. jan 2022

@carinka888 ja som natom rovnako meškajú 2-3dni bolesť podbrusku test negatívny ale zrejme ja tehu nie som ale ty šancu ešte máš skus 10tkovy test ten he citlivejší 😉 ms máš pravidelnu ?

carinka888
2. jan 2022

@noemikatka ms mam pravidelnu ked mi meskali max 1 den…. Prsia ale nebolia len su viac gulate , bradavky skor fialove😂 brucho nafuknute som aj citliva🤷‍♀️🤷‍♀️ Pri prvom tehu mi hned ukazal digi test ze som a vtedy ma neskutocne boleli prsia..

carinka888
2. jan 2022

@noemikatka noa zistila som ze mam doma 2 testy ale 20 tkove 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

summersunny94
2. jan 2022

@carinka888 skús spraviť aj tie možno bude duch na teste 🙂