Možné tehotenstvo
Ahojte, viem, že sa tu idem pýtať ako posledná blbka, že si mám spraviť test a ísť k doktorovi, ale ešte predtým ma zaujíma čisto hypoteoreticky váš názor (nech sa neprechádzam po ten test zbytočne). MS som mala 22.01., štandardná silná MS, skutočne nič nezvyčajné. S priateľom sme mali sex aj počas MS (už ku koncu). Predtým mesiac sme mali sex naozaj máličko, keďže sme mali obaja náročné obdobie a boli sme vyčerpaní, je ale možné, že to bolo zrovna počas ovulácie. Pri sexe sa nechránime, máme už svoj vek, ostávame pri prerušivanej súloži s tým, že ak by som náhodou otehotnela, nič strašné sa nedeje. Posledný týždeň ma začali bolieť prsia, aj sa mi o niečo naliali, ale nič neznesiteľné. Doslova sa prežieram a tlačím do seba piate cez deviate, ale ani tomu nepripisujem nejakú váhu, keďže zo mňa opadol stres, začala som cvičiť, opäť pravidelne jesť. Dnes ráno o štvrť na šesť som ale vyštartovala z postele, lebo som už mala na krajíčku a musela som sa ísť vyvracať. Potom ešte raz o pol siedmej a poobede na nákupe ma stále napínalo z pachov okolo. Podľa mňa je viac-menej nereálne, aby som bola tehotná. Skrz MS, aj skrz to, že príznaky ako zvracanie prichádzajú až v neskoršom štádiu tehotenstva. Hrubo teoreticky ale, myslíte si, že by som mohla napriek tomu otehotnieť? Ďakujem. Nemusíte ma tu ukameňovať a vysmievať, neočakávam nič, len polemiku na túto tému. 😄Ak mi poradíte ísť predsa len po ten test, tak pôjdem. 🙂
Ovulácia môže byť aj počas menzesu, aj po ňom, hlavne ak píšeš ze si bola predtým v strese, to tiež môže rozhadzat cyklus a kľudne sa môže to pomeniť.
Ťažko povedať, či si alebo nie si tehotná. Béz testu sa nezaobídes
Myslím, že ist do drogérie, a kúpiť Pepino za 2 eura je najmenej, takže sup a testuj.
No dievčatá, keďže mi po vysadení HAK zostal 21-dňový cyklus, dnes sú to už tri dni čo mi mešká MS. 😄 Podbruško aj vaječníky ma ale pobolievajú úplne ako keby som to už mala dostať, akurát nič neprichádza a mám len biely výtok. Skúšala som aj tie srandy s krčkom, ale dospela som k záveru, že sa tým neviem riadiť. 🙈😄 Krčok je tvrdý, ale mám pocit, že je vysoko, celkovo sa mi zdá, že mám (predpokladám) sliznicu maternice vysoko, lebo obyčajne nemávam tam vnútri toľko priestoru a to ani počas MS. 😂 (áno, vyjadrujem sa hrozne, ospravedlňujem sa). Minulý týždeň po vracacích epizódkach pribudla aj strašná únava, mierne zvýšená teplota a mám pocit, že som prechladla. Dnes už asi spravím test, keď teda už MS oficiálne mešká. Ďakujem vám každej za rady. 🙂

ja osobne si myslim, ze tehotna nie si a pricina nevolnosti bude niekde inde, kazdopadne ak by to boli priznaky spojene s tehotenstvom, tak ti najlepsiu odpoved da ten test, priznaky = HCG vysoko