icon

Možné tehotenstvo

naty_10
16. jún 2025

Dobrý deň, je možné že toto by bolo tehotenstvo? Mám 30-31 dňové cykly, a minulý mesiac som dostala MS 17teho, takže preto dnes (16teho) testujem, lebo máj mal 31 dní v mesiaci. Takže MS by mali prísť dnes alebo zajtra, nemávam presne, niekedy príde po 30 dňoch, inokedy po 31 dňoch. Samozrejme budeme radi, ak by sa podarilo, nechránený sex počas ovulácie bol, len mi príde slabá tá čiarka. Nemôžu to byť len hormóny? Vaše skúsenosti?

Možné tehotenstvoMožné tehotenstvo
naty_10
autor
16. jún 2025

Test robený počas dňa, nie z ranného moču.

selena_luna
16. jún 2025

Pocas dna je moc riedeny a nemas tolko hcg, preto je taka slabucka. Rob si testy len z raneho mocu, zajtra uvidis ze poskoci.

naty_10
autor
16. jún 2025
@selena_luna

Pocas dna je moc riedeny a nemas tolko hcg, preto je taka slabucka. Rob si testy len z raneho mocu, zajtra uvidis ze poskoci.

@selena_luna myslíš, že sa mohlo zadariť, respektíve že je to možné tehotenstvo? Lebo ja som v tom, že to robia hormóny.. Viem, že je najlepšie z ranného moču, len som ráno zabudla, tak reku skúsim teraz na obed, ďakujem za Tvoju odpoveď 😊

anjelicek26
16. jún 2025

Moze byt, vecer vela nepi a rano sprav, verim, ze je to tam

selena_luna
16. jún 2025
@naty_10

@selena_luna myslíš, že sa mohlo zadariť, respektíve že je to možné tehotenstvo? Lebo ja som v tom, že to robia hormóny.. Viem, že je najlepšie z ranného moču, len som ráno zabudla, tak reku skúsim teraz na obed, ďakujem za Tvoju odpoveď 😊

@naty_10 no, ciarka tam je. Nejake hcg v tele mas zjavne. Rano ju uvidis silnejsiu a uveris 🙂 potom si ale nerob test kazdy den, ak chces ciarku kontrolovat ci silnie, staci kazde 2 az 4 dni - hcg bude stupat pomalicky, tak cim dlhsi rozostup tym lepsie viditelny rozdiel. A vzdy rano ta ista znacka. Ale mozes si aj nekontrolovat, to je zdravsie na psychiku a po case sa objednat k dr 🙂 drzim palce!

selena_luna
16. jún 2025
@naty_10

@naty_10 respektive "robia to hormony..." tvoje alebo si brala nejake? Napr. Ovitrel?

naty_10
autor
16. jún 2025
@selena_luna

@naty_10 respektive "robia to hormony..." tvoje alebo si brala nejake? Napr. Ovitrel?

@selena_luna nie nebrala som nič, myslím moje, pred MS predsa hormóny idú v plnej sile, nebýva vtedy falošne pozitívny test?

naty_10
autor
16. jún 2025
@selena_luna

@selena_luna ale čiarka bola hneď ako som to vybrala po namočení a dala vodorovne, keď sa začal zfarbovať test.

januska12323
16. jún 2025
@naty_10

@selena_luna nie nebrala som nič, myslím moje, pred MS predsa hormóny idú v plnej sile, nebýva vtedy falošne pozitívny test?

@naty_10 nie klasické hormóny nerobia pozitívne testy.

naty_10
autor
16. jún 2025

Ešte foto po úplnom zaschnutí asi hodinu po testovaní.

selena_luna
16. jún 2025

nie, nie tvoje hormony test neovplyvnia - falosna pozitivita moze byt, samozrejme, pri cystach, pri myomoch, pri infekciach, pri rakovine dokonca... je niekolko moznosti, ale zatial sa riadme tym ze si zdrava zena so sexualnym zivotom, takze najvyssia sanca preco mas ciarku je prave babatko. nestresuj sa. a v navode mas, ze odcitat len v case- cokolvek sa stane po zaschnuti, neplati. plati ciarka, ktoru si videla v case odcitania testu. daj fotku zajtra rano 🙂

nevenka
16. jún 2025
@naty_10

@naty_10 ake hormony? Tvoje nie. Vsak aj HCG je hormon 😁. Takze to robi konkretne ten 1 hormon, ktory vylucuje embryo.

krasneleto
17. jún 2025

neviem o akych hormonoch hovoris, pokial nic neberies, tak toto je z hormonu HCG... skus z ranneho mocu a vyzera to zatial nadejne

maryetta
17. jún 2025

Veru vyzera to dobre. Ziaden duch. Ta ciarka sice slaba ale je.
Zalezi ozaj velmi kedy doslo k oplodneniu. A ak mas nepravidelny cyklus tak... resp aj 1-2dni vedia spravit rozdiel 😉