Možné príznaky tehotenstva: Meškanie a slabá čiarka na teste?
Dievčatá 8 dní mi meškajú moje dni. Bola som 5 dní po meškaní u gynekologičky a tá mi povedala že vidí niečo na obrazovke podozrivé miesto v maternici. Vzala mi HCG vyšlo 0.10 vravela že to nieje ani nulové ani vysoké. Dnes je robený test. Myslíte si že je normálne mať na 8 deň takúto slabú čiarku?
Toto je negativny test. A 0,10 je prakticky bazalna hodnota, takze kombinacia oboch veci = nerobila by som si velke nadeje s tehotenstvom.
Kde akoze ma byt druha ciarka? A najlepsie sa to vyhodnocuje na prirodzenom svetle nie po tme a bleskom
Toto je negativny test. A 0,10 je prakticky bazalna hodnota, takze kombinacia oboch veci = nerobila by som si velke nadeje s tehotenstvom.
@anonym_d00c0e s partnerom sme mali nechraneny styk 6 dní pred len by ma zaújimalo prečo mi ukazuje slabú čiaročku a hlavne čo mohla doktorka vidieť na sóne jediné čo sa vyjadrila že vidí podozrivé miesto tak neviem . V pondelok ku nej idem
@anonym_d00c0e s partnerom sme mali nechraneny styk 6 dní pred len by ma zaújimalo prečo mi ukazuje slabú čiaročku a hlavne čo mohla doktorka vidieť na sóne jediné čo sa vyjadrila že vidí podozrivé miesto tak neviem . V pondelok ku nej idem
@michaela024 Na to aby bolo vidno aspoň gestačný vak, potrebuješ aspoň hodnotu 1000
Kde akoze ma byt druha ciarka? A najlepsie sa to vyhodnocuje na prirodzenom svetle nie po tme a bleskom
@anonym_61b99f je to fotené počas dňa no naživo je viac vidno
@anonym_61b99f je to fotené počas dňa no naživo je viac vidno
@michaela024 tak na fotke nevidno ani naznak ciarky.
Po 8 dňoch meškania by si už mala mat kolajnice ako hrom
Toto je negatívny test. Držím palce další mesiac

Za mňa negatívny test