Môžem test pokladať za pozitívny?
Ahojte, dnes ráno som si robila test a vyšiel mi takýto slabý duch. Som 13-ty deň po ovulacii. Môžem test pokladať za pozitívny alebo je veľmi slabý?

@carinka888 ja tak isto mi sa o babo nesnazime teraz a ani sa domna priateľ neurobil ale mali sme nechraneni styk počas plodnych dní tak uvidím ale pochybujem že to je tehu keďže neukázal ani len ducha 10tkovy mám miernu bolesť ako by som kalamity chvíľu dostať tak dúfam že príde lebo už mi šibe z cakania
@noemikatka no my sme sa snazili sice nie 5-6 krat len 2 krat teraz ale… ktovie🤷♀️🤷♀️
@carinka888 ráno spravíš? 🙂
@carinka888 držím palce urob zajtra 10tkovy aj počas dňa ak mešká ukaze daj vediet ✊💗
@summersunny94 jasne rano urobim ale mam doma len 20tkovy 🤦♀️🤦♀️ Dnes mi taky dala v lekarni som si nevsimla
@noemikatka dakujem krasne ..🙂 ja si drzim tiez palce velmi chceme ale zaroven sa bojim beriem lieky na pulz dufam ze to babatku neuskodi ked ich potom vysadim..:(
@carinka888 držím ✊🙏
@carinka888 oki správ aj taký a ak by náhodou je ušiel nezufaj hneď , na druhý deň môžeš aj 10tkovy spravit. Silno drzim palceky 🙂
Gratulujem k tomu najkrajšie u startu do nového roku 😘😘😘
@simbatko tak 20 test negat :(
@carinka888 mne sa tam marí slabá druhá čiarka...
@carinka888 nezufaj hneď dnes kúp 10tkovy a ráno rob 🙂
@carinka888 skús si urobiť 10-tkovy. Ja som mala vo štvrtok na tomto teste co ty takú slabucku ciarocku, ze sme museli naklanat test, aby sme ju videli. No a vcera už som na ňom mala peknú ružovú
@kulumulu123 ďakujem krásne ❤
Skusim si kupit niekde 10tkovY…. Ale ja tam ciarku nevidim neviem🤷♀️🤷♀️
@simbatko skusim odfotit este inak ale nemyslim
@carinka888 naozaj tam nie je 🙈 ✊palce pri 10tkovom
@noemikatka ja len ze nezvykla mi meskat najviac 2 dni..🤷♀️ Ale podla mna uz by mi test ukazal… bolest podbruska a tocenie hlavy mam
@carinka888 ja som natom podobne dnes ráno jemne kŕče aj boelst krizov a cítim akoby som mala maternicu naplnenu a keď sa postavím už sa spusti🤦🏽♀️
Rob si test, ked ti meska ms a nebudes sa zbytocne tesit, ani smutit a ani zbytocne testy minat...
@carinka888 a boli ma od včera žalúdok napapam sa a po pol hodine začne boliet🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
@noemikatka inak volala som gynek. A povedal ze este tyzden mam pockat kludne mozem mat negat este test… tak budem cakat🤷♀️🤷♀️
@carinka888 tak to he super nádej umiera posledná veľmi ti držím palce✊💗💗
@noemikatka sI zlataaa dakujem moooc❤️❤️❤️
@carinka888 držím palce ❤
@carinka888 robila si 10tkovy?
@summersunny94 nie nemam ho kde kupit este byvam na dedine nemame otvorenu lekaren ale zbehnem do mesta
@carinka888 tak potom daj vedieť 🙂

@summersunny94 no ja som zvedava .. doposial clear blue nesklamal nikdy bol negat tak uvidime.. ale urobime ten 20tlovy..🤷♀️ Ak nedojdu do utorka pojdem k lekarovi