Možné tehotenstvo
Ahojte, je možné tehotenstvo, keď sa chlap urobí mimo ale potom hneď vzápätí ho dá dnu? Totižto sesternica takto mala s priateľom sex, a vraví, že to nie je možné, lebo už tam nie je tá sila výstreku a spermie nepôjdu dalej. No ja jej hovorím, že šanca tam je aspoň malá. Či??? Ďakujem
Ak sa medzitým neumyl a nebol na záchode tak tam šanca je.
@januska12323 nie, on, že hneď ako sa jej urobil na brucho, tak vzápätí za pár sekúnd jej ho tam strčil.
@anjelicek26 ešte má ževraj aj zrovna plodné dni.
Ani prerušovaná súlož nie je spoľahlivá forma antikoncepcie, takže toto určite tam šanca je, keď sa ani neumyl a hneď, takže jedine počkať na menštruáciu a keď nepríde testnúť. Inak sa to zistiť nedá.
Aj blbi ludia maju deti ani nevedia ako 🤣akoze sorry ked si je sesternica taka ista .. tak na co ti o tom vravi? Ako sa jej urobil na brucho 😅too much info .
Teraz nad tým tak rozmýšľam že keď sa urobil načo ho dal zas dnu?🤣😀😀😀
Ze za par sekúnd, tak co si rám bola pri tom a držala jim sviečku ako sa hovorí? Si to ty sama asi, a mala si vášnivé milovanie a teraz sa bojíš.... Počkaj a uvidíš...
Jaaaj bože, toto je také konikovské - neodpoviem normálne k téme, ale iba si rypnem a posmievam sa. Ženy, ženy ....
@aneta129 hej svietila som im sviečkou a tlieskala do rytmu 🤦
No ale nemozes sa predsa cudovat. Ved takuto hlupost snad urobia len 13 rocne deti. Zrovna tak otehotnela kedysi 12 rocna suseda. Ved samozrejme, ze je to realne. Dospely ludia by to vediet mali. Teba v duchu nenapadlo tiez, ze urobili hlupost, pokial sesternica otehotniet neche? A to sa teraz ani nevysmievam.
@svetlonos ale téma nie je o tom či urobili hlúposť a čo si o nej myslím ja. Veď som jej povedala, ze šanca tam je, keď to bolo tesne po. No keď ma svetoborne presviedčala, že nie, tak sa tu pýtam vás, či som taká nevedomá ja alebo ona :D To že je jej frajer blb to je druha vec, o tom téma nie je.
Len proste niektoré už hneď musia vyrývať a mať poznámky, ktoré som presne čakala, či som to ja a či som pritom bola a podobne.
Jasne, ze moze otehotniet. Ved aj na penise mu mohlo semeno ostat. A v mocovej rure tiez.
Autorka,
nie ty nie si nevedoma 🙂 kludne moze otehotniet. Teba som sa ozaj vobec nechcela dotknut ani urazit ale tvoja sesternica ma co dohanat vo vedomostiach ohladom moznosti otehotnenia.
Rsz sa stalo dokonca, ze dievca otehotnelo, ked sa kupalondoma vo vani, kde sa pred tym spolu kupali aj kej mama s druhym manzelom. No robili ta aj ine veci, vanu asi riadne nesplachli. Dcera 17 rocna otehotnela takym sposobom ako panna od „ nevlastneho otca“ zo zvysnych spermii vo vani. Doteraz netusim, ci to bol pravdivy pribeh ale bol to teda brutal 😁

Ta sanca tam je a taka mala zasa nie je...