icon

Môžem veriť testu My Baby Test?

bibuska2
25. mar 2026

Ahojte mešká mi ms a testik mam takýto

Môžem veriť testu My Baby Test?
anonym_9abf00
25. mar 2026

Test si urob ráno, vtedy je najvyššia hodnota HCG

anonym_ea5f14
26. mar 2026

@bibuska2 prečo nevložíš normálnu fotku, ale dávaš screenshoty ? A este vidim poškodenie pri testovacej čiarke

milmiu
26. mar 2026

@bibuska2 lepsie bude, ked test zopakujes a spravis si ho rano, vtedy byvaju testy najviac viditelne, kedze je najvyssia hodnota hcg

anonym_4388ae
26. mar 2026

Negativ a hrozna fotka

anonym_52cbde
26. mar 2026

Je tam druhá čiarka, zopakuj znova neskôr

bibuska2
autor
26. mar 2026
@anonym_ea5f14

@bibuska2 prečo nevložíš normálnu fotku, ale dávaš screenshoty ? A este vidim poškodenie pri testovacej čiarke

@anonym_ea5f14 ahoj mam aj lepšie foto

bibuska2
autor
26. mar 2026
@anonym_9abf00

Test si urob ráno, vtedy je najvyššia hodnota HCG

@anonym_9abf00 ten je z ranneho moču

bibuska2
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_ea5f14
26. mar 2026
@bibuska2

@anonym_ea5f14 ahoj mam aj lepšie foto

@bibuska2 tak čiarka tam je, ale na 4 deň meškania by som ocakavala silnejšiu, ak ovšem nebola posunutá ovulka

bibuska2
autor
26. mar 2026
@anonym_ea5f14

@bibuska2 tak čiarka tam je, ale na 4 deň meškania by som ocakavala silnejšiu, ak ovšem nebola posunutá ovulka

@anonym_ea5f14 Ahoj bola som u gynekológa dnes povedal mi že tehotenstvo nevylučuje že sliznicu maternice mam6,2 mm a mam o týždeň opakovať test a ísť na kontrolu ja som si ešte jeden testik robila

anonym_ea5f14
27. mar 2026
@bibuska2

@anonym_ea5f14 Ahoj bola som u gynekológa dnes povedal mi že tehotenstvo nevylučuje že sliznicu maternice mam6,2 mm a mam o týždeň opakovať test a ísť na kontrolu ja som si ešte jeden testik robila

@bibuska2 tak drzim palce, skus otestovat o 3 dni na porovanie, či čiarka silnie 😊

bibuska2
autor
31. mar 2026
@anonym_ea5f14

@bibuska2 tak drzim palce, skus otestovat o 3 dni na porovanie, či čiarka silnie 😊

@anonym_ea5f14 ahoj dnes som skusila poobede mam slabu druhu čiarku a rano mam peknú čiarku neviem prečo

anonym_ea5f14
31. mar 2026
@bibuska2

@anonym_ea5f14 ahoj dnes som skusila poobede mam slabu druhu čiarku a rano mam peknú čiarku neviem prečo

@bibuska2 ahoj. Ráno je v moč koncentrovaný, preto je čiarka viac vidiet ako cez obed a to sa neoplatí ani testovať.. no stále je to slabučke, a už keď ti 26.3. meškalo 4 dni, dnes je to už 9 deň a už by čiarky boli obe rovnako silne, nechcem ťa sklamať, ani nahovárať, že si tehotná.

Krv ti dr nebral? Vieš cca kedy si mohla mať ovuláciu? Alebo kedy ste mali sex ? Lebo, toto mi nepride bežné pre ovulku v strede cyklu , ale veľmi neskorú ovuláciu, ak teda si tehotná.. možno mimomaternicové .. ale urcite chápem, že si z toho aj nervoznejšia keď nevieš načom si ..