Môžem veriť testu My Baby Test?
@bibuska2 prečo nevložíš normálnu fotku, ale dávaš screenshoty ? A este vidim poškodenie pri testovacej čiarke
Negativ a hrozna fotka
Je tam druhá čiarka, zopakuj znova neskôr
Test si urob ráno, vtedy je najvyššia hodnota HCG
@anonym_9abf00 ten je z ranneho moču
@anonym_ea5f14 ahoj mam aj lepšie foto
@bibuska2 tak čiarka tam je, ale na 4 deň meškania by som ocakavala silnejšiu, ak ovšem nebola posunutá ovulka
@bibuska2 tak čiarka tam je, ale na 4 deň meškania by som ocakavala silnejšiu, ak ovšem nebola posunutá ovulka
@anonym_ea5f14 Ahoj bola som u gynekológa dnes povedal mi že tehotenstvo nevylučuje že sliznicu maternice mam6,2 mm a mam o týždeň opakovať test a ísť na kontrolu ja som si ešte jeden testik robila
@bibuska2 tak drzim palce, skus otestovat o 3 dni na porovanie, či čiarka silnie 😊
@anonym_ea5f14 ahoj dnes som skusila poobede mam slabu druhu čiarku a rano mam peknú čiarku neviem prečo
@bibuska2 ahoj. Ráno je v moč koncentrovaný, preto je čiarka viac vidiet ako cez obed a to sa neoplatí ani testovať.. no stále je to slabučke, a už keď ti 26.3. meškalo 4 dni, dnes je to už 9 deň a už by čiarky boli obe rovnako silne, nechcem ťa sklamať, ani nahovárať, že si tehotná.
Krv ti dr nebral? Vieš cca kedy si mohla mať ovuláciu? Alebo kedy ste mali sex ? Lebo, toto mi nepride bežné pre ovulku v strede cyklu , ale veľmi neskorú ovuláciu, ak teda si tehotná.. možno mimomaternicové .. ale urcite chápem, že si z toho aj nervoznejšia keď nevieš načom si ..

Test si urob ráno, vtedy je najvyššia hodnota HCG