Môžem test pokladať za pozitívny?
Ahojte, dnes ráno som si robila test a vyšiel mi takýto slabý duch. Som 13-ty deň po ovulacii. Môžem test pokladať za pozitívny alebo je veľmi slabý?

Alebo ak máš test, tak skus aj dnes
Zajtra si musim kupit test nemam 🤷♀️
@lenkacipka určite áno to sú krásne 2 čiarky držím palce aby silneli, skús spravit aj zajtra a potom by som aj digitálny spravila. Držím palce 😊
@summersunny94 ďakujem krásne. Takze ja som to samozrejme nevydržala a urobila som si digitál. A vyšiel. ♥️🥰 1-2 týždeň tehotenstva. Po dvoch mesiacoch snaženia 😉
@lenkacipka krása , krásny test gratulujem, ❤️🙂😊my sa snažíme 9 mesiacov a zatiaľ nič 😔
Nechcem davat falosne nadeje ale podla mna postupne silnejsu,na to ze je rozdiel mezdi kazdym len jeden den,su viditelne silnejsie. Drzim paste!
@tamarka9 aj to že silnejú ale ten digitálny jej to už potvrdil , ten sa nemýli 🙂
@summersunny94 ďakujem ♥️ A držím palce nech sa tešíte čoskoro tiež. Ja už pól roka beriem kyselinu listovú a Gynex♥️
@lenkacipka gratulujem z celého ❤ a prajem, nech všetko dobre dopadne 🍀
Gratulujem 😊 a z ms bolesti si nič nerob. Ja som mala take krce, že som každým dnom čakala ms a neprišla 😃
Naaadhera, gratulujem!
@lucia147852 no ja normálne niekedy idem na wc sa pozrieť,či som nedostala 🤦♀️
@ankare ďakujem pekne❤ snáď bude všetko tak ako ma byť 😊
Supeeeeeer 👍
Juj,ja som hádam po každom utierani kontrolovala,či náhodou nemám krv na papieri.
Gratulujem 🥰
Krásny rozdiel .❤️🙏🥳
Smiem sa spytat? Meskaju mi 4 dni, digi tehu test ukazuje negativny je mozne ze som ale tehu,? Ide o to ze som nafuknuta, prsia naliate ale nebolestive, bolest v podbruskua kramy nikde🤷♀️
Nooo vidíš.... Gratulujem ❤️🍀
@carinka888 sprav si normálny test 10tkovy....a uvidíš...nože byť že si tehu ale testujes skoro..podľa toho kedy si mala ovulku....
@simbatko keďže jej meškajú tak netestuje skoro
@noemikatka 2 dec som mala naposledy menzes mal prist 29 decembra a od vtedy nic…. Skusim ranny moc zajtra a ak negat. Tak zajdem k lekarovi
Super gratulujem ❤️bruško ta môže bolieť dlho, mňa bolelo s prestávkami celé tehotenstvo. A takto na začiatku je to úplne normálne, ja som mala veľmi silné bolesti a kŕče. Dokonca pri treťom som vedela už týždeň od oplodnenia že som tehotná. Tie kŕče boli také silné a typické pre tehotenstvo
@carinka888 ja som natom rovnako meškajú 2-3dni bolesť podbrusku test negatívny ale zrejme ja tehu nie som ale ty šancu ešte máš skus 10tkovy test ten he citlivejší 😉 ms máš pravidelnu ?
@noemikatka ms mam pravidelnu ked mi meskali max 1 den…. Prsia ale nebolia len su viac gulate , bradavky skor fialove😂 brucho nafuknute som aj citliva🤷♀️🤷♀️ Pri prvom tehu mi hned ukazal digi test ze som a vtedy ma neskutocne boleli prsia..
@noemikatka noa zistila som ze mam doma 2 testy ale 20 tkove 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@carinka888 skús spraviť aj tie možno bude duch na teste 🙂

@carinka888 skus si urobiť zajtra teda alebo v pondelok? Myslím si, ze by to už určite ukázalo, keďže si mala dostať 29.12.