icon

Možné príznaky tehotenstva: Meškanie a slabá čiarka na teste?

michaela024
Dnes o 12:24

Dievčatá 8 dní mi meškajú moje dni. Bola som 5 dní po meškaní u gynekologičky a tá mi povedala že vidí niečo na obrazovke podozrivé miesto v maternici. Vzala mi HCG vyšlo 0.10 vravela že to nieje ani nulové ani vysoké. Dnes je robený test. Myslíte si že je normálne mať na 8 deň takúto slabú čiarku?

anonym_715402
Dnes o 12:41

Za mňa negatívny test

anonym_d00c0e
Dnes o 12:48

Toto je negativny test. A 0,10 je prakticky bazalna hodnota, takze kombinacia oboch veci = nerobila by som si velke nadeje s tehotenstvom.

anonym_61b99f
Dnes o 12:54

Kde akoze ma byt druha ciarka? A najlepsie sa to vyhodnocuje na prirodzenom svetle nie po tme a bleskom

michaela024
autor
Dnes o 12:55
@anonym_d00c0e

Toto je negativny test. A 0,10 je prakticky bazalna hodnota, takze kombinacia oboch veci = nerobila by som si velke nadeje s tehotenstvom.

@anonym_d00c0e s partnerom sme mali nechraneny styk 6 dní pred len by ma zaújimalo prečo mi ukazuje slabú čiaročku a hlavne čo mohla doktorka vidieť na sóne jediné čo sa vyjadrila že vidí podozrivé miesto tak neviem . V pondelok ku nej idem

rurutiax
Dnes o 12:58
@michaela024

@anonym_d00c0e s partnerom sme mali nechraneny styk 6 dní pred len by ma zaújimalo prečo mi ukazuje slabú čiaročku a hlavne čo mohla doktorka vidieť na sóne jediné čo sa vyjadrila že vidí podozrivé miesto tak neviem . V pondelok ku nej idem

@michaela024 Na to aby bolo vidno aspoň gestačný vak, potrebuješ aspoň hodnotu 1000

michaela024
autor
Dnes o 12:58
@anonym_61b99f

Kde akoze ma byt druha ciarka? A najlepsie sa to vyhodnocuje na prirodzenom svetle nie po tme a bleskom

@anonym_61b99f je to fotené počas dňa no naživo je viac vidno

anonym_61b99f
Dnes o 13:09
@michaela024

@anonym_61b99f je to fotené počas dňa no naživo je viac vidno

@michaela024 tak na fotke nevidno ani naznak ciarky.

anonym_e91df5
Dnes o 13:10

Po 8 dňoch meškania by si už mala mat kolajnice ako hrom
Toto je negatívny test. Držím palce další mesiac

domka222
Dnes o 14:44

Možno to podozrivé miesto súvisí s meškaním, ale tehotenstvo to asi nebude.