icon

Mozem už spraviť test ?

Dnes o 16:16

Ahojte , nechránený styk som mala s partnerom 24.1. a aj dni predtým , menzes mi mešká tri dni , má význam si už robit test ? Mala som typické príznaky PMS ako zvačšené bolestivé prsia , nafúknuté podbruško, bolesti v podbrušku , k tomu sa mi dosť často točí hlava ale menštruácia zatiaľ nikde a predtým som ju dostávala načas ako hodinky . Teraz som zmätená či sú tie príznaky spojené s tehotenstvom alebo je to PMS

anonym_7fbe82
Dnes o 16:20

@anonym_autor kedy bola ovulacia, máš ju nejako potvrdenú.... Test zvyčajne ukáže az 12 dní po ovulacii...

anonym_00de5f
Dnes o 16:24

ak dobre pocitam, sex ste mali 7 dni pred ocakavanou MS... nepises kedy bola ovu... nepises aky dlhy mavas cyklus... v kazdom pripade na test 7 dni po sexe je skoro

anonym_3aca1a
Dnes o 16:26

Ak si mala ms presnu ako hodinky... ja som nemala až takú presnu a ukázal mi test pozitívny hneď na prvý deň meškania. Ale ja som mávala menštruáciu 14 dní po ovulácii, ak máš krátky cyklus tak ešte nemusí. Keď píšeš, že ste mali sex aj dni predtým, možno..

anonym_2e8624
Dnes o 16:28

Keď mešká MS, tak môžeš skúsiť samozrejme, ale ak bude pozitívny, tak to bude z tých dní pred tým (neviem koľko dní to bolo), nie z toho 24.1.

anonym_0905d3
Dnes o 18:19

@anonym_autor nemôžeš