icon

Možné tehotenstvo?

lucioska
28. jan 2019

Dobry den,chcela by som sa spytat, mozno poradit podporit.Ci sa ocitol niekto v podobnej situacii.Mam dve cisarske rezy za sebou,starsi ma 17 mesiacov a druhy ma 5 mesiacov,uz nekojim.S manzelom sme mali nechraneny pohlavny styk 19.1.,po viac ako polroku.Ms som mala dostat 21.1.,ale dostala som ju 22.1,ale bola velmi slaba,uplne zvlastna.Prsia mam tazke,bolesti v podbrusku,vlastne vnutorny rez ma boli.posledne dni mi
vobec nechuti jest,na vracanie,vcera to bolo najhorsie,strasne ma bolela hlava a ten zaludok.Dnes som mala taky slabsi vytok s trochou krvi,ale tak to este moze byt z Ms.Myslim si,ze som tehotna,je to pre mna velmi stresujuce,uz vlastne od sexu stresujem ze som tehotna.tehotenske testy dopadli negativne,ale viem ze je to skoro este.Hrozne sa bojim,neviem ci to uz som si vsetko svojou psychikou privodila,alebo su to priznaky uhniezdovania.Bojim sa,ze dostanem rupturu maternice,ze co mi povie gyndos.Je tu niekto taky kto ma tri cisarske kratko po sebe a ako zvlada vychovu takych malych deti? Dakujem za kazdu radu

vobec xeab

lenkabukviarova
Odpoveď bola odstránená